Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nenevess, épp kivagy figurázva jól.... :-X ;)
komolyan gondoltad, amit írtál? gratulálok hozzá. azért elöbb gondold végig....

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

úgyvan!

meg én szeretem a piros autókat is, ha a hátsó spoilerük zöld. paff

::)

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
miccoltok az új polar-xhez?szentem a bordó-arany hányadék,d a zöld qrva jó...

pompier

pompier

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Szasztok

ma megkerdeztem a 20. keruleti Magellan szakuzletben, ök meg felhivtak a nagykert es kiderult a Cseke rt. elkalkulalta magat elmeletileg es iden mar nem is lessz az XTR es csak az XT/deore szettel szerelt.
Szomoru vagyok.
ja igen csak a hatso valto XTR.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
remélem jó a link:D
amúgy tényleg csak a hátsóváltó XTR,de sztem így is baromira megéri 265 v 298e-ért...
hát még ha a Duál Dutyi kerékszettel szerelnék!

köcce a kozmetikázást

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
A hátsó váltó. De ha megnézed azért így is megéri a zárát. Talán csak a Kelly's Mobster veri ár-érték arányban ::).

Forrest GTi

Forrest GTi

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás
Sziasztok!
pompier: Ha már az 5 hónapos késésrõl és egyéb kellemetlenségekrõl nem is beszélünk, az azért érdekelne, hogy hogy jön ki 265e forintért egy xtr-es bicaj? Mi az xtr rajta? A bowdenház?

pompier

pompier

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Szasztok

Lassan 5 honapja varok a 2004 es Pyxisre, de meg mindig nincs. Hol a vaz fogy el nagyon gyorsan, hol ez meg az. A legujjabb hogy kb. 2 het mulva lessz vaz, de mar csak az XT-s verzio lessz ha jok az infoim, mert az idenre tervezett 10 db. XTR-est mar eladtak, magyaran nincs tobb alkatresz hozza. szoval XTR-s nem lesz. Pedig ha jol olvastam a magellan oldalan majus 17 tol akciosan 265 ezerert meglehetne venni. Minek reklamozzak magukat ha nincs is kero.
Ha valaki tudja hogy hol tudnek veni 16,5 os 2004 es Pyxist akkor kerem szoljon. Bar mar igyis nagyon csalodtam a Magellanba, pedig a kedvenc markam volt. Ilyen arba mit vehetnek hasonlo felszerelesel?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Akkor neked nem inkább 20"-os kellene? Én is pont ilyen magas vagyok és egy 20" kék pyxissel nyomatom! Pont az ideális méret!

Gyurrancs

Gyurrancs

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
gondoltam sok magellanos megfordul itt szal kéne nekem egy 2002es narancs pyxis.team váz lehetõletg 18colos ha van vkinek eladó lécci írjon végignéztem az aprót és ott csak 16colos van vki tudja ennek a geometriáját mer az írja má le ja én 187cm vagyok elõre is kösz

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Egy fekete/betonszürke telóhoz szerintem bármi passzol. De én elvbõl csak a zöldre szavazhatok. (Eddig szinte minden bicajom zöld volt, vagy azzá változott az idõk folyamán! 8))

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Most voltam több boltban és láttam zöldet is aranyt is. Iszonyat jól néznek ki és élõben szerintem egyáltalán nem olyan vékonyak mint képrõl. A fejcsõnek pl. elég komoly falvastagsága van és a támvillának is egész kultúrált az átmérõje. A Yoke-ba viszont nem fog sokkal nagyobb kerék beleférni mint a a tavalyi Px-be, mert nem nagyon túlozták el a méretét.
Szerintetek ehez a villához melyik szín passzolna jobban? http://www.bike-mail..._off_2_2004.jpg
A mattzöld vagy a lakkozott arany-piros

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
A Ridebike-ba elvileg ma este jön egy 14,5es Px. A színét azt nem tudom

huszt

huszt

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
és az összes új magellán megjött? (engem elsõsorban a px érdekel)?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja, mellesleg megjöttek a magellánok....
egy ismerös srác már vett is egy pyxist....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ki írta hogy volt?
arrol volt szó, hogy elvileg ha jól vezet a sofõr, akkor péntekre ideérhetett a nagykerbe. de mutass egy ott dolgozót, aki pénteken délután fogja kipakolni....
hétvégén kamionok nem közlekedhetnek,(határ és autópálya/út zár) szal marad a hétfõ/a jövõ hét.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
polarix jövõ héten várható!Még nem volt ezen a héten!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a vega?
az ilyen köztes dolog, nem évhez köthetõ. saláé 2003-ban jött ki ugy szeptember felé, ha jól emlékszem. de ez van 2004-re berakva a honlapon. a kis magellánok már elvileg ideértek, vagy a héten érnek idefele, az országba, de a vegákat még meg sem rendelték...
(de)ha már meg is van rendelve, szintén valahogy affelé várható, mint tavaly. és relative gyorsan fog elmenni, bár ez nagyon relatív. mivel alig van kereslet ekkora tételre az országban.... aki meg akar, az még az elsö nap elmegy megvenni...

cseko

cseko

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
És mi újság a VEGA-val?Van már?Lesz?Ha van(lesz) várható,hogy hamar elmegy,s nem lehet majd kapni?A képen rugóstaggal van,így is árulják majd?A Sala vegája az már 2004-es?