Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szemüveg, avagy védd a szemed világát
Indította
KeX
, 2002. május 10. 20:46
Írta 2003. március 30. - 19:56

Írta 2003. március 29. - 22:54

Én oakley MX O-framet használok.
fantasztikus jó.
ajánlom mindenkinek.
csak 17.000ft( X-factorban olcsóbb)
És cserélhetõ lencséjû.
Snowboardozni is jó benne!(sárga lencsével hordtam hóban).
Ja,egyébként Tear-offos clear lencséjû.
Nekem bejött.
fantasztikus jó.
ajánlom mindenkinek.
csak 17.000ft( X-factorban olcsóbb)
És cserélhetõ lencséjû.
Snowboardozni is jó benne!(sárga lencsével hordtam hóban).
Ja,egyébként Tear-offos clear lencséjû.
Nekem bejött.
Írta 2003. március 29. - 19:47

Írta 2003. március 29. - 19:32

ez..... elég hihetetlen, de ha igy van, veszek egyet. Bp-n van valami jó szemcsis hely?
azért hogy felirat lekopásra...ehhhhh... "ja, és eltört-tessék itt egy másik"...vaz...
azért hogy felirat lekopásra...ehhhhh... "ja, és eltört-tessék itt egy másik"...vaz...
Írta 2003. március 29. - 03:59

Írta 2003. március 29. - 02:39

garancia van a keretre toresre felirat lekopasra!
a lencsere is van toresre de azt nem fogjak elhinni neked, hogy eltort!
nos a gari egy evig ervenyes utana barmikor vehetsz ra 2500ft es egy ev gari.
eltort szetragtad,... bemesz
-csokolom garit kerek ra->2500ft lesz.
-tesek. ja es eltort.
-akkor csereljuk jo?
-jo!
a lencsere is van toresre de azt nem fogjak elhinni neked, hogy eltort!
nos a gari egy evig ervenyes utana barmikor vehetsz ra 2500ft es egy ev gari.
eltort szetragtad,... bemesz
-csokolom garit kerek ra->2500ft lesz.
-tesek. ja es eltort.
-akkor csereljuk jo?
-jo!
Írta 2003. március 29. - 01:31

igen! az oakley nagyon kulans egy ceg!
nekem volt egy 4 eves eye jacketem, termeszetesen garancia mar nuku. eltörött a bal szara - mert raült vki - bevittem (akkor meg dojcslandba) a boltba, es mondtam hogy rendeljenek ma nekem 1 szarat hozza! oke. eladobacsi, felhivja okley-ceget, leteszi, es a következöt mondja: ha rendel nekem 1 szarat, az 2 napon belül itt van es 55 dojcsmark lesz! ha viszont beküldöm a szemcsit, az kb. 2 het, de csak 25 dojcsmark es lehet, hogy kapok egy komplett uj keretet, de ez attol függ...! termeszetesen megvaltam imadott szemüvegemtöl 2 hetre...
megjött a szemcsim, es lasd vadi uj kerettel (ugyan az a szin)! csak a lencsek voltak a regiek.
ezt nevezem szerviznek!
....ezert nem sajnalok egy oakleyra akar 50ezret sem!
nekem volt egy 4 eves eye jacketem, termeszetesen garancia mar nuku. eltörött a bal szara - mert raült vki - bevittem (akkor meg dojcslandba) a boltba, es mondtam hogy rendeljenek ma nekem 1 szarat hozza! oke. eladobacsi, felhivja okley-ceget, leteszi, es a következöt mondja: ha rendel nekem 1 szarat, az 2 napon belül itt van es 55 dojcsmark lesz! ha viszont beküldöm a szemcsit, az kb. 2 het, de csak 25 dojcsmark es lehet, hogy kapok egy komplett uj keretet, de ez attol függ...! termeszetesen megvaltam imadott szemüvegemtöl 2 hetre...
megjött a szemcsim, es lasd vadi uj kerettel (ugyan az a szin)! csak a lencsek voltak a regiek.
ezt nevezem szerviznek!
....ezert nem sajnalok egy oakleyra akar 50ezret sem!

Írta 2003. március 28. - 23:49

Írta 2003. március 28. - 23:21

4 oakley-m van sok az?
edidg minden mast halomra tortem ezt lehet nyugodtan garancias!
edidg minden mast halomra tortem ezt lehet nyugodtan garancias!
Írta 2003. március 28. - 22:51

Írta 2003. március 28. - 09:55

Írta 2003. március 27. - 22:52

akciós volt a Rudy Project a Marikoo-ban, be is újítottam egyet én is.
Ekynox a típusa, a lencse cserélhetõ
, viszont a plusz lencse nem tartozék. 
Ha megállsz és párásodik, az elsõ 20 méter után már megint látsz, nagyon jó a ventillációja. Brutál kinézete van és ez a szemcsi akciósan volt 17.200,-Ft.
(eredeti ára: 21.900,-HUF)
Ekynox a típusa, a lencse cserélhetõ

Ha megállsz és párásodik, az elsõ 20 méter után már megint látsz, nagyon jó a ventillációja. Brutál kinézete van és ez a szemcsi akciósan volt 17.200,-Ft.
(eredeti ára: 21.900,-HUF)
Írta 2003. március 27. - 19:58

Írta 2003. március 27. - 19:46

Én a Cratoni Runner szemcsijét nézegettem az elõbb. Még utcai használatra is jó sztem, lehet hogy majd befektetek egy ilyenbe. :

Írta 2003. március 27. - 19:41

Most 3/4 ddel meg 1 ggyel nem fogok lezer ala fekudni. Majd ha olyan idos leszek mint apam most, epp jo lesz a szemem 
A kontaktlencsetol odzkodok, valszeg vmi mua, mugyanta lencset szerzek a mostani keretbe aztan meglatom
koszi hogy utananezel, ha arra jarsz!

A kontaktlencsetol odzkodok, valszeg vmi mua, mugyanta lencset szerzek a mostani keretbe aztan meglatom

koszi hogy utananezel, ha arra jarsz!
Írta 2003. március 27. - 18:43

SEGÍTSETEK LÉCCI!!!!!
Van nekem egy CÉBÉ síszemcsim és lencsét szeretnék benne cserélni fehérre, mert déhára kell.
Ki forgalmazza/árulja és hol vannak?
Van nekem egy CÉBÉ síszemcsim és lencsét szeretnék benne cserélni fehérre, mert déhára kell.
Ki forgalmazza/árulja és hol vannak?
Írta 2003. március 27. - 17:34

A sporton mi is megkérdeztük a findlivel, mennyivel lenne többe a dioptiás oakley és azt a választ kaptuk kb +45e. ja és ez azért olyan drága, mert kint csinálják a nagy USA-ban!
Tehát megveszed a szemügét 30e- csillió + 45e és van egy király szemügéd amit nem tudsz eladni sose.
Inkább szemkorrekciós mûtét és utánna egy alap napszemcsi.
Az alap az kb 15e az alatt nem hiszem, hogy tuti UV-szûrös meg az egyéb védelem benne van.
Tehát megveszed a szemügét 30e- csillió + 45e és van egy király szemügéd amit nem tudsz eladni sose.
Inkább szemkorrekciós mûtét és utánna egy alap napszemcsi.
Az alap az kb 15e az alatt nem hiszem, hogy tuti UV-szûrös meg az egyéb védelem benne van.
Írta 2003. március 27. - 15:31

ha beviszed a kereted es megmondod, hogy ebbe köne, es sportolni szeretnel vele, akkor szerintem a hemüvegboltos - bacsi vagy neni, tudni fogja, hogy milyen anyagbol is ajaljon lencset! jarj utana.
...ha van idöm, holnap megkerdezem neked, es megirom!
...ha van idöm, holnap megkerdezem neked, es megirom!
Írta 2003. március 27. - 12:59

Az odaig OK, hogy csiszoltatok, de nem minden keretbe lehet tenni. /gombolyuket nem tudnak az fix/
Es akkor meg kene vmi olyan lencse, ami nem vag ossze ha szettorik
Es akkor meg kene vmi olyan lencse, ami nem vag ossze ha szettorik
Írta 2003. március 27. - 11:02

Én a Sport kiállításon vettem egy Odyssey naphemüt 3500 HUF-ért. Nagyon fasza, és nagyon olcsó volt. A Velvartban lehet kapni egyébként.