Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Nahh...emberek...a sors közbeszólt...Ma voltam a Zemplénben túrázni(amugy nyíregyházi vagyok)...és az utolsó lejtõn eltört a láncvillám....szal mostmár tényleg kell a pyxis team...haha...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Probike-ba a héten láttam kettõt is. Náluk érdeklõdj!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Nem láttam...pedig lehet kellene egy...

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Nem tudom, lehet. Hol láttál te Pyxis Team vázat?

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Gyaaa..a 20-as???nem rossz...könnyebb mint az ugyanekkora caprine revenge nem?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
1690 gramm. Ez mért, valós adat.

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
A Pyxis Team(20") hány gramm??(bocs,már biztos írtátok,de nem volt türelmem kikeresni)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és a 2.7-es mobster = 2.5 másban....
az én 2.4 ritchey-m vastagabb, mint egy 2.5 maxxis.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Re4p3R

Re4p3R

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Gyerekek! Láttam új polarXben 2,7es mobstert..2 mili sárférõhely

--->>PolarX2005<<---
Lecseréltem már egy SS-re!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
miért, elfogyott a team?
nem úgy volt hogy olyan idén nincs csak nagyonkevés, és sima pixys van?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
fuck!:(

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

Sziasztok!

Nem tudja valamelyikõtök, idén jön-e még Magellan szállítmány? A Pyxis Team váz érdekelne konkrétan...

õsszel jön még egy

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Sikerült mégis!!! Meg tudtam csinálni, úgy kellett ahogy mondtad. Köszi a segítséget!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Sziasztok!

Nem tudja valamelyikõtök, idén jön-e még Magellan szállítmány? A Pyxis Team váz érdekelne konkrétan...

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Nekem a menet a vázban van amibe a csavart hajtom,nincs anya, neked úgy látom hajtókarcsavar vagy mi tartja. Az enyémen mintha bele lenne ötve vmi fém perselyszerûség és az tartja benne azt a részt, ha kicsavarom a csavart. Azt a fémet meg nem tudom kiütni, mert ugyebár a menet felõl kéne, de az a persely belülrõl ugyanolyan széles, mint a csavar menete, úgyhogy nem tudnék nagyon ütni rajta semmit. Nem tudnál visszaemlékezni, hogy hogy csináltad? :)
Vagy valaki nem tudna segíteni, hogy az FS-en ez hogy mûködik?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
na.

igen, az ot meg van szorulva kicsit, de azért ne használd csavar nélkül :)

már nem emléxem pontosan hogy hogy szedtem ki, de most van egy másik vázam aminek elég hasonló a hátulja mindjárt fényképezek és magyarázok.

na fotó

Feltöltött kép

valami hasonlóról beszélünk ugye? szóval valahogy úgy kéne, hogy a váz felõli oldalt is kicsavarozod. aztán elkezded hátrafelé hajlítani. akkor megütközik a támvillában, de te meg húzod tovább. kicsit erõszakolás, de ki fog fordulni a helyérõl. asszem. de nem emlékszem már tisztán az a baj. :P

ott belül amúgy tügörgõs csapágyat fogsz találni.

olyan helyen csináld, ahol tudod figyelni ha valami leesik, mert asszem van ott ailyen kis vékony gumi gyürü, porvédõnek.

hát remélem sikerül.

esetleg megpróbálkozhatsz a gulyas.mihaly@csekert.hu -val ha nagyon nem megy. (nemtom használja e még ezt a cimet)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
vagy írj neki privit;)
Autist Team:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
mondtam, hogy jön öcsém, és megmondja. még nem ért haza. várj már türelemmel kicsit....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
hát másképp nem lehet kiszedni, mintha kiütöd, mégha 2 ponton fogja is!

SIMMONS

SIMMONS

vendég

• fórumtag
  • 172 hozzászólás
Nem úgy van megoldva az a rész , hogy a perselybe csavarod a csavart!!Nem is tudom, hogy a csavar minek van benne.Ez a támvillarész úgy néz ki, hogy a vége olyan mint egy 2 ágú villa és a két villa fogja közbe a rugóstagtartó részt.A menet pedig az egyik ilyen villarészben van nem a perselyben, de a persely tartja benne a rugóstagtartó rész. Nincs itt vkinek FS-e, aki már csinált ilyet vele, az biztos tud segíteni!!