Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szemüveg, avagy védd a szemed világát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1228 hozzászólás a témában

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
az oalkey meg lehet rendelni dioptrias lencsevel, csak eppen X-trem draga!
olcsobb, ha veszel egy oakley keretet, es ugy csiszoltatsz bele lencset

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy...
tennap vettem egy RUDY PROJECT EKYNOX szemcsit, TEK RED (fényre sötétedõ) lencsével, 27600,- pézért...

Elsõdlegesen amik nagyon teccenek:
hajlítgatható szárvégek...
jól beállítható orrnyereg...
jó tartás...

További tapasztalatokkal folyamatosan... 8)

Csõváz és hátszél...
no meg Joghurtos szemcsik! ;D Paraferee voltam

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Shimano Karida az én választásom, adnak hozzá +2 lencsét, meg viszonylag olcsó! Sajna a minõségét nem tudom, mert új modell, de 15000 alatt van és ez a lényeg!! Ja, meg a 3 pár lencse.

Az Oakleyhoz annyit, hogy Magyarországon talán a legnagyobb árréssel eladott termék a szemüvegpiacon!!! Szomorú... :(

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 hozzászólás
Az oakley szemcsikhez nincs dioptriás betét, de lehet rendelni dioptriás szemcsit. Megmondod a boltban, hogy milyen dioptria, melyik keret, milyen lencse kell és megrendelik. A boltban kapásból azt, mondják, hogy legalább egy hónap mire megjön, de lesz az több is. És kibaszott drága!!! Ha mondjuk egy nagyon alap kb. 30 ezer forintos napszemcsit választasz, akkor az dioptriásban egy SZÁZAS körül van. Én inkább kontakt lencsét hordok bicajozáshoz. Ennek megvan az a plussz elõnye, ha erdõben leveszem a sötét szemcsit, akkor is látok. Ha dioptriás napszemüvegben mész bringázni, akkor azt nem veheted le.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ja az oakley-nak letezik dioptrias lencseje is csak nem nagyon kaphato!
de dioptrias betet letezik hozza! en ugy tudom
alacsony dioptrias lencset mar lattam es lehet meg meg van az egyennnek. megkerdem tole!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ja nekem az egyik oakley lencsem igy avn mert igy nem dol el! :-)
bar nem hasznalom, mert a sotet lencse van benne!
kuldok mailr kepet.

ha vkit erdekel akkor eladom a zoggie keret fekete oakley sweep lencses szemcsim

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Tényleg TV shopban volt. :) Én is nézegettem, nem rossz kis szemüveg pláne hogy a körülményekhez való lencsét rax fel. És ez egy jó dolog. ;)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Az oakley gyart dioptrias lencset?

Osszeraktad mar ezt a Zoggie - oakley kombinaciot???

Hogy nez ki a keret/lencse?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
na igen...
lehet bevállalok egy ilyet..
két keret van hozzá, Julcsinak meg jó az egyik világosabb lencse mondjuk a sárga, én meg használom a többit... ahhoz képest két szemcsi kb 6 rugós darabáron már nem nevezhetõ rossznak össz 6 pár lencsével... no de próba cseresznye ;)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
..állítólag... ::)

:)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
de :D

állítólag nem karcolódik és törhetetlen meg hasonlók.. de szvsz ha csak annyit tud mint egy átlagos szemcsi akkor is megéri a 13at ::)

ha valakit érdekel lehet tudok hozni óccsóbban is ;)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
nem ezt hírdették a tv shopban?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
www.tar.hu/czras/szemuveg.jpg

ehhez mit szóltok?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
zoggie keret(~1.2eft) oakley lencsevel(~7eft)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Kellene vmi szemuveg. Sotetedos, v enyhe fustszin.
Eddig simat hasznaltam, mert annyira azert nem veszes, latok meg :) De a csajokat meg a fatonkoket mar nehezen veszem ki lejtozes kozben, ugyhogy jo lenne vmi megoldas.

Anno aszonta egy optikus, hogy a sportos kialakitasuak marhara torzitanak ???

Meg az sem lenne haz ha osszetorik, akkor ne alljanak bele a szemembe a darabkak.

Love kb 20k cakkpakk azert kinezzen vhogy.

Otlet?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elõszedtem ezt a topicot, mert 1részt érdekelt valami, másrészt meg mert jön a tavasz meg a szánsájn, és hátha más is gondolkodik szemcsi vásárlásban.

8)

groover-

groover-

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás
emberek!

hol a rákban lehet kapni olyan színtelen lencsés napszemüvegnek kinézõ szecsót, ami nem kerül többe 6-7 ezer magyar forintnál? az sem lenne gond, ha nem torzítana (sõt).

groover-

csurka

csurka

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
kényelmes,az uv-szürés nem hiszem hogy kamu,inkább csak ideiglenes szemcsi,esetleg laza kis munkábajárásra jó,arra meg simán megéri az árát.mondjuk elõtte volt egy rudy p. koumo/?/,az meg torzitott,ezzel meg semmi problémám,bár ez méretprobléma is lehetett.

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 hozzászólás
Hát ez tényleg nevetségesen olcsó, de biztos, hogy jó minõségû? Mondjuk nekem régen volt egy mezei, noname 500Ft-os szemüvegem, és 3 évig használtam.

csurka

csurka

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
csõ,szerintem a zoggie k...ra megéri az árát,megláttam,megis vettem,pedig teljesen másért mentem aboltba,1200 pénz,nevetségesen olcsó,uv-szûrõ,kényelmes,enyhén gumiszerû a szára.
;)