mert az apróból 2003-ast a magellan.hu-ról 2004-est linkeltem be.
akkor jól tippeltem, thx!
vagyis ami engem érdekelt, az nem az aprós,
hanem a zöld, de a magellan oldalán nem tüntetik fel,
hogy ez a kép a nagyobb méretrõl készült...
mert az apróból 2003-ast a magellan.hu-ról 2004-est linkeltem be.
Pixys felsõcsõhossz 575mm,vízszintes 595mm,tengelytáv 1100mm a Pilot telóval,láncvilla 420mm,középcsap magasság 380mm,ez a 18"-os méreté...
Üdv:thy
mert az apróból 2003-ast a magellan.hu-ról 2004-est linkeltem be.(A 3. képet illetõen bizonytalan vagyok, mert tök más, mint a 16.5"-ös, amit az apróból szúrtál be, talán más évjárat?)
Húsevõ,
Nem azért, de mintha te a 2001-es (!) vázak méretbeli különbségeirõl írtál volna, amivel (bár hálás köszönetem érte) nem sokra megyek, hiszen nem erre voltam kíváncsi.
Semmit, úgy látom, legjobb, ha ejtjük ezt a vázméret témát.
Semmit, úgy látom, legjobb, ha ejtjük ezt a vázméret témát.Szóval ennél többet nem tudom mit akarsz.
RAUH-Welt
B E G R I F F
--->>PolarX2005<<---
Lecseréltem már egy SS-re!
Szerintem 2.5-ös maxxis még kényelmesen elférbenne, nagyobb meg véleményem szerint merevgépbe bármit is csináész felesleges!2003as polarx-be hanyas gumi fér be? ditch witchem van...
Talán azért nem válaszolt senki érdemben, mert kb. 10 hozzászólásnyit kellett volna visszaolvasnod egy Ramp véleményért? Talán esetleg használhatnád a keresõt is? Talán nem ide kellene beesned a kérdéseddel, ha egyszer tudod, hogy ez nem ide való? Amúgy üdv a fórumon.Bár nem idevaló a téma de a bukósisakok topicban nem kaptam igazán kielégtõ választ. Elõször is erdekelne tud e valaki valamit a Cratoni Ramp bukórol?