Jelentkezz be Regisztrálj

Szemüveg, avagy védd a szemed világát
Írta 2006. április 27. - 17:19

Írta 2006. április 27. - 15:50

Írta 2006. április 27. - 14:14

Írta 2006. április 27. - 13:35

másik a rudy rydon csak az naon drága mge a lencse is drága hozzá
Nekem az van. Nehezen szántam rá magam, mert k*rvára nem az én árkategóriám. Keskeny fejem van és kényes ízlésem... Tetszett kinézetre, és passzolt a fejemre. Felpróbáltam, beleszerettem, megvettem. Megérte. Istencsászár az a szemüveg. Pillekönnyû, a szárát tetszõleges formára lehet hajlítani (az orrtámasz is hajlik) úgyhogy abszolút kényelmes. Bicózás közben nem is érzem, hogy rajtam van, pedig engem minden szar irritál a fejem körül. (Sálat-sapkát 10 éve nem hordok stb.) A lencse frankón vissza is hajlik, úgyhogy nem fúj be mögé a szél. Nem is igen látok ki sehol mellette, meg a keret se lóg be; lefedi az egész látóteremet a lencse, ami fontos. Keskeny, egyenes lencsés striciszemüveget vegyenek a stricik, akiket nem zavar hogy a kitágult pupillájukba oldalról besüt a nap és b*ssza szét a szemüket.
Egy lencsét sikerült kicsit megkarcolni a karcmentes bevonat dacára (bicózás közben leesett betonra).
(egyébként látszik rajta, hogy mitõl kerül 25be a Rudy címkén kívül. Karbon illetve alu-ti-magnézium-szilícium keret, cserélhetõ minõségi lencse polikarbonátból, puhatok, kemény tok stb. Mondjuk járhatna hozzá két pár lencse, de ez van.)
Írta 2006. április 27. - 13:18

igazi kerekparos szemcsijeimben van
high intensity yellow
persimmon
g30 lencse
az ilyen kemeny meno csavo vagyok tipusu szemcsijeimben van
red vagy blue irridium (minidg elfelejtem melyik) ... megneztem +red irridium
vmi vr50 feleseg
high intensity persimmon
anno nagyon reegn egy black irridiummal kezdtem, de
(sot most jut eszembe meg meg is van az a lencse csak kb 3 eve nem hasznaltam)
de turheto volt meg igy szurkulet fele is
erdoben nem volt vele gond
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. április 27. - 12:59

ezek szt vr28 8%kal több fényt enged át. zsír... már csak azt kéne tudni mennyi az annyi )
valakinek személyes tapasztalat? Ti mien lencsét használtok?
Írta 2006. április 27. - 12:22

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. április 27. - 12:07

szal ha nem látok vmi más jot akkor marad az O.
kérdés:
black iridium lencse hogy teljesít erdõben?
és a vr28 blacknek csak a színe más vagy fényáteresztésben is van különbség? nem naon találok amugy errõl a vr28rol semmi infot a honlapon..
Írta 2006. április 26. - 21:28

Írta 2006. április 26. - 20:57

Írta 2006. április 26. - 20:52

BBB Winner szemcsirõl mi a vélemény? megéri az árát?
vagy ki mit tud hasonló áron.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2006. április 26. - 20:44

vagy ki mit tud hasonló áron.

Írta 2006. április 26. - 10:40

Írta 2006. április 26. - 01:46

Írta 2006. április 26. - 00:48

a szín meg mindenképp fekete lenne szürke v. fekete lencsével, esetleg ha valaki lát ilyet szolhat. kerekvarban asszem mar nincs..
mászás akad.. de gondolom annyira azér nem vészes.. szemüveges vok szal eddig is megvoltam a párásodással..
próba az alap.
melyik üzletekben van széles szemcsi kínálat?
o-t gondolom andrássyn érdemes.
Írta 2006. április 26. - 00:35

ekynox az egyik, amelyik legjobban fed az egész palettán, egészkeretes, erõs, nagyon tiszta lencsével. van belõle kisebb méret is, sx, ha nem nagy az arcod. nekem ilyen volt, nagyon bejött, csak sajnos elhagytam 2005DunaMaraton-onhaliho!
szemüvegvásárláson töröm a fejem, merhogy kontaktlencsém lett és végre életemben elõször megvan a realáis lehetõség h napszemcsim legyen mindenéle macera nélkül. )
..
rudy ekynox most 16ra van leárazva kerékvárban ha jol láttam. ez is szimpi.
..
szóval érdekel mindenféle építõ tanács, milyet érdemes mostanában szerezni olyan max 20ezer körül?
edit: mindenképpen olyat szeretnék ami egészkeretes.
thx!
Matt
külön lencse drága bele, úgyhogy harcold ki mindjárt az elején azt a keret-lencse párosítást ami neked tetszik
meg most nagyon jó áron van.
egyedüli probléma a párásodás lehet, mászol fölfelé?, és bármit veszel próbáld föl.
ja, most vettem meridát 4e-ért, árához képest meglepõen jó, de azért elgondolkodtam amikor megláttam, hogy RPek milyen áron vannak. persze o a király de horror áron.
Írta 2006. április 25. - 22:27

esetleg szárat konkréten nem lehet cserélni!?
és gondolom ez csak a pesti nagy központban csinálják,kisebb üzletekben nem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. április 25. - 22:26

Orrtámasz: 250.-/db
Szár gumi:400.-/db
X-Metal gumi alkatrész:250.-/db
irta a forgalmazo 2004ben
Írta 2006. április 25. - 22:20

fõleg a borostyán lencsével
szárra gumit lehet rendelni rá!?
mert arra mentem ki hogy a kutya az asztalon állva rágja a szárát...
szal kéne két gumi a szárra fekete
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2006. április 25. - 21:33

A Fives 3.0 inkabb divatosabb muanyagkeretes szemuveg.
Bringazni inkabb XX, Straight Jacket, Valve, esetleg Unknown.
I`m as fast as nobody!