... ja, és per pillanat nincs elsõ váltóm :-[
... ugye az sem gáz :-\
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Függõhíd túra Indiana Jones módra valamikor..
Indította
cAb
, 2003. július 22. 21:31
Írta 2003. november 01. - 10:39
Írta 2003. november 01. - 10:30
Sziasztok,
még sosem voltam veletek ilyen saját szervezésû túrán. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen nehézségû lesz, mert nem nagyon nyomom az ipart. Eddig még csak 3 maratonon voltam, de mostanában vettem egy új bicajt és állok elébe mindenféle megpróbáltatásnak. Egyszóval: teljesíthetõ számomra is?
Még egy kérdés: hány fõre tervezitek az ilyen túrákat?
Akkor remélem találkozunk holnaptízkorazészakivasútiösszekötõhídbudaihídfõjénél.
még sosem voltam veletek ilyen saját szervezésû túrán. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen nehézségû lesz, mert nem nagyon nyomom az ipart. Eddig még csak 3 maratonon voltam, de mostanában vettem egy új bicajt és állok elébe mindenféle megpróbáltatásnak. Egyszóval: teljesíthetõ számomra is?
Még egy kérdés: hány fõre tervezitek az ilyen túrákat?
Akkor remélem találkozunk holnaptízkorazészakivasútiösszekötõhídbudaihídfõjénél.
Írta 2003. október 31. - 14:09
Írta 2003. október 31. - 10:49
Nekm pl. a jövõ hétvége vasárnapja királyul megfelelne. Any ellenvetés, javaslat?
Írta 2003. október 31. - 10:39
Nagggyon nagggyon kíváncsian várom a következõ függõhíd és szurdok hódításra felvetett idõpontot!
8)
költözésrulez
8)
költözésrulez
Írta 2003. október 31. - 10:18
Jelentem, hogy lehet, hogy nem tudok részt venni a nemes urak és hölgyek társaságában a függésen, mert van kilátás némi családi utazásra is Veszprém ill. Balaton irányába. Szóval ha tízkor nem vagyok sem az UVH-nál, sem a Lukács elõtt, akkor a Bakony felé kell keresni.
Ha így alakulna, akkor jó függést, és ha tényleg a visegrádi a jobb híd, akkor ismételjünk, mert nagyon érdékel.
Ha így alakulna, akkor jó függést, és ha tényleg a visegrádi a jobb híd, akkor ismételjünk, mert nagyon érdékel.
Írta 2003. október 31. - 08:38
Írta 2003. október 31. - 08:21
Remélem, hogy nem kell lemondani semmit sem, és olyan lesz az idõ vasárnap mint ma!
Írta 2003. október 31. - 01:17
:'( :'( :'(
hát jó :-\
akkor a pancs után megnézzük az Indiana Jones-t videón.
De ha nem lesz esõ...!!!
Akkor megyünk!
lehet hogy a met.hu is tévedhet egyszer :
cAb
:-* a visegrádi híd amúgy is sokkal jobb
hát jó :-\
akkor a pancs után megnézzük az Indiana Jones-t videón.
De ha nem lesz esõ...!!!
Akkor megyünk!
lehet hogy a met.hu is tévedhet egyszer :
cAb
:-* a visegrádi híd amúgy is sokkal jobb
Írta 2003. október 30. - 18:44
De de hozzál, mert nem lehet tudni! És akkor már lehet, hogy papucsot sem árt!
Írta 2003. október 30. - 18:31
Szal akkor most úszni megyünk??
Csak mert akkor viszek fûrdõnacit is!! ;D
Vagy ne vigyek?? :
Csak mert akkor viszek fûrdõnacit is!! ;D
Vagy ne vigyek?? :
Írta 2003. október 30. - 18:24
Írta 2003. október 30. - 13:59
Igaza van Orsnak. Mindenki menni akar függeni, de ha most az egyszer netán A. Szilárd bácsinak bejön a jóslás, akkor bizony esni fog, ami ilyen hidegben már nem kellemes. Legalább is én még nem vagyok elég perverz ahhop, hogy élvezzem. Ezért készült egy B terv: ha szakad akkor tízkor a Lukács Fürdõ bejárata elõtt fürdõcuccal tali.
Írta 2003. október 30. - 12:14
cAb ém robbantani akartam csak egy üzenetet továbbítottam arra az esetre, ha olyan az idõ, hogy nem akartok menni :-\
fõleg mert mi is mennénk :
fõleg mert mi is mennénk :
Írta 2003. október 30. - 11:45
Sziasztok,
igen Lens, arra gondolok, amit mondassz, ami a katonai izéhez vezet.
Ors, nagyon kérlek ne robbantsd fel a túrámat elég nehezen jött össze amúgy is...
Mivel lehet láncot bontani láncbontó nélkül? Elsõsorban nem Para módszerét követném
Mert felraktam az új váltót, új láncot, de a régi láncon nem volt bontószem, így az is fentvan a nyeregcsõre tekerve
cAb
:-* :-* :-*
igen Lens, arra gondolok, amit mondassz, ami a katonai izéhez vezet.
Ors, nagyon kérlek ne robbantsd fel a túrámat elég nehezen jött össze amúgy is...
Mivel lehet láncot bontani láncbontó nélkül? Elsõsorban nem Para módszerét követném
Mert felraktam az új váltót, új láncot, de a régi láncon nem volt bontószem, így az is fentvan a nyeregcsõre tekerve
cAb
:-* :-* :-*
Írta 2003. október 30. - 11:14
Figyelem- figyelem !!!
most kaptam Erától egy sms-t: azt mondja ha rossz lesz az idõ menjünk el a lukácsfürdõbe
Szerintem tök jó ötlet
most kaptam Erától egy sms-t: azt mondja ha rossz lesz az idõ menjünk el a lukácsfürdõbe
Szerintem tök jó ötlet
Írta 2003. október 29. - 23:59
Na azért!
cAb! Melyik függõhidra gondolsz? Arra ami az Egri-vártól balra van lefelé a hegyen? Közel a Vörösvári úthoz?
cAb! Melyik függõhidra gondolsz? Arra ami az Egri-vártól balra van lefelé a hegyen? Közel a Vörösvári úthoz?
Írta 2003. október 29. - 21:50
Írta 2003. október 29. - 19:38
De azért vágjunk bele!
Igen !!! Majd dagonyázunk egy jót ;D ;D
Már alig várom :
Írta 2003. október 29. - 19:01
Era, igen, tizkor az Uvh-nál, bár lehet, hogy ezt már nem fogod olvasni. Egyelõre nincs már nagy sár a Pilisben (tegnapi felmérés után), de ha esni fog, akkor nagy lesz a dzsuva. De azért vágjunk bele!