majd lesz idő kedv meg felpattintani való gumi, összevethetnénk az sks-sel.
EVA fejes renkompressort vettél ?
Igen azt vettem. Végül is nézegettem mindenféle digitális és egyéb csodákat is , de pont a rendelés előtt láttam meg a haverom bringaboltjában a rendszerváltás környékén használtan vett renkompressort ami a mai napig használatban van. Tegnap pont szentségeltem is miatta mert mikor vettem le a tartályról nem jól fogtam meg és a 11BAR olyat csapot az ujjaimra a szoritó karral hogy azt hittem be pisilek.
Benne vagyok egy ilyen össze hasonlító tesztben szívesen
Arn, marha sok fajta van.Olyat ami egybe van építve a pumpával azért nem akartam mert az NAGY a lakás viszont kicsi és egyes vélemények szerint már így is túl sok a bringás vacak. A másik amiért nem akartam mert NAGY,egy jó pumpát viszont elég sokat mászkálunk kocsival túrákra, versenyekre és oda nem akartam ilyen bumfordít vinni.
A nyomás nagyon egyszerűen adagolható van rajta egy karos csap, de mondok jobbat ha cx-et akarsz felrakni nem fújod 11-re csak mondjuk 7-8 ra és máris nem robbantod le.
ZCS mint írtam nem akartam gettózni a Cólás flakon eleve azért nem játszik mert olyan 8-10 éve a kollégám kezében robbant fel egy ásványvizes pillepalack és rohantunk vele a kórházba ugyanis a műanyag csontig vágta át a tenyerét 2 hónap táppénz. Abban szerintem nem volt ekkora nyomás talán csak egy kis anyaghiba. A gettónál tartva akkor már inkább tűzoltó készülékből csináltam volna, nagy nyomásra van hitelesítve (25 BAR) rugós szelep eleve van rajta csak a töltő-záróanya fedelébe kellett volna egy szelepet fúrni. Csak hát ez nem hogy nagy, hanem hatalmas és dögnéhez is.
Így még mindig örülök.
zeezoltano módosította - 2017. április 06. - 08:52