Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Magellan

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5106 hozzászólás a témában

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
Ma nagyon dúrva terepen zúztam lefele(15 és 25 cm nagyságú köveken,kisebb szikladarabokon, gigagyökereken, giga lejtõn, éles kanyarokkal tûzdelve....., és bírta cruxi szó nélkül, úgyhogy büszke vok cruxira...:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ha jól _tippelek_ akkor váz méret.
pontosabban ~14" vs ~16" -os nyeregvázcsõveket jelent.

ha ugrálni veszed akkor természetesen a kisebbet.
ha mindenesnek akkor pedig inkább a nagyobbikat. (én kisebbiket vennék)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Tomex

Tomex

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Most készülök venni egy Polarx 4x vázat és sehol sem találom, hogy mennyi különbség van a short és a long verzió között. 180 magas vgyok szerintetek melyiket kéne megvennem? Ha valaki tudja a pontos adatokat és megosztaná velem, azt nagyon megköszönném! :)
Az ígéret szép szó, ha betartod, ha nem.

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás
HillEry: Nekem még tavalyi van..... de szerintem is jó lesz neked az idei 15-ös!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

van az új vázakból 18as? én a katalógusban 15/17/19/21 es méreteket láttam...
csak azért kérdem, mert lehet a 15-ös nekem kicsi lenne a 158 cm-emhez és lehet 16-ost rendelni az lehet jobb lenne...

nincs.....és jó lesz....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

16-os most nincs, de valószínûleg jó lesz a 15-ös is, a 17-es inkább 165-170 cm fölött lehet esélyes. Eddig a Csekénél erõsen ejtett felsõcsöves vázakat terveztek, de most kb. 3-4 centit emeltek rajta, ugyanakkor a számozást eggyel lejjebb kezdték. Így csak a felsõcsõ hossza lehet kérdéses.

köszönöm a válaszod, én is erre gondoltam amúgy.. régi vázméretben a 16os az még picit nagy is volt polar-x-ben remélem ez már jó lesz méretben :)
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

csak azért kérdem, mert lehet a 15-ös nekem kicsi lenne a 158 cm-emhez és lehet 16-ost rendelni az lehet jobb lenne...

16-os most nincs, de valószínûleg jó lesz a 15-ös is, a 17-es inkább 165-170 cm fölött lehet esélyes. Eddig a Csekénél erõsen ejtett felsõcsöves vázakat terveztek, de most kb. 3-4 centit emeltek rajta, ugyanakkor a számozást eggyel lejjebb kezdték. Így csak a felsõcsõ hossza lehet kérdéses.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

hát nekem a 174cm-emre 18 vázat vettem, és nekem megfelel a méret....
a felsõcsõ hossza az önmagában nem mérvadó, mivel a a szög is figyelembe kell venni.Mert 2 egyforma hosszúságú felsõcsöves váz nem feltétlen egyforma hossszú, mert ha az egyiknek nagyobb szögben dõl a felsõ csõ, akkor már eltérnek a hosszúságok....ha értitek mire gondolok...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

a felsõcsõ hossza az önmagában nem mérvadó, mivel a a szög is figyelembe kell venni.Mert 2 egyforma hosszúságú felsõcsöves váz nem feltétlen egyforma hossszú, mert ha az egyiknek nagyobb szögben dõl a felsõ csõ, akkor már eltérnek a hosszúságok....ha értitek mire gondolok...

azért szoktás az effektív (vizszintes) felsõcsõhosszal számolni...az nem csal :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

imee

imee

törzsvendég

• fórumtag
  • 684 hozzászólás

Akkor én a 169 centimhez 17-est rendeljek ? A specialized rockhopper vázam 53 cm-s volt, de azért cseréltem le, mert rövidnek éreztem, most 57 cm-s voitl van. Biztos én nem vagyok normális, de nekem az 54,5 kevésnek tûnik.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Köszi skacok.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
A tömege amúgy 1650 gramm.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Akkor én a 169 centimhez 17-est rendeljek ? A specialized rockhopper vázam 53 cm-s volt, de azért cseréltem le, mert rövidnek éreztem, most 57 cm-s voitl van. Biztos én nem vagyok normális, de nekem az 54,5 kevésnek tûnik.

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás

Kboy:
Mérd már meg légyszi a felsõcsõ hosszát, illetve a vizszintes felsõcsõ hosszt, a fejcsõ hosszát és a súlyát is. Köszi.

Lemértem a felsõcsõ hosszát csõközéptõl-csõközépig 55 cm (tigris nekem ennyit mutat a cantim )
A fejcsõ 11 cm
A súlyát meg nem tom mivel nincs mérlegem,és már fent van rajta egy két cucc is ... (ha üres váz súlyára lettél volna kiváncsi )
Igen XT 32-es agyam van 717-es felnivel...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Kboy:
Mérd már meg légyszi a felsõcsõ hosszát, illetve a vizszintes felsõcsõ hosszt, a fejcsõ hosszát és a súlyát is. Köszi.

a valós felsõcsõ az 54,5 ...többit nem tudom...

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Kboy:

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás

Sziasztok !

Nálam elsõ látásra szerelem volt amikor megláttam élõben is a tesztelt bringát , akkor el is döntöttem hogy nekem egy ilyen kell csak kicsit a méreten vaciláltam ...
Remélem a hétvégéig sikerûl összeraknom és akkor indulhat a teszt.
Egyenlõre most még csak igy néz ki :
http://kep.tar.hu/kb...0684/28933749#2

jujjj deszéép :) alig várom már az enyimét is, olyan öröm összerakosgatni :)
neked is 32 lukú agyad van? vagy én látom rosszul?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
én már mindegy,de a 19-es az biztos nagy volt,próbáltam a Bikemag standon
(fõleg mindegy,mert idén nem lesz biciklim)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
valós felsõcsõhosszban egy centivel rövidebb mint a 18-as kona, szal a 175-177 centihez jó lesz az gond nélkül

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem 18as van ,az kb olyan hosszú, mint az új 19es és 85-90es stucnival pont jó, 178 cm vagyok.

A sebesség mindent megold.