Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Indította
MSONAJ
, 2003. augusztus 01. 11:52
Írta 2005. április 25. - 16:37
nem mindenki szereti a térdével a kormányt rugdosni, meg a lábujjait ledarálni az elsõkerékkel, szóval szerintem meg go for the 16.5". és csak 177 vagyok, de nekem is a nagyobbik volt. és bejött.
bmx style not rulez. ha nem csak dörtölni akarsz.
bmx style not rulez. ha nem csak dörtölni akarsz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. április 25. - 16:26
pont ja.
tehát magasabban van a felsõcsõ a nyeregvázcsõnél.
ennek egyedli jelentõsége, hogy esésnél mindössze 5 centivel kell nagyobbat léépni hogy ne töröljük fel a földet, hanem leugorjuk róla sikeresen
akkor mi értelme is van a 16.5 colnak?
semmi.
örülj hogy magas vagy, könyebben átléped a kisebbet.
cécónál kell csak olyan váz, hogy a felsõcsõ az ember p0csét verdesse....abban a szakágban, amit a polarx is képvisel, a minél kisebb váz a pozitívum.
tehát magasabban van a felsõcsõ a nyeregvázcsõnél.
ennek egyedli jelentõsége, hogy esésnél mindössze 5 centivel kell nagyobbat léépni hogy ne töröljük fel a földet, hanem leugorjuk róla sikeresen
akkor mi értelme is van a 16.5 colnak?
semmi.
örülj hogy magas vagy, könyebben átléped a kisebbet.
cécónál kell csak olyan váz, hogy a felsõcsõ az ember p0csét verdesse....abban a szakágban, amit a polarx is képvisel, a minél kisebb váz a pozitívum.
Írta 2005. április 25. - 16:21
hát annyiban különbözik, hogy nagyobb... nem igazán értem mire akarsz kilukadni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. április 25. - 14:02
Béke,
Azt szeretném kérni,
hogy aki 16"-os (2004 v. '05-ös) Polar-X-et hajt,
az legyen szíves beilleszteni egy képet a bike-ról és/vagy küldjön URL-t, mert sajnos fogalmam sincs, mennyiben különbözik a kisebbtõl,
amit a 195 cm-es magasságom
(nomeg a jó hosszú lábaim) miatt nem
nem mernék bevállalni.
elõre is thx
Azt szeretném kérni,
hogy aki 16"-os (2004 v. '05-ös) Polar-X-et hajt,
az legyen szíves beilleszteni egy képet a bike-ról és/vagy küldjön URL-t, mert sajnos fogalmam sincs, mennyiben különbözik a kisebbtõl,
amit a 195 cm-es magasságom
(nomeg a jó hosszú lábaim) miatt nem
nem mernék bevállalni.
elõre is thx
Írta 2005. április 24. - 14:38
bluecetben láttam egyet.
tapasztalatom nem sok van, de nem tünik rossz váznak.
ki milyen bringával nyomul topikban volt egy pirosra átfestett pár hozzászólással elöbb
tõle kérdezd meg!
tapasztalatom nem sok van, de nem tünik rossz váznak.
ki milyen bringával nyomul topikban volt egy pirosra átfestett pár hozzászólással elöbb
tõle kérdezd meg!
Írta 2005. április 24. - 14:37
Érdeklõdnék hogy kinek, milyen tapasztalata van a pyxis team fs(2004)-sel kapcsolatban, és lehet-e még valahonnan ilyet szerezni...
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."
Írta 2005. április 24. - 11:37
az a villa csak azért van benne, hogy az árat leszorítsa. nem azért, hogy azzal kell mindent megcsinálni. de nyilván, ha egy 100ezres villával árulnák, akkor nem bírná ennyi ember megvenni.
így megveszik, aztán egy idõ után vesznek bele valami jobb villát, esetleg tárcsaféket, és van egy jó gépük. relatíve olcsón.
így megveszik, aztán egy idõ után vesznek bele valami jobb villát, esetleg tárcsaféket, és van egy jó gépük. relatíve olcsón.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. április 24. - 11:33
szerintem a magellan nagyon elbaszta az uj polar-x et. tavaly judy-t tett a gépbe most meg RST gilat-t.nekem egy 2004 -es polar-x em van abba a judy ugy 2 honap birt.majd reméllem vesz egy 2005-öst az egyik haverom és akkor ki probálom
FREE KEVIN
FREE KEVIN
Írta 2005. április 19. - 22:42
Biztos vannak érzékeny csulójúak.Tudod reuma meg ilyesmi.:cool:
Azok kenegessék Richtofittal
Írta 2005. április 19. - 22:42
Írta 2005. április 19. - 22:40
nahát, ez baró, köszönöm szépen!
mondjuk ezt a b+ villát kerestem,
de nem találtam a cseke oldalán.
mondjuk ezt a b+ villát kerestem,
de nem találtam a cseke oldalán.
Írta 2005. április 19. - 22:10
rengeteg emebr használta kona, és b+ merevvillával ezt a vázat(és az összes többit is)
egész magasok az erõsítés miatt, van rajta v fék asszem, és tárcsafék is.
sztem olcsó de nem rossz kategóriások....
egész magasok az erõsítés miatt, van rajta v fék asszem, és tárcsafék is.
sztem olcsó de nem rossz kategóriások....
Írta 2005. április 19. - 22:04
a Biker's guide-ban van egy Funn (Stiffy),
amirõl írják, hogy egy 100-125-ös teló beépítési magasságának felel meg. Két problémám van vele: az átütõtengely(-es papucs),
meg a féktüskék hiánya. Ja, meg az ára, akkor összesen három
de azért már közelít Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz megfelelõ merevvillát találni
amirõl írják, hogy egy 100-125-ös teló beépítési magasságának felel meg. Két problémám van vele: az átütõtengely(-es papucs),
meg a féktüskék hiánya. Ja, meg az ára, akkor összesen három
de azért már közelít Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz megfelelõ merevvillát találni
Írta 2005. április 19. - 19:38
Én is merevvel,1 hete!
Ugyebár 02 PX meg Author.Még mindig rövid a nyakcsõ 1 picit:)
Amúgy nem gáz,sõt!
Az vitzes,h ez a !!4!! Author villa amit nyúzok:D
Ugyebár 02 PX meg Author.Még mindig rövid a nyakcsõ 1 picit:)
Amúgy nem gáz,sõt!
Az vitzes,h ez a !!4!! Author villa amit nyúzok:D
Írta 2005. április 19. - 19:12
Írta 2005. április 19. - 18:47
Énis merevvillát tettem a gépembe mondván egy ideig biztos jólesz... Mivel még stílusom nem igen van, gaykran fáj a csuklóm... Hamarosan meglesz a telóm.
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. április 19. - 08:35
Biztos vannak érzékeny csulójúak.Tudod reuma meg ilyesmi.:cool:
Írta 2005. április 18. - 23:58
Ja ezt a csukló dolgot én sem értem...én is merevvel megyek már mióta megvan, de semmi gáz...dirtnél még elõnyös is:D
Írta 2005. április 18. - 22:41
Thez,
A saját hozzászólásaim sem tudom felidézni szó szerint, nemhogy másét.
Csupán annyi rémlett, hogy volt merevvillád, más nem.
pl. az sem, hogy 2002-es vázban használtad (nekem meg 2005-ösbe kellene).
de visszakerestem:
már megbocsáss, de bárhogy is olvasom, ebbõl sehogy nem derül ki számomra, hogy gond volt a hosszával, sõt...
A telóra szánt pénzem meg elment más, jelenleg fontosabb dologra (bútor).
Ettõl még szeretném összerakni a bike-ot, és inkább egy jó merevvilla legyen benne,
mint egy 20-30 rugós "valami", ami lightos CC-t sem bírna,
nemhogy ugrálást egy közel 90 kg-os ember alatt.
A csuklóm nem féltem, a BMX-ezést is bírta, ezt is fogja, míg össze nem jön egy jobb teló.
A saját hozzászólásaim sem tudom felidézni szó szerint, nemhogy másét.
Csupán annyi rémlett, hogy volt merevvillád, más nem.
pl. az sem, hogy 2002-es vázban használtad (nekem meg 2005-ösbe kellene).
de visszakerestem:
polarx, 2002-es. iszonyat meredek fejcsõ, minimum 13cm-es villához. használtam 13 centissel, tök jó volt. mindenen áthajtó kerékpár. ott van az aláírásomban, ilyen volt felirattal. utána suntour, szintén 13 cm. majd ezt leültettem 8 centire. továbbra is simán jó volt. majd jött egy merevvilla pár napig, csak azért volt rossz, mert ugye a sz*rt is kirázta belõlem.
már megbocsáss, de bárhogy is olvasom, ebbõl sehogy nem derül ki számomra, hogy gond volt a hosszával, sõt...
A telóra szánt pénzem meg elment más, jelenleg fontosabb dologra (bútor).
Ettõl még szeretném összerakni a bike-ot, és inkább egy jó merevvilla legyen benne,
mint egy 20-30 rugós "valami", ami lightos CC-t sem bírna,
nemhogy ugrálást egy közel 90 kg-os ember alatt.
A csuklóm nem féltem, a BMX-ezést is bírta, ezt is fogja, míg össze nem jön egy jobb teló.
Írta 2005. április 18. - 21:03
bwoay: ha azt elolvastad, hogy volt merevvillám: azt is elolvashattad volna, hogy a lábamnak mindössze kb a fele lógott be a kerékhez, így tekerni alig lehetett.
szal 2002-es px-be nem valü merevvilla
ha igen, az egy fajta: 100mm-es telónak megfelelõ planetx.
vagy ugyanekkora másfajta villa. de ezek ára elég sok...( >20e)
2 nap után meg rájönnél, hogy többet ér a csuklód, mint hogy...
teló?
szal 2002-es px-be nem valü merevvilla
ha igen, az egy fajta: 100mm-es telónak megfelelõ planetx.
vagy ugyanekkora másfajta villa. de ezek ára elég sok...( >20e)
2 nap után meg rájönnél, hogy többet ér a csuklód, mint hogy...
teló?