De pl ebayen bitang jó árakon lehet 15-ös 16-os vázakat kapni, mert kevesen vannak ilyen picik

A pici nem negatív, félre ne értsd, én sem vagyok colos...
Milyen a normál XT váltó? Szériában down swing váltóval (felsõbilincses) szerelik. Úgy emlékszem a szem függõleges.Iceshark: Asszem nekem normál XT átdobóm van rajta a Maggin
Mérd le a mostani vázad és ahhoz viszonyítsd! Minimum 90-es stucnit használj, rövidebbel nagyon megváltozik a CC-s geometria.szeretnék egy pyxis vázat venni. aztán idõvel- remélhetõleg néhány hónap múlva be is fejezni a bringát. a vázat még nem láttam élõben. nem merem megrendelni a legnagyobb méretet, nehogy túl hosszú legyen. én kb 190cm magas vagyok. vagy ne cicizzek, rendeljem nyugodtan?? majd megszokom??
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Valszeg pyxis team '06 lesz a nyerõ
találtam is egy 18"-as vázat, bár félek, hogy a 175 centimhez kicsit hosszú lesz... nem baj, majd megszokom:)))
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!
hát ez igaz...
de am neked most milyen is lesz a bicód, ha elkészül?
meg a polarixel avval mizu van?
(lehet, hogy korábban volt róla szó, de már nem emlékszem, és visszanézni se naon van idõm, mert tanulok, ugyanis holnap vizsgázok...)
Hi:)
Nagy bringa építésben vagyok, már csak a váz hiányzik. 1500g körül nézek vázakat, és a pyxis team klasszikus kinézete nagyon tetszik. Mi a különbség a 2006 és 2007-es között? Súly, geo (semmi infót nem találok)?
Még a Giant XTC, Merida HFS, Author jönne számításba.
Mali Falcon nagyon gáz (ez 1540g és 25e)?
Elõre is köszönöm!
no igen így könnyû, jó persze nekem is adnak kölcsön bringát, ha nem lesz meg, de azért az mégse uaz
max bmx-el nyomom majd
Nekem hála az Istennek nincs ilyen gondom, hogy elkészül-e a CM-ig a bike...
Nálam max a kérdés, hogy addigra meg lesz-e az új teló bele, vagy nem...:S
azt tudom, h van v-fék konzol, de van rajta rendes bowdenszem is? Vagy csak tárcsás szem? A 2007-esen csak olyan van...