Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
fogsz egy csavart, ami hozzá volt azis jó, és becsavarod 2-3 fordulatig, de úgy hogy még kilógjon
aztán odakúrsz neki gumikalapáccsal, és kijön, de lehet hogy többször kell odakúrni neki :)

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Valaki aki már kiütötte azt a perselyt az légysz írjon! Részletesen érdekelne, biztos tudnának adni pár tanácsot, h mit hogyan csináljak. Meg mondom nekem felfelé áll az a szar, így meg egy kicsit meredek a fejcsõszög, úgyhogy jó lenne megfordítani. Elõre is köszi!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
valószínû, bár még sosem szedtem szét ilyet, hogy csak leragadtak a forgáspontok, picit meg kell püfölni érzéssel, fa vagy gumi kalapáccsal, fésûnyéllel, partvissal.
napalm smoke-nál legalábbis így volt.
aztán lehet hog perselyes az a forgáspont, nem csapágyas, akkor viszont ki kell ütni oldalra a perselyt.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
de ki lehet szedni :D
jön öcsém, és megmondja, én már nem emléxem. valószinüleg erõszakkal amugy.
jó dolog megforditani, jobbak lesznek tõle a bicikli szögei, és kevesebbet mozog a váz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
A csavart ha kicsavarod attól még nem lehet kiszedni!! Én is prõbáltam már.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
gondolom csavarral :D
gyárin is lefelé van
http://www.csekert.h...ges/32211_k.gif

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Hy!

Azt szeretném megtudni hogy a polarx-FS-en a támvillába csatlakozó rugóstagtartó részt hogy lehet kiszedni a támvillából, mert láttam több Fs-en hogy nekik ez a rugóstagtartó rész lefelé nyúlik nekem meg felfelé.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Lehet. Le fogom merni de, hogy konnyebb az tuti. Azt az elso gurulaskor - a boltbol hazafele tekerve - is ereztem :-)

az száz százalék hogy könnyebb, csak a 11,1 kissé hihetetlen ennyiért, de biztos 12 alatt lesz....és az is nagyon jóóó (mondom én ezt a majd 15 kilós cuccommal :) )
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Lehet. Le fogom merni de, hogy konnyebb az tuti. Azt az elso gurulaskor - a boltbol hazafele tekerve - is ereztem :-)

azért mérd meg...:) csak a biztonság kedvéért...

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
11,1?Hm jo konnyu a crux :) Nem pedal nelkul annyi?
Amugy hat igen 2 kilot azt mar megerezni :) Grat a bicajhoz :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Hagy oromkodjek kicsit. Amikor elhoztam a Crux-ot egybol feltunt, hogy konnyebben "suhan", mint a Wheeler ami elotte volt es fura volt, hogy ulve meg tudtam emelni az elejet, szoval konnyunek tunt. Megneztem az adatokat, az elozo bringam 13.5kg volt, a Crux pedig 11,1 lenne a deore szereltseggel, de az LX csereknek koszonhetoen valahol 11 alatt van. Ezt ereztem ezek szerint :-)

azért mérd meg...:) csak a biztonság kedvéért...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hagy oromkodjek kicsit. Amikor elhoztam a Crux-ot egybol feltunt, hogy konnyebben "suhan", mint a Wheeler ami elotte volt es fura volt, hogy ulve meg tudtam emelni az elejet, szoval konnyunek tunt. Megneztem az adatokat, az elozo bringam 13.5kg volt, a Crux pedig 11,1 lenne a deore szereltseggel, de az LX csereknek koszonhetoen valahol 11 alatt van. Ezt ereztem ezek szerint :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
O volna a kedves: http://pix.bikemag.hu/al01/crux

Enyim Paripa

Let the people speak

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mivel összesen kb. 10 cm csõvel van több a 16,5" vázban, nem lehet a különbség 10 dkg -nál több.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Bikeriders

Bikeriders

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hmmm...ez érdekes ilyen kevés lenne a súlykülönbség a 14,5" és a 16,5" között? Mert tudomásom szerint a 14,5" az 1950 gr. Nem erõltetném a témát csak most polarx-el trialozok és kíváncsi voltam a súlyára. De azért várom a témához kapcsolódó hozzászólásokat.:)

Kösz.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2000-2100 jörül.

Bikeriders

Bikeriders

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Hi!

Meg tudná valaki mondani hogy hány gramm a 2003-as Polarx 16,5"-os változatban?

Elõre is kösz!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Azt tudtam, hogy jobb lesz, mint a Wheeler 09 PRO, sokkal jobb cuccok, jobb vaz, jobb telo, jobb minden. Jobbnak kellett lennie, de azt soha nem hittem volna, hogy ennyivel jobb lesz! Jezusom. Ma mar nem is jutott ido fotozni es most is csak az oromom miatt irok, mar huzok is vissza tekerni. Ma 18:00-kor atvettem a gepet es azota van vigyor az arcomon, amit nem lehet egyhamar letorolni. Be kell jaratni, ossze kell szokni es mar elore tudom, hogy minden perc orom lesz. Impossible. :-)

Bocs a terjedelmes irasert, de muszaj volt megosztani az oromom. Holnap fotok jonnek :-)

Enyim Paripa

Let the people speak

Baluu

Baluu

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás
Nekem az elsõ maratonom a tavalyi Duna Maraton volt. Elõtte annyit készültem, hogy bringával jártam dolgozni, meg boltba, meg a városban. Ez kb napi 30 km-t jelentett. Meg a verseny elõtti hétvégén felbringáztunk hármashatárhegyre. No meg is lett a böjtje. Azt hittem a 40.-dik km-nél, hogy meghalok. Kezdett görcsölni mindenhol a lábam. A technika is kezdett szarakodni. De végigcsináltam. Azóta túl vagyok vagy 6 maratonon. Ja és Duna Maraton után mondták a srácok akik belerángattak, hogy ez volt az egyik legkeményebb maraton.Feltöltött kép
Tegnap befizettem egy reinkarnációs tanfolyamra. Rohadt drága volt, dehát egyszer élünk.

"k.rvára megy a pénz!" - mondogatta apám is, anyám is, csak más- máshangsúllyal...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Van valami topic ilyen amator versenyzesre egyebkent? Erdekelne a tema es volnanak kerdeseim, de nem itt offolnek :-)

megmozdulás téma, minden maratonnak van topikja....
ott nyugodtan kérdezz , azért van