Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szemüveg, avagy védd a szemed világát

- - - - -

• Please log in to reply
1228 replies to this topic

akyyy

akyyy

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
sziasztok

napszemüveget szeretnék vásárolni, eddig nem is nagoyn hortdam.
szal nem ismrem amárkákat meg ilyenek.....semmi tapasztalatom nincs:D

Ez az Oakley Fives 3.0 tetzett meg eléggé, de nem tudom elõször is hogy hol vegyem, meg meyniért! nézegettem ,ugy tudom szinek közül lehet választani, mien választékok lehetnek? és mennyibe kerülne az egész?

és még van egy kis gond, az hogy szemüveges vagyok, szal ha ezt hordanám, meynire tudok látni?

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Még van pár darab, meg pult alatt is. Sztem ennyiért megéri.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

rvilike_2

rvilike_2

vendég

• fórumtag
  • 181 posts

Ma vettem rp ekynox sx-et 13.5k hufért a zöldpontban, elég sok szemcsi le van még árazva, így 50%al. Érdemes benézni.

Jaja, en is neztem oket multkor, nagyon gondolkozom rajta...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Ma vettem rp ekynox sx-et 13.5k hufért a zöldpontban, elég sok szemcsi le van még árazva, így 50%al. Érdemes benézni.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts

Téged a Jóisten küldött... Tegnap hagytam el egy gumibiszbaszt a Rydonomról... Ezexerint öccázé pótolható? Én 3000 körüli összegre készültem lélekben, tekintettel az "adjuk az alkatrészt g*ci drágán, úgyis meg kell vennie" filozófiára, meg arra hogy nyilván a két kis betétet meg a fülrész gumijait csak együtt árulják.

(Modjuk nagyon szimpatikus a Rudytól, hogy ilesmit külön is árulnak. Van az egész orrtámasz fémrésszel együtt 2500ért, hogy ne kelljen új keretet venni, ha eltöröd. És ezek az árak meglepõen reálisak. Nemtom, hogy pl. az Oakley árul-e ilyesmit)

Énis valami olyasmire készültem rá árban, de végre egyszer kellemesen is csalódtam valamiban :)
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

kefe

kefe

újonc

• fórumtag
  • 1 posts

Egy olyan budapesti bolt engem is erdekelne, ahol szinte mindegyik specialized szemuvegbol van legalabb egy, amit fel lehet probalni. Latatlanba nem rendelnek.

igen van ilyen: speed-way visegrádi utca 18 nekem kötelezettség nélkül telefonos megbeszélés alapján meghozta a chicane szemcsit mert az pont nem volt amugy van neki 1 full titan speckó szemüveg is náluk ami nincs a katalógusban
peti

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Nem keresek Rudy-n egy fillért sem sajna, nem akarom kinyírni o-t, de ami nem sx, az nem (extra) kicsi, vagyis normál méret. Nem lehet, hogy az pont jó?

õõ, ezt most nem értem.
nekem az sx az nagy volt. ha jol tom az sx az a kisebbik. szal ha ez nagy akkor vszínûsítem hogy a normál méret az mégnagyobb :)
amugy o-bol is csak az unknown ami passzol, XX és Minute is eláll a fejemtõl, nem annyira kényelmes.

shimanoból a furio egész szimpatikus volt elsõ probára, de az is kissé nagy nekem. ) extra kicsi fejem van ezek szerint )
egyelõre unknown áll nyerésre.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Tuttok olyan boltot az X-Fucktoron kívül, ahol van?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
shimano szemüvegekkel van vkinek vmi tapasztalata?

scottraider

scottraider

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts
Simán és az is 500 forcsi.
Az alkohol nem válasz,de legalább elfelejted a kérdést:cheers:
Ha autoval parkolsz hagyd bekapcsolva az ablaktörlõd,ugy nem tudják a szélvédõre rárakni a büntetõcédulát:afro:

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Igen. (500 az egy darab, 800 a pár. Többre gondoltam, de nem bánkódom, h olcsóbb:))

Téged a Jóisten küldött... Tegnap hagytam el egy gumibiszbaszt a Rydonomról... Ezexerint öccázé pótolható? Én 3000 körüli összegre készültem lélekben, tekintettel az "adjuk az alkatrészt g*ci drágán, úgyis meg kell vennie" filozófiára, meg arra hogy nyilván a két kis betétet meg a fülrész gumijait csak együtt árulják.

(Modjuk nagyon szimpatikus a Rudytól, hogy ilesmit külön is árulnak. Van az egész orrtámasz fémrésszel együtt 2500ért, hogy ne kelljen új keretet venni, ha eltöröd. És ezek az árak meglepõen reálisak. Nemtom, hogy pl. az Oakley árul-e ilyesmit)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Egy olyan budapesti bolt engem is erdekelne, ahol szinte mindegyik specialized szemuvegbol van legalabb egy, amit fel lehet probalni. Latatlanba nem rendelnek.

Specialized szemüvegeket biztosan hol lehet kapni? Olyan bolt kellene ahol majdnem minden típusból van.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 posts

ekynox sx kiesett, nagy a fejemre kissé..

Nem keresek Rudy-n egy fillért sem sajna, nem akarom kinyírni o-t, de ami nem sx, az nem (extra) kicsi, vagyis normál méret. Nem lehet, hogy az pont jó?
a második p néma!

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Igen. (500 az egy darab, 800 a pár. Többre gondoltam, de nem bánkódom, h olcsóbb:))

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

hmmm...igazad lehet - vagyis van:D
Párszor próbáltam az xfactor.hu-t, aztán rá kellett jönnöm, h nemis az a címe...(okos vagyok, tudom:) )

Megtaláltad?

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
hmmm...igazad lehet - vagyis van:D
Párszor próbáltam az xfactor.hu-t, aztán rá kellett jönnöm, h nemis az a címe...(okos vagyok, tudom:) )

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Tán meg kéne nézned az X-Factor honlapján.:chin:

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Hello!
Van egy rudy-szecsom. Kérdésem: nem tudjátok mennyi bele az orrnyereghez a gumibetét? (Az egyik eléggé megy szét.)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
aham X-factornál 29990 a rydon és 9990 a lencse.
de lehet h ez az sx és a sima rydon meg 27990.
mia különbség az sx és a sima között?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Legutóbb még 25 körül volt a Rydon és 7-8 volt a színtelen lencse... az azért nem 40. Emelkedett?