idõvel lehet hátsót is megcsinálom ilyenre gorillásról, hamár van szalagom.

köszönöm a megerõsítést.
S így is frankón befekszik a külsõ gumi pereme a felnibe? Mert csak ott van az anyag vastagság, amit a szalag ad.
Jól értelmezed, levágni pedig felesleges és nehéz lenne. Jó, ha egy vagy nagyon maximum 2 mm-t fog túllógni a felni peremén.
Ezt nem teljesen értem, most akkor ha jól értelmezem akkor gyakorlatilag lógjon ki a kerékbõl??? Ami kilóg azt meg levágom?
Ne üljön be a perem belsõ felébe, lóghat túl a felni külsõ peremén.
Rendeltem Joe's tubeless szalagot. Elsõ ránézésre elég szélesnek tûnik. De autószelepesbõl csak ez az egy méret volt. Kérdésem az lenne, hogy ennek a gumi szalagnak meddig kell érnie a felniben?
Ki kell érni a felni széléig, "éléig", vagy beülni a perembe, mint a külsõ gumi pereme, vagy csak a perem aljáig, ameddig a hagyományos felniszalagok is érnek?
az uj doc blue-t a Stans gyartja, gyakorlatilag pontosan ugyanaz mint a Stans lotyi. Nekem a Snakeskin TL ready gumi lotyi nelkul is megtartotta a nyomast a kereken, de azert jo bele rakni valamit tomitesnek meg szurt defekt ellen. teljesen jo lesz
RAUH-Welt
B E G R I F F
azt gondolom, hogy 4 barnál sem kéne sziszegnie, ha folyadék odalötykölése nem oldja meg, akkor újraszalagoznám...