de. méghozzá az az utca, aminek a sarkán a nevada pub van...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Jó Bringa Bolt pesten?
Indította
Hollywood Macho
, 2003. július 18. 00:13
Írta 2005. január 27. - 16:50

Írta 2005. január 27. - 16:47

mészöly utca talán? azt tom h nagyon elcs*szett neve van az utcának, a duna felõl menve jobboldalt nyílik a kollégium után.
Írta 2005. január 27. - 16:44

Írta 2005. január 27. - 16:32

Kislust,köszi.
Hosszú ideje minden nap(ma is)arra tekerek melóba,és idáig nem láttam?!Jól kész vagyok....
Számozás alapján közel lehet a Gellért térhez...
Hosszú ideje minden nap(ma is)arra tekerek melóba,és idáig nem láttam?!Jól kész vagyok....
Számozás alapján közel lehet a Gellért térhez...
Írta 2005. január 27. - 16:29

Írta 2005. január 27. - 16:27

vendég_rvilike_*
Írta 2005. január 27. - 16:07

Írta 2005. január 27. - 16:03

a luongo szerintem elég jó kis bót...
attól eltekintve hogy ott nekem csak minden hónap harmadik csütörtökén lehet igazam...:bananadan
akkor viszont nem mehetek be...:rocketman
a legközelebbi igazam van/de nem mehetek be nap:február 17
attól eltekintve hogy ott nekem csak minden hónap harmadik csütörtökén lehet igazam...:bananadan
akkor viszont nem mehetek be...:rocketman
a legközelebbi igazam van/de nem mehetek be nap:február 17
Írta 2005. január 27. - 15:45

párszor voltam náluk, mindig rendesek voltak...jó kis hely...
egyébként a luongo is tetszik, csak kioktattak tan..öö harckocsiból...
bár még nem vettem/csináltattam ott semmit, de készülök..
egyébként a luongo is tetszik, csak kioktattak tan..öö harckocsiból...

bár még nem vettem/csináltattam ott semmit, de készülök..
Van állásom...:bananadan
Írta 2005. január 27. - 15:28

Zöld Pont!:bananadan :beer: :cool2:
Idén lesz 5 éve, hogy oda járok, és egy-két apróságtól eltekintve mindent náluk vettem (3 épített bicaj, alkatrészek stb)...maximális segítõkészség, (nagyon) korrekt árak, és mindenkivel szemben érvényes az, hogy inkább lebeszélik a kevésbé hozzáértõ usert egy neki felesleges alkatrészrõl, amit ismerõs vagy másik bolt ajánlott neki. Ehhez jön a családias hangulat. Nálam õk az etalon.
Péter
Ja, és nem (ezért:beer: ) kapok kedvezményt!
Idén lesz 5 éve, hogy oda járok, és egy-két apróságtól eltekintve mindent náluk vettem (3 épített bicaj, alkatrészek stb)...maximális segítõkészség, (nagyon) korrekt árak, és mindenkivel szemben érvényes az, hogy inkább lebeszélik a kevésbé hozzáértõ usert egy neki felesleges alkatrészrõl, amit ismerõs vagy másik bolt ajánlott neki. Ehhez jön a családias hangulat. Nálam õk az etalon.
Péter
Ja, és nem (ezért:beer: ) kapok kedvezményt!
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme

Írta 2005. január 27. - 13:03

Én is erre gondoltam;)
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Írta 2005. január 27. - 11:25

Írta 2005. január 27. - 10:29

Szerintem az utobbi idõben a hugo pozitívan változott:chin:Hugó:
eladók kedvesnek látszó (de annyira hozzá nem értõ, szemetek)
árak közepesek
választék szegényes.
Az eladók is jól átbaszták a fejemet egyszer, azóta oda sem járok ám. De ha már a Kálvin-térre mész, akkor inkább menj be a SpeedMetalba!
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Írta 2004. szeptember 05. - 20:48

Van egy öregúr ott, õ nagyon kedves, és úgy tûnik, hogy nem ragadt le a Csepeles éveknél (egy másik-nem BP-i boltban- kértem láncot egy szintén idõsebb embertõl, adott 8-ast, mondtam, hogy 9-es kéne, mire azt mondta, hogy ez körbeéri a 9-est is!)
Írta 2004. szeptember 05. - 20:39

Hugó:
árak közepesek
választék szegényes.
Az eladók is jól átbaszták a fejemet egyszer, azóta oda sem járok ám. De ha már a Kálvin-térre mész, akkor inkább menj be a SpeedMetalba!
árak közepesek
választék szegényes.
Írta 2004. szeptember 05. - 20:32

Írta 2004. szeptember 05. - 19:49

Írta 2004. szeptember 01. - 08:39

A Zöld Pontnak köszi a tegnapi napot!
Köszi Zoli és köszi Laci!
"Sürgõsségi" ellátás rulez. ;D
Köszi Zoli és köszi Laci!
"Sürgõsségi" ellátás rulez. ;D
Írta 2004. augusztus 30. - 15:07

Eddigi legjobb árak sz'tem: www.ebike.hu
Ja és 40e fölött ingyen házhozszállítás!
Ja és 40e fölött ingyen házhozszállítás!
Írta 2004. augusztus 30. - 12:26

sztem Corratec kerékvár; Vadász utca, V. ker.
így jutsz oda: Nyugati téren felszállsz a kék (hármas metróra) és mész Kõbánya-Kispest felé egy megállót (Arany János utca). Ahogy feljössz a metróból fordulj ÉNY felé. A tér ÉNY-i csücskébõl induló utca elején bal oldalt találod a Kerékvárat.
így jutsz oda: Nyugati téren felszállsz a kék (hármas metróra) és mész Kõbánya-Kispest felé egy megállót (Arany János utca). Ahogy feljössz a metróból fordulj ÉNY felé. A tér ÉNY-i csücskébõl induló utca elején bal oldalt találod a Kerékvárat.