az egóm titkosan beavatkozott

Kedves Mindenki!
Bicaj vásárlás elõtt állok és tanácsot kérnék tõletek, mert dilettáns vagyok. Kb 100 eFt lenne rá és hegyen használnám alapvetõen, hangsúly a strapabíróságon van. A Magellanról elég jókat hallottam ezügyben.
Milyen típust van értelme venni, összeszereljem, vagy egyben bölcsebb? Ilyesmi.
Hála!
Chu
1. Occsó és JÓÓÓÓ !!
2. Szép!
3. Strapabíró és Erõs
4. Élvezet vele menni
5. Univerzális! Olyan embereknek akik még semelyik szakágban nincsenek elmerülve.. Ezt alapszinten mindenre használhatod. Én asszem endúróra használom.. Ha hetente 3-4-5 alkalommal elmész a hegyre bringázni, de azt Keményen akkor hû társad lehet évekig.Nem hagy cserben, csak akkor ha nem cserélsz hátul felnit, mert mindig felüti a belsõt.Az én negyvenkilóm alatt semmi balya nem eshet. De nehéz embereknek is jó választás lehet. Olvastam valahol...
6. Ennyi pénzért még a Hülyének is megéri....!!!!!!
http://img213.echo.c...hpim65180ig.jpg
bolti árat nem tudom. oda is írtam, de ebbe is belekötsz.
Mindenképpen jobban jössz ki, ha bótba veszed, az építés bukta.Kedves Mindenki!
Bicaj vásárlás elõtt állok és tanácsot kérnék tõletek, mert dilettáns vagyok. Kb 100 eFt lenne rá és hegyen használnám alapvetõen, hangsúly a strapabíróságon van. A Magellanról elég jókat hallottam ezügyben.
Milyen típust van értelme venni, összeszereljem, vagy egyben bölcsebb? Ilyesmi.
Hála!
Chu
(homokfújás is erre utalhat,
ez a verseny váz meg aranyos szöveg, nagyon beetettek az egy 5 vagy 6 éves aluváz, egy polaris extreme (piros-fehér)
akkor még volt benne S band, a következõ, a fekete ill kék "vonalkódos" (nemtom mér hívják így) már nem volt olyan.
ezt követte a piros csillagos, majd a zöld/arany majd ez