Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Magellan

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
5111 replies to this topic

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 posts
Khmm.2 fajta polarx van.telós meg nem telós.a telósban levegõs X-fusion "rugós"tag van

vati

vati

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Norbert az milyen MAnitou a PXben??? a merevvázasban???mert eszméletlen jól néz ki!!!

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Nem kell tartani tôle(volt levegôs telóm jódarabig) ha eddig jó volt nyomhatod bátran!!!! ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Hát nekem már december óta megvan. Úgy szokta, hogy kb egy hónap alatt elenged 1-1.5 bar-t. De ez nem vészes sztem, csak attól félek, hogy egyszer ellövi az egészet. (mondjuk egy nagyobb ugrásnál) Amugy karban van tartva, szerkesztettem rája sárvédõt 8) meg fújogatom szilikonsprével néha. Ha sáros lesz a becsúszó, akkor miondig letakaritom, mielõtt elindulnék vele bárhova. De attól még félek kicsit, szal hamarosan csereérett lesz.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Tamaska:

Zsoltié is és az enyém is.
Azaz pénteken felfújom 10 bárra hétfôn már csak 5 van benne :-\(ráülsz beesik és nincs benne erô, hogy visszanyomja,de ezt megérzed úgyis! De ez az elsô hetekben kiderül úgyis.
Ha a tied legalább 1 hónapig bírja akkor nincs gond!
De én úgy érzem rossz szériát raktak az Fs-ekbe, mert Zsoltnak kicserélték és azóta m?xik. 8)Most én jövök bammeg!
Javaslat: a becsúszót sürven tisztítani(hetente) befújni WD40-el és védô rája=mint az álom!!! ;D(levegôs mivoltához képest persze!)+ mikor hazaviszed a gépet azonnal szétszedni a forgáspontokat és átpucolni és nem úgy ráhúzni az imbuszt mint a barom(= mint gyárilag),csak úgy hogy ne lazúljon ki és élvezd!!!! ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Részleteznéd ezt az "elengedte a levegõt" dolgot? Mert nekemis ilyenem van, és lassan de biztosan az enyém is enged valamennyit.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
;D...Köszönöm Ó, kedves lord!!!... ;D

Rossz hír: ma viszem vissza az FS-t mert elengedte
a levegôt a tagom :'(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
2001.
ez a triálváz elnevezése
2k1: 2001es triálgép
2k2: 2002-es --"--
ezt követöen jottek a Tucana-k...
;)

Warghl

Warghl

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
aszt szeretném kérdezni hogy a magellan vázaknál mit jellent ez a 2k1 ??

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Na módosítottam: 1 kedvesemé
2 FS
3 merev
4 FS

8) 8) 8) ;D

Kedves Norbi...
elmész te a... ;D

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
hali!lehet valahol még réges-régi fekete polar-x-et kapni?m az idei vhogy elég hányyás lett... :-\

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Azt Tudom én is hogy még az idõrõl nem tudni de arra gondoltam hátha tudtok valamit amit én nem mert még elg kezdõ vagyk (mármint a technikai részében) és hallottam egy helyi sráctól hogy gyenge a papucsa hát monodm rákérdezek hátha tudja valaki :D a 04-esen egy cserélhetõ váltófül van az mennyibe kerület ha letöröm? ??? mert nekem a 04-es jobban teccik és árba se sokkal több.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Na módosítottam: 1 kedvesemé
2 FS
3 merev
4 FS

8) 8) 8) ;D

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Na otthol már egy egész magellán kiállítás van : az én 2 bájkom +a barátném bájkja 8)!!!

http://kep.tar.hu/no...394&pid=4882039

http://kep.tar.hu/no...394&pid=4882036

http://kep.tar.hu/no...394&pid=4887066

http://kep.tar.hu/no...394&pid=4882037

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A 2001-es Crux listaára 50e Ft volt. Egyébként ez a minõségi romlás nem új eredetû, a 90-es évek eleje óta folyamatosan megfigyelhetõ némely márkánál. Eljöb még az idõ amikor keresettek lesznek a régi Magellan vázak!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

mert nekem 2-3 évet ki kéne bírnia

várj két három évet és megmondjuk kibírná-e :)
03asat eddig max 1éve nyúzzák, ez idõ alatt én nem hallottam hogy lett volna valami bajuk, a 04eset meg eddig max pár hete szóval honnan tudnánk?
amugy valószínüleg az idei is ugyanolyan jó mint az összes többi szóval vedd meg nyugodtan azt amelyik jobban teccik.

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
dante: hát igen, ezen én is gondolkoztam. De ha nem vált volna be, akkor idén már nem abból csinálták volna, pláne nem csinálták volna már a serpens-t is azzal. Elv hülyeség, hisz az alu nem hajlik, csak törik, dehát õk tudják...

rider_rider

rider_rider

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Valaki nem válaszolna nekem a polarx es kérdésemre hogy a 2003-as a jobb vagy a 2004-es mert nekem 2-3 évet ki kéne bírnia mert utánna már nem magellánt akarok venni hanem valami norcot vagy hasonlót 8) csak a mostani cangeszomat már teljesen kigyilkoltam ;D és most mindenképp kell egy új váz olcsón és úgy hogy jó is legyen, tudni szeretném ugrásokhoz durva terepehez melyik a jó? köcce elõre is a választ :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

az idei Crux iszonyatosan bejön, már meg is van rendelve

jajj, csak nehogy megbánd, ívelt támvilla, ALUBÓL?!

MaNKi

MaNKi

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
küldtek azt is, azért köszi