Köszönöm a segítséget!
Akkor próba indul.
Na hát ez nem jó..
Végre valami történik itt... Mondjuk ezt is unják már itt, nem is Crux...de képnek kép...
verti módosította - 2015. október 01. - 20:04
Help! Hogy tudok képet feltölteni?
Fenn az alsó sorban van egy kékes kocka,arra rákattintasz és beteszed a linket ami valamelyik képfeltöltőn kaptál
Szia!
Kicsit OFF. (Bocsi)
Igen, ezeket én is láttam már, azért köszi a linket.
Bár nem mondtam, de az RS Indy és ehhez hasonló telók, kinézetre nálam nem jönnek be (a teló alsó szára "lapított" megjelenés).
Működésre még lehet, hogy OK, de nem tetszenek, szint úgy a régebbi Manitouk.
A mostani Manitouk már igen, főleg hogy a fék híd hátul van és elől a V fék (izlések és pofonok, nekem bejön)
Az RS -nél az alsó határ anno, Judy XC volt, ennél csak feljebb és attól az évjárattól kezdve, amikor a fékhíd már nem csavaros volt és nem volt rajta a cantliver fék tartó.
azért nem olyan lehetetlen vállalkozás beleillő telót találni, csak figyelni kell:
http://bolha.testbik...php?clid=230944
http://bolha.testbik...php?clid=221640
http://bolha.testbik...php?clid=185855
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Én egy ilyen Manitou-t tettem bele anno. Ezzel tökéletesen működött, aztán a sok állásban megadta magát. Most szereztem hozzá elasztomereket és még idén visszacserélem a Dart helyett. Bár , a Dart is megemelte rendesen, de megszoktam.
Várjuk a képeket... majd én is próbálok jobbakat
laczie módosította - 2015. szeptember 30. - 20:33
Jó látni ezeket a gépeket!
Az enyém is épített, 98 -ban kezdtem el, 99 tavaszra készült el.
Azt bánom, hogy annó nem vettem bele telót, egy Rock shox Judy SL "a mágikus sárga színben" vagy SID Race 63mm úttal.
Bár lehet, hogy mára már mindegyik kotyogna (ezzel vigasztalom magam)
Most el tudnék képezleni, egy fehér színű Manitou R7 (V fékest) is, de ez már nagyon megemelni az elejét.
Kategóriájához "méltó telót" 26-os méretben, Vfékkel már lehetetlen találni, ebben a nagy 29er örületben, a hosszú rugóutakról nem is beszélve
Na mindegy, majd napos időben lövök képet....
Ez pedig egy pár hetes szerzemény, ami még némi felújításra vár. 20" as váz, szinte eredeti felszereltséggel... azt hiszem ez lesz az aszfaltszaggatóm, a másik pedig inkább terepen mocorgós...
Kisherceg gépei nagyon szépek és letisztultak. Én eddig egy 18"- assal gazdálkodtam mindenhol. Legyen az napi munkába járás, túrák és kemény terepezés. Ezt '98-'99 ben magam építettem, azóta volt egy hosszabb leállásom, de pár éve újra belelendültem , és próbálom feljavítani, de nem mindig volt kellő alkatrész vagy keret a megfelelő cserékhez, így egy kissé mixelt a bringa a retro és napjaink között.
Nagyon szép a gép!
Na most már én is fényképezek és teszek fel képet.
Még szeretnék pár alkatrészt cserélni rajta, de ez csak az én hangyám.
Annyit előjáróban, hogy idén még nem ültem rajta (megbírtam álni), főként a szobában tölti az idejét, mint valami "vitrin" kerékpár, ennek megfelelő állapotban van.
A villája eredeti?
Az a Ritchey Rock felni még eredeti??? Hihetetlen.
Az enyémre valami véletlen folytán (gondolom nem volt más raktáron) Rock WCS-t és OCR WCS-t raktak, de szegények mér rég széthasadtak.
Ma is ezt a Crux-ot hajtom a városban, sajnos messze nincs ilyen állapotban, mint a tiéd.