Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szemüveg, avagy védd a szemed világát

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1228 hozzászólás a témában

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Specialized szemüvegeket biztosan hol lehet kapni? Olyan bolt kellene ahol majdnem minden típusból van.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
nekem is az teccik a legjobban, még uccára is kúl. csak akkor kéne hozzá legalább +1 lencse, az meg már 40k, az meg hát hogyismonnyam k*****sok.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
A Rydon-t én is csak ajánlani tudom...szuper szemüveg. Könnyû, szép, tartós, kényelmes és nagyon jók a lencséi. Néha ki lehet fogni olcsón is. Én pl. Zergétõl vettem 10e-ért két lencsével.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

másik a rudy rydon csak az naon drága mge a lencse is drága hozzá:(

Nekem az van. Nehezen szántam rá magam, mert k*rvára nem az én árkategóriám. Keskeny fejem van és kényes ízlésem... Tetszett kinézetre, és passzolt a fejemre. Felpróbáltam, beleszerettem, megvettem. Megérte. Istencsászár az a szemüveg. Pillekönnyû, a szárát tetszõleges formára lehet hajlítani (az orrtámasz is hajlik) úgyhogy abszolút kényelmes. Bicózás közben nem is érzem, hogy rajtam van, pedig engem minden szar irritál a fejem körül. (Sálat-sapkát 10 éve nem hordok stb.) A lencse frankón vissza is hajlik, úgyhogy nem fúj be mögé a szél. Nem is igen látok ki sehol mellette, meg a keret se lóg be; lefedi az egész látóteremet a lencse, ami fontos. Keskeny, egyenes lencsés striciszemüveget vegyenek a stricik, akiket nem zavar hogy a kitágult pupillájukba oldalról besüt a nap és b*ssza szét a szemüket.

Egy lencsét sikerült kicsit megkarcolni a karcmentes bevonat dacára (bicózás közben leesett betonra).

(egyébként látszik rajta, hogy mitõl kerül 25be a Rudy címkén kívül. Karbon illetve alu-ti-magnézium-szilícium keret, cserélhetõ minõségi lencse polikarbonátból, puhatok, kemény tok stb. Mondjuk járhatna hozzá két pár lencse, de ez van.)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nos tehat
igazi kerekparos szemcsijeimben van
high intensity yellow
persimmon
g30 lencse

az ilyen kemeny meno csavo vagyok tipusu szemcsijeimben van
red vagy blue irridium (minidg elfelejtem melyik) ... megneztem +red irridium
vmi vr50 feleseg
high intensity persimmon

anno nagyon reegn egy black irridiummal kezdtem, de
(sot most jut eszembe meg meg is van az a lencse csak kb 3 eve nem hasznaltam)
de turheto volt meg igy szurkulet fele is
erdoben nem volt vele gond

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
yeah, köszi! ezt kerestem
ezek szt vr28 8%kal több fényt enged át. zsír... már csak azt kéne tudni mennyi az annyi )
valakinek személyes tapasztalat? Ti mien lencsét használtok?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
pl http://oakley.com/te...ogy/lens_tints/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ekynox sx kiesett, nagy a fejemre kissé..
szal ha nem látok vmi más jot akkor marad az O.
kérdés:
black iridium lencse hogy teljesít erdõben?
és a vr28 blacknek csak a színe más vagy fényáteresztésben is van különbség? nem naon találok amugy errõl a vr28rol semmi infot a honlapon..

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
Én kb 2 hete vettem egy ekynox sx-et .Hát nagyon jó szemüveg menetszél gyakorlatiulag 0 ami bántja a szemet , a laencsék hozzá nagyon jók. A párásodás meg sajnos e van hûljön ki atested és nem fog párásodni. Ha meg tekersz akkor ugy is lehûti alencsét a menetszél és akkor már nem párásodik;)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
aha mer most keresek vmit ami olyan mindenes lenne uccára+motorra+bicajra.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem BBB navigator van. Az minden forintot megert. Ellentetben azzal a sok hulyeseggel amit itt osszehordtak korabban, egyaltalan nem torik a keret, sem a lencse a cserelgetestol. Ez egy ev hasznalat, sok cserelgetes es nehany leejtes utan mondom. Szerintem jo szemcsiket gyart a BBB. Gondolom a winner is megeri az arat. En ezt majd akkor cserelem ha kinyirtam, de akkor valszeg fenyre sotetedo Specialized-re es akkor a lencseket sem kell cserelgetni.

BBB Winner szemcsirõl mi a vélemény? megéri az árát?
vagy ki mit tud hasonló áron.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
BBB Winner szemcsirõl mi a vélemény? megéri az árát?
vagy ki mit tud hasonló áron.

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Erdekes, nekem, ha már egy kicsit haladok egyáltalán nem párásodik a szemüvegem, mászásnál sem. Amúgy most egy 500 Ft-os szemüvegben tekerek, tisztára jó, csak az UV védelmét illetööen vannak kétségeim.

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás
Jobban belegondolok nem is a mászással volt a baj (amikor elvesztettem PR-t, DM005), hanem amikor a tapadós sárban tolás után visszaültem tekerni akkor párásodott. Megoldás NO tolás.
a második p néma!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
ekynox bejövõs és vszínü az sx lenne mer' keskeny az arcom.
a szín meg mindenképp fekete lenne szürke v. fekete lencsével, esetleg ha valaki lát ilyet szolhat. kerekvarban asszem mar nincs..
mászás akad.. de gondolom annyira azér nem vészes.. szemüveges vok szal eddig is megvoltam a párásodással..

próba az alap.
melyik üzletekben van széles szemcsi kínálat?
o-t gondolom andrássyn érdemes.

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás

haliho!
szemüvegvásárláson töröm a fejem, merhogy kontaktlencsém lett és végre életemben elõször megvan a realáis lehetõség h napszemcsim legyen mindenéle macera nélkül. )
..
rudy ekynox most 16ra van leárazva kerékvárban ha jol láttam. ez is szimpi.
..
szóval érdekel mindenféle építõ tanács, milyet érdemes mostanában szerezni olyan max 20ezer körül?

edit: mindenképpen olyat szeretnék ami egészkeretes.

thx!
Matt

ekynox az egyik, amelyik legjobban fed az egész palettán, egészkeretes, erõs, nagyon tiszta lencsével. van belõle kisebb méret is, sx, ha nem nagy az arcod. nekem ilyen volt, nagyon bejött, csak sajnos elhagytam 2005DunaMaraton-on

külön lencse drága bele, úgyhogy harcold ki mindjárt az elején azt a keret-lencse párosítást ami neked tetszik

meg most nagyon jó áron van.

egyedüli probléma a párásodás lehet, mászol fölfelé?, és bármit veszel próbáld föl.

ja, most vettem meridát 4e-ért, árához képest meglepõen jó, de azért elgondolkodtam amikor megláttam, hogy RPek milyen áron vannak. persze o a király de horror áron.
a második p néma!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
remek
esetleg szárat konkréten nem lehet cserélni!?
és gondolom ez csak a pesti nagy központban csinálják,kisebb üzletekben nem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Alkatrészek fogyasztói ára:

Orrtámasz: 250.-/db
Szár gumi:400.-/db
X-Metal gumi alkatrész:250.-/db

irta a forgalmazo 2004ben

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
unknow jó bringázni!!
fõleg a borostyán lencsével

szárra gumit lehet rendelni rá!?
mert arra mentem ki hogy a kutya az asztalon állva rágja a szárát...

szal kéne két gumi a szárra fekete

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
En Valve -ben DH-ztam, meg az orrgumi sem volt benne, es ennek sincs a szaran gumi, es meg sem mozdult a fejemen.
A Fives 3.0 inkabb divatosabb muanyagkeretes szemuveg.
Bringazni inkabb XX, Straight Jacket, Valve, esetleg Unknown.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!