Csak van a flakonon valami utasítás, mekkora kerékbe mennyit is kell beletölteni. Nekem nem Slime van de ott ugyanannyit javasolnak a 26 és 27,5-be tölteni.
Jelentkezz be Regisztrálj
Tubeless - a belsõ nélküli rendszer
Írta 2014. április 14. - 21:44
Írta 2014. április 14. - 12:27
Sziasztok! Segítsetek szerintetek mennyi slime prot kell egy 27,5" belsőbe töltenem?Arra gondoltam hogy kb annyit mint egy tlr gumiba,vagy nem jól gondolom és elég kevesebb is.
Írta 2014. április 14. - 01:46
És a belsőbe való Slime mennyire lehet jó tubeless-esítésre? Az van itthon.
Illetve UST felnihez egy nem UST-s Maxxis Ikon mennyire lehet jó választás?
Én használok UST felnin (Mavic 819) nem UST, nem is TL-Ready, csak sima hajtogatható Maxxis Advantage külsőt a hátsó keréken. Nincs kompresszorom, a felrakáshoz nagyon sok türelem + trükközés kellett. Valahol már leírtam a fórumban hogy csináltam, de ha kell megismétlem. Miután felment, már nincs vele gond, azon kívül, hogy kicsit gyorsabban ereszt mint az UST. Évek alatt egyszer volt egy felütéses-kivágásos defekt, azt nem a gumi hibájának tudtam be.
Én nem használnék belsőbe való folyadékot. Stan's Notubes-t használok.
freddyke módosította - 2014. április 14. - 01:47
Írta 2014. április 07. - 17:01
Valaki nem próbálta?
Írta 2014. április 03. - 18:17
Írta 2014. március 29. - 22:20
Löttyből a Slime mennyire vált be nálatok?
Belsőben használom, ott nagy királyság.
De gondolom a tubeless változat érdekel, nos itt erősen lefikázták.
Írta 2014. március 29. - 21:02
Írta 2014. március 29. - 20:54
Írta 2014. március 29. - 13:52
Írta 2014. március 29. - 09:22
Szóval én is bűvészkedtem normál belsőkkel is általában jók is azonban most már az erősített oldalfalú snakeskin verziót tettem fel a swáblitől ezt egy kicsit macerásabb feltenni, viszont nem féltem a gumit a kiálló kövektől és a nyomást sem ereszti el egy hónap alatt sem.
Viszont már használt tr gumival nem próbálkoznék mert rengeteg szívást fog okozni.
zeezoltano módosította - 2014. március 29. - 09:24
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2014. március 28. - 23:24
Elvtársak!
Műveljetek már ki engem UST-ből. Adott egy Mavic EN821 UST-s felnim, van hozzá gyári szelepem ilyesmi.
Sima külsővel mennyire szívás összerakni? Illetve Mennyire lutri, hogy működni fog-e?
superstar am490(valamelyik alexrims, de már rég nincs matrica, így nemtom pontosan melyik)+maxxis ardent evoexosupraepic verizió minimális szopódással fölugrott szappanosvízzel, aztán +löttyel. azóta tökéletes, és szerintem gyorsabb is lettem. szóval szerintem sima külső simán jó.
jameg stans kit-tel bűvészkedtem. dh belső: 280g, átalakítós gumiszalag 70g. a löttyöt viszont nem mértem le, így nemtom mennyit nyertem súlyban.
Írta 2014. március 28. - 23:10
Elvtársak!
Műveljetek már ki engem UST-ből. Adott egy Mavic EN821 UST-s felnim, van hozzá gyári szelepem ilyesmi.
Sima külsővel mennyire szívás összerakni? Illetve Mennyire lutri, hogy működni fog-e?
nem szívás, de lötty nélkül nem fog működni. (azzal se mind) meg hát azé a tl külsőnek kicsit erősebb az oldalfala, szal ilyen 1 bar-okkal ne rázogasd a pofonfát.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2014. március 28. - 21:04
Elvtársak!
Maggi módosította - 2014. március 28. - 21:05
Írta 2014. február 17. - 22:54
A gumija szar volt a végén mérgemben késsel vágtam szét. A szalag szar volt nem tömített. A szelep szar volt nem tömített. A folyadék az csak folyt mindenütt napokig ergó nem tömitett tehát az is szar volt. Kérdezd Zsét a Bikepont-ban vele szívtam szvsz annyiba volt a tublessesités mintha szingót tettem volna a montira.
Írta 2014. január 22. - 20:57
Szerintem ez se drága...
http://www.bike-disc...lant-946ml.html
Rendelek még télen onnan csomagot, aztán eccercsak eljut hozzád.
Köszi.
Ép most jön onnan cuccunk, gondolkodtam is rajta, de ennek a WTB változata nem volt annyira meggyőző. Lehet marad a Joes mégis. Vagy következő rendelésünknél megjátszok egyet.
Írta 2014. január 22. - 14:13
Szerintem ez se drága...
http://www.bike-disc...lant-946ml.html
Rendelek még télen onnan csomagot, aztán eccercsak eljut hozzád.
Engem csak a tej érdekelne belőle, mert olcsónak tűnik. Amúgy nekem is joes rendszer van
Írta 2014. január 22. - 09:06
A gumija szar volt a végén mérgemben késsel vágtam szét. A szalag szar volt nem tömített. A szelep szar volt nem tömített. A folyadék az csak folyt mindenütt napokig ergó nem tömitett tehát az is szar volt. Kérdezd Zsét a Bikepont-ban vele szívtam szvsz annyiba volt a tublessesités mintha szingót tettem volna a montira.
Írta 2014. január 21. - 22:59
A rubena tubless rendszere egy talicska szar. Igaz hogy olcsó a többihez képest de életemben nem szívtam annyit mint -e miatt a Joe-s féle rendszer elsőre jó lett.
Engem csak a tej érdekelne belőle, mert olcsónak tűnik. Amúgy nekem is joes rendszer van
Írta 2014. január 21. - 15:57
A rubena tubless rendszere egy talicska szar. Igaz hogy olcsó a többihez képest de életemben nem szívtam annyit mint -e miatt a Joe-s féle rendszer elsőre jó lett.