Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Magellan
Indította
MSONAJ
, 2003. augusztus 01. 11:52
Írta 2005. június 08. - 20:08
Ok ezt én is elismerem.De nem a bringa teszi a bringást.Lehet , hogy úgy fog ugrálni mint én sose.Ezek a gyerekek tehetségek.De nem mindenki engedhet meg magának egy ien drága bringát.Aki meg megendedheti az általába soha nem használja ki ( én eddig ezzel találkoztam)Én mondjuk parálnék 1 2,5 m-es letörésnél.Más lehet, hogy nem.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Írta 2005. június 08. - 19:57
Minek 1 13 éves gyereknek demo.Menõzni vele.Szerintem a nem is tudja kihasználni a bringáját.(Fõleg ha nem is ér le alába)14 évesen felesleges szerintem 300,000-nél drágább bringát venni.Mert ha megunja a gyerek mit csinálsz az 1,000000 bringával.Nem mindenkinek van ennyi pénze.Akinek meg van az nem vesz használtat.
Vazzeg.Én láttam janihegyen(sztem más is),olyanokat akik nagyon durván küldték.(Nagyon szar érzés, hogy tényleg alig ér még le a lába, és olyat ugrik amekkorát valszeg soha nem fogok)Szóval azért mert kicsi, attól még nyomhatja sokkal jobban mint te 10 év múlva.
Írta 2005. június 08. - 17:19
Írta 2005. június 08. - 17:15
Hát,van akinek az is elég,HA BRINGA és mûködik.A lehetõségeink számítanak és persze az ember mindig csak 1 kicsivel akar többet,mint a lehetõségei megengedik.
Sztem az a nem yó,ha nem kell küzdened érte mert így nem tudod igazán értékelni...
De ez mindennel kapcs így van.
Sztem az a nem yó,ha nem kell küzdened érte mert így nem tudod igazán értékelni...
De ez mindennel kapcs így van.
Írta 2005. június 08. - 17:10
Nekem elég lenne.(Már 15 vagyok)Mire tudja használni.Én sem tudnék kihasználi 1 1,5 millás gépet.De elfogadnám.Csak fölöslegesnek tartom.(Anyi pénzbõl kocsit vennék)
Írta 2005. június 08. - 16:55
Beszarok. 13 évesen elég 1 300000 forintos bringa...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2005. június 08. - 16:08
Sziasztok!
Akérdésem a következõ lenne:
Mi a véleményetek a 2005-ös Crux vázról? Hosszabbtávra kellene, tehát elég strapabiró-e?
Akérdésem a következõ lenne:
Mi a véleményetek a 2005-ös Crux vázról? Hosszabbtávra kellene, tehát elég strapabiró-e?
Írta 2005. június 08. - 16:01
Minek 1 13 éves gyereknek demo.Menõzni vele.Szerintem a nem is tudja kihasználni a bringáját.(Fõleg ha nem is ér le alába)14 évesen felesleges szerintem 300,000-nél drágább bringát venni.Mert ha megunja a gyerek mit csinálsz az 1,000000 bringával.Nem mindenkinek van ennyi pénze.Akinek meg van az nem vesz használtat.
Írta 2005. június 08. - 15:25
meg 13 évest demo-val... alig ért le a lába
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid...
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Írta 2005. június 08. - 15:17
szerintem simán elképzelhetõ, hogy valaki kap kisebb korában a szülõktõl valami teszkóbájkot, majd rátalál a jánoshegyre, és mire észbekap, már kialakult ízlése szerint vásárolja össze vadul a dh/dirt/street/akármi alkatrészeket.
jó, elõször mindenki 3kereküvel kezdi, meg 20colossal, meg bmx-szel, sõt általában az elsõ monti is cc-s vonal (mert az áruházakban ez van), de késõbb, mikor rájön, hogy mit szeretne csinálni, és pénze is van rá, megveheti magának a durvulós gépet.
jó, pénz kérdés. de szerintem ez nem ritka jelenség, mindenki látott már 14éves kissrácot stinky-vel.
jó, elõször mindenki 3kereküvel kezdi, meg 20colossal, meg bmx-szel, sõt általában az elsõ monti is cc-s vonal (mert az áruházakban ez van), de késõbb, mikor rájön, hogy mit szeretne csinálni, és pénze is van rá, megveheti magának a durvulós gépet.
jó, pénz kérdés. de szerintem ez nem ritka jelenség, mindenki látott már 14éves kissrácot stinky-vel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 08. - 14:42
szerintem meg jól fogalmazott, azt írta "valszeg",
és hát tényleg nem ez a jellemzõ (de nincs is kizárva).
amúgy ismertek olyat,
aki dirt vagy DH bike-kal tanult meg biciklizni?
és hát tényleg nem ez a jellemzõ (de nincs is kizárva).
amúgy ismertek olyat,
aki dirt vagy DH bike-kal tanult meg biciklizni?
Írta 2005. június 08. - 13:34
Írta 2005. június 08. - 10:09
tamaska: szerintem kár ebbe belemenni... (mert lehet)
rmx barátunk az meg általánosítás hibájába esett
rmx barátunk az meg általánosítás hibájába esett
Írta 2005. június 08. - 09:47
nem lehet valakinek az elsõ gépe dirt gép? miért?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 08. - 07:37
hol írta hogy ccs? hegyen hasznmálná, gondolom ez a jános hegy, ami nem feltétlen cc (...)
szoval éhezés, gyûjtögetés és egy polar x. ha nem durvulni kell jó a polaris is
Szerintem ha valaki akar 100,000 bõl egy bringát, akkor az az elsõ mindenes, biciklizõs, túrázós bringája lessz és valszeg nem Egy dirtes, dh-s. ..Szvsz nem sok olyan ember van akinek az elsõ gépe egy komolyabb drágág példány...
Szerintem.. de nyugottan megcáfolhatjázok a hülyeségemimet..
Írta 2005. június 07. - 22:27
Írta 2005. június 07. - 22:05
Írta 2005. június 07. - 22:03
hol írta hogy ccs? hegyen hasznmálná, gondolom ez a jános hegy, ami nem feltétlen cc (...)
Írta 2005. június 07. - 21:15
Persze igaz de ki tudja én is eredetileg cc-ni akartam.Aztán abból lett street aztán Dh.
Rájöttem ,hogy nem is olyan könyü a cc ( nem tudam kiírni a hosszú ü-t).Meg jobban érdekel az ugratás és a zuzatás.
Rájöttem ,hogy nem is olyan könyü a cc ( nem tudam kiírni a hosszú ü-t).Meg jobban érdekel az ugratás és a zuzatás.
Írta 2005. június 07. - 21:05
mogyi, õ nem Dirtölni akar, hanem inkább Cc-zni. Persze vehet olyan brnigát amit nem használ ki. Én is azért vettem Polarx helyett Polaris-t mert Fölöslegesen nem veszek olyan bringát amit nem használok ki