Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szemüveg, avagy védd a szemed világát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1228 hozzászólás a témában

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
oakley, a lencséje miatt

nekem fives 3.0 van és nagyon bejön

és nem esik le a fejemrõl

de ezt csak ha utcára kell, akkor

bringázni inkább az xx vagy a rudy
Autist Team:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát nekem egy bbb challanger van, cserélhetõ lencsés, alapból volt hozzá barna, narancs és átlátszó. egyedül télen párásodott, amikor elfelejtettem levenni egy mászásnál...mondjuk nekem nincs o-ra pinz, de aki hasonló cipõben jár, annak bátran ajánlom a bbbt...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem nem lehet igy ajánlani semmit
nézd végig a honalpokat meik modell tetszik,aztán abbol kitalálni hogy meik lenne jó neked

O szerintem....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
haliho!
szemüvegvásárláson töröm a fejem, merhogy kontaktlencsém lett és végre életemben elõször megvan a realáis lehetõség h napszemcsim legyen mindenéle macera nélkül. )

nézegettem o-kat
fives 3.0 tetszik pl, de amit zolle is ír h full müanyag. télleg annyira jo formájuk van ezeknek h nem gáz?
xx tetszik, azon van ilyen gumirozás is. ha jol vettem ki a postokból nehéz összetörni, mert inkább darabokra esik de összelegózható utána?
rudy ekynox most 16ra van leárazva kerékvárban ha jol láttam. ez is szimpi.
láttam ma egy shimano furiot 13ér, 3pár lencsével, gumiorrnyereggel, gumis szárral.
uvexek is vonzóak az áruk miatt, de ezekrõl nem sok infót találtam..

szóval érdekel mindenféle építõ tanács, milyet érdemes mostanában szerezni olyan max 20ezer körül?

edit: mindenképpen olyat szeretnék ami egészkeretes.

thx!
Matt

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Ma megérkezett a szemcsim az új bizbasszal. Ingyenbe vót...:) Köszönet ez úton is a Tempo 21-nek!

Kedvenc Rudymban megadta magát az a gumi vagy müa. bizbasz, ami a lencséket bent tartja bepattintás után. Most próbálok szerezni helyette. Tehát hamarosan elválik, hogy a háttérrel is olyan megelégedett leszek-e, mint magával a termékkel. Mert azzal nagyon...

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

http://www.utopiaopt...sunglasses.html

Kicsit party szemüvegek. Conornak biztos tetszenének:)
Õk támogatták a new dealt is.

Hasonlítanak a Dirty Dog szemcsikre, egyszer láttam Keszthelyen (vagy 6-7 éve) és azóta se :(

http://www.dirtydog....z/flashHome.asp

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.030 hozzászólás
Kedvenc Rudymban megadta magát az a gumi vagy müa. bizbasz, ami a lencséket bent tartja bepattintás után. Most próbálok szerezni helyette. Tehát hamarosan elválik, hogy a háttérrel is olyan megelégedett leszek-e, mint magával a termékkel. Mert azzal nagyon...

Fory

Fory

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Nézz körül a http://www.testbike.hu/ -n itt van két vélemény, meg más BBB szemüvegrõl véleményeztek már.
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.

syd

syd

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
helló!
ha használ valaki BBB bsg 20-t tudna mondani egy kis információt!!
fõleg a dioptriás betét érdekelne mivel úgy tünik,hogy a betét túl vastag és ez zavaró lehet!!???
vagy rosszul gondolom!????
köszönöm

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
kúl:D

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.302 hozzászólás
http://www.utopiaopt...sunglasses.html

Kicsit party szemüvegek. Conornak biztos tetszenének:)
Õk támogatták a new dealt is.

opi89

opi89

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
most még csak egy háromlencsés Meridám van az se rosz, de egy RudyProject-re vagy egy BBB-re faj a fogam.

opi89

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Fives 3.0 Polished Black / Grey ha jol emlekszem 16e.
De ha erdekel majd irj privit, esmegnezem pontosan mennyi lenne.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
:) dorgos stílusú
ez tetszik :)
sztem nagyon jól néznek a szögletes szemcsik (gascan, néhány spy, smith, meg az örök a dragon fly cage)
még filózok egy kicsit, meg azért 20-ast egy napgépért sem lehet csak úgy kipengetni. megvár 1 hétig :)

vole: itt Pécsen 20, gondolom máshol is annyi, néztem neten a színeket, boltban fekete volt, sztem a fekete a legjobb, mert azt mindenhez fel lehet húzni

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
látom ezek a drogos stílusú szögletes szemcsik jönnek be neked is;)

vélemény alatt mire gondolsz?

ha kényelmes és jól áll, nyugodtan megveheted, sztem nem fogsz csalódni benne

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jo az. Es olcso is. Amugy idei modell, a Fives 2.0 ujabb verzioja.
Milyen szinben kene?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
ma körülnéztem, és oakley közül a fives 3.0 jött be. vagyis legjobban a gascan jön be, viszont csak a fives 3.0 áll normálisan a fejemen
vélemény róla?
kössz

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Oakley-ba létezik a következõ kategória: prescription eyewear.

Itt találod meg az optikai kereteket. Elvileg a hazai forgalmazónál meg lehet rendelni dioptriás változatban, de elkészíttetheted optikusnál is a lencséket (én is így tettem). Ezek a keretek a közepes árkategóriájú napszemüvegeik áraival vetekednek.
Egyébként a hagyományos napszemüvegeik jelentõs része ún. prescription ready, vagyis behelyezhetõk optikai lencsék is, sõt a színezett üvegek is rendelhetõk dioptriás változatban. A legjobb, ha a hazai forgalmazóhoz (Mofo) fordulsz, mert õk minden kérdésedre választ tudnak adni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah ez jó téma
nekem kelene épp dioptriás szemüveg.

amiket optikusnál láttam azok vagy csunyák vagy 25e vagy az fölött
neostyle és egyéb "márkák"

ami tetszett volna D&G meg elszomorodtam hogy mennyibe kerül...

szóval O bol mi van dioptriás vagy csak keret,amibe optikus tesz lencsét,meg menyibe kerül!?

itt Pécsen mondjuk nem tul sok variáció van a salamanderen kívül márkás bõr cipõ vásárlásnál,a camel bolt bezárt más meg nincs.

a cipõn legalább anyira mulik a lábszag!!

technikai zoki ami fullos (majd3e) elvezetõ meg minden szaregyik cipõmbe egész napos nagy túra bringáva este hazaérve semmi szagom,másik utcai cipõmben meg bolt és haza anyira büdös lett hogy ki kelletvolna az erkélyre tennem a lábam ha levehetõs lett volna...

amim van épp az egy adio az angyon belerohadós!!

van 3db 3120 márkájum a hármat vettem 15ért és azok birják a legjobban!!
ár-érték verhetetlen!!
tény hogy enm akkora név mint egy és vagy egy vans,de ezer kényelmesebb meg jobban bírja

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Egy haveromnak dioptriás Oakley-ja van és egyáltalán nem teljes keretes.

Elsõsorban nem az Oakley-re gondoltam, hanem egyéb márkák termékeire, amit lehet itthon kapni.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám