Sziasztok! Holnap, holnapután suliban vagyok, nem tudom követni a neten az eseményeket.
Most akkor úgy van, hogy vasárnap 10-kor Újpesti Vasúti Összekötõ Híd (ez hány szó ???), ha minden igaz, megyek és jön Ors is. Légyszi, ha valami változás van, akkor értesítsetek telefonon, vagy e-mailben a telcsimre. :-* Era
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Függõhíd túra Indiana Jones módra valamikor..
Indította
cAb
, 2003. július 22. 21:31
Írta 2003. október 29. - 12:13
Írta 2003. október 28. - 17:12
Írta 2003. október 28. - 17:11
A váltófülre gondoltam és csak fél kilós kalapátschom van. Azzal ugye arányosan többet kell ütnöm? ;D
Írta 2003. október 28. - 15:58
Írta 2003. október 28. - 15:53
Írta 2003. október 28. - 15:47
Írta 2003. október 28. - 15:33
Az UVH az Északi vasúti összekötõ híd, igaz? Amúgy én menni fogok ha nem szakad az esõ (bár szombatra ezt jelezték, remélem másnapra eláll). Meg persze ha sikerül addig visszahajlítgatnom a Mátrában elferdült villasarumat, mert most kissé csámpás a háltóm. Tényleg, tud valaki valamilyen megbízható módszert a visszahajlítgatásra?
Írta 2003. október 28. - 14:40
Sajna nem kompatibilisek...
bár gépemen semmi shimano nincsen, azért egy túra erejéig szívesen váltogattam volna xtr-el bevallom...
thx: cAb
bár gépemen semmi shimano nincsen, azért egy túra erejéig szívesen váltogattam volna xtr-el bevallom...
thx: cAb
Írta 2003. október 28. - 14:25
Írta 2003. október 28. - 14:22
Sziasztok, a túra tehát
Nov 2, vasárnap, 10óra UVH
mivel a visegrádi híd túl messze van ilyen hidegben, ezért a közeli kisfüggõhidat tekintjük meg és utána a Szurdok völgy fahidait.
A hátsó váltómmal meg aza helyzet, hogy feltettem az apróba, hátha megveszik, és nem is hittem volna, hogy ilyen gyorsan, de el is vitték : szaladtam is a boltba venni újat, de nem volt pont, úgyhogy remélem még a héten meglesz.
Ha nem, akkor keresek kölcsönbe egy sram sl marokváltóval kompatibilis, 1:1 rendszerû 9-es h.váltót. Thommey köszönöm a felajánlást, az jó a váltókaromhoz?
üdv: cAb
u.i.: nem kell valakinek a center x-em?
Nov 2, vasárnap, 10óra UVH
mivel a visegrádi híd túl messze van ilyen hidegben, ezért a közeli kisfüggõhidat tekintjük meg és utána a Szurdok völgy fahidait.
A hátsó váltómmal meg aza helyzet, hogy feltettem az apróba, hátha megveszik, és nem is hittem volna, hogy ilyen gyorsan, de el is vitték : szaladtam is a boltba venni újat, de nem volt pont, úgyhogy remélem még a héten meglesz.
Ha nem, akkor keresek kölcsönbe egy sram sl marokváltóval kompatibilis, 1:1 rendszerû 9-es h.váltót. Thommey köszönöm a felajánlást, az jó a váltókaromhoz?
üdv: cAb
u.i.: nem kell valakinek a center x-em?
Írta 2003. október 28. - 11:27
Írta 2003. október 28. - 11:20
Szomorú vagyok Para, mert az a Szurdok neked nagyon tetszene. De te sose jössz el egy pilisi túrára sem! Mindig csak mi megyünk veled Mátrába!
jelen helyzetben a költözés az, mi gátol (meg per pillanat a takony, amitõl alig látok ki)...
:-[ restellem, hogy még nem jutottam el a pilisbe Veletek, de ami késik... és ezt lehet fenyegetésnek venni...
Írta 2003. október 28. - 11:10
Írta 2003. október 28. - 10:28
Szomorú vagyok Para, mert az a Szurdok neked nagyon tetszene. De te sose jössz el egy pilisi túrára sem! Mindig csak mi megyünk veled Mátrába!
Írta 2003. október 28. - 10:21
Írta 2003. október 28. - 09:45
Most beszéltem Cab-bal és azt mondta, hogy egyelõre nincsen hátsó váltója, igy lehet, hogy nem fog tudni eljönni. De akkor megtartom helyette. Igaz, én csak egyetlen függõhidat ismerek a Pilisben. De elmehetünk a Szurdokba, úgyis már rég jártam arra! Az egy klassz kis hely, fahidakkal, sziklával.
Utána kimegyünk Pilisszentkeresztre és ott megtámadjuk a helyi cukit!
Ors, különleges szerkó nem kell, csak pótzokni, pótkesztyû, mert ezek 80%, hogy át fognak ázni
Idõpontok - egyelõre csak felvetem az idõpontot, aztán lehet rajta változtatni.
Reggel 10
hely: UVH budai oldal (ez marad, mivel ide van legközelebb a Pilis)
Mindenki hozzon extra pulcsikat, mert ha az ember megáll, meg is fagy!
Utána kimegyünk Pilisszentkeresztre és ott megtámadjuk a helyi cukit!
Ors, különleges szerkó nem kell, csak pótzokni, pótkesztyû, mert ezek 80%, hogy át fognak ázni
Idõpontok - egyelõre csak felvetem az idõpontot, aztán lehet rajta változtatni.
Reggel 10
hely: UVH budai oldal (ez marad, mivel ide van legközelebb a Pilis)
Mindenki hozzon extra pulcsikat, mert ha az ember megáll, meg is fagy!
Írta 2003. október 27. - 23:28
cab: kell ide vmi különleges felszerelés ??? õszintén szólva nem tudom mire vállakozok :
köfi- ors
köfi- ors
Írta 2003. október 27. - 16:58
Akkor nov. 2? Szerintem leszünk még egy páran. Remélem azért tekerhetõ, száraz idõ lesz :-X
Írta 2003. október 27. - 16:45
Írta 2003. október 24. - 08:46
Nekem klassz a nov.2, vasárnap. Számithatsz rám, és szerintem Zed-re is. Végre egy igazi jó kis havas túra (remélhetõleg és nem dzsuva túra).