Opp, félreérthetõen fogalmaztam

.
Nem attól féltem, hogy elküldenek, egyszerûen ha bemegyek egy boltba, azt akarom, hogy élhetõ hangulat fogadjon, és el tudjak beszélgetni az eladókkal.
Valójában ide bementem, és már elment a kedvem a vásárlástól, nekem ez a "kiszolgálás" nem tetszik. Én mindig azt várom el, hogy ha venni akarok valamit, akkor az eladóval folytathassak egy 5-10perces csevejt, hogy kikérhessem a véleményét. Lehet, hogy ez csak nálam elvárás, de a Zöld Pontban pl 15percet eltöltöttem, amibõl 10et elbeszélgettem az eladóval. Õ tanácsokat mondott ,elmondta a tapasztalatait, és én is, hogy milyet akarok, mik az elvárásaim.
Ezek szerint egyedül vagyok ezzel? (legalábbis, hogy kikérem az eladó véleményét. Természetesen, ha a témában tájokozott vagyok, akkor nem teszem, lehet, hogy ezért tûnik furcsának, hogy diskurzust akarok folytatni

)
Nekem is van oda 10%os kedvezményt nyújtó kártyám, de így se olcsóbbak

. A múltkor bevittem, hogy a lánc nem igazán mozog, mit csináljak vele. Azt tanácsolták, hagyjam ott, megnézik nekem, és utána megszerelik, majd közlik velem az árat. Felvetettem, hogy mi lenne, ha megnézné, és mondana rá valamit, de erõsködött, hogy én márpedighagyjam ott azt a biciklit... Hazamentem, lemostam a láncot Brigéciollal, és azóta hibátlan
Ez egyébként a Rákóczi úti, 16keres Ride Bike, lehet, hogy csak itt jelentkeznek ezek a problémák