na, én is csak túléltem, bár nagy taktikai hibát követtem el - elõtte pár nappal végignyomtam combosan, hogy majd ma jó idõt megyek, csak a "be-nem-jelentett-tereprally" miatt a hobby mezõnyt felkergették a Nagy Kevélyre, ja, meg Pilisszentlászló után sem arra mentünk (Dobogókõ felé), amerre kellett volna - szóval én soknak éreztem a szintkülönbséget, az utolsó 5 km meg szivatós volt (a lefelé inkább volt egyes helyeken DH pálya...), ott sokan pereceltek (én szerencsére nem), én ezt nem nevezném "hobby" pályának - mindenesetre reális idõ (4h alatt) beértem, szóval nem volt rossz menet
ami jó volt:
-itatás - elég is volt, repeta is volt, nem volt olyan, hogy elfogyott az enyergijaital a mezõny második felének
-pályakijelölés - jó volt, nem lehetett eltévedni
-póló - végre nem a standard fehér
amit kritizálnék (a pályamódosítás mellett):
-nem volt sör a célban ;D
-nehézség - voltak benne NAGYON brutál szakaszok, pl Nagy Kevély felfelé - namármost ahol a mezõny 90%-a nem tud feltekerni, az már azért csak durva!
-nem igaz, hogy nem képesek a maratonokon felfogni, hogy szinte MINDENKI L-es pólót fog majd akarni - mire én beértem, egy egész jó idõvel, már csak S,M,XL,XXL közül választhattam, nem baj, köntösnek jó lesz

-másik - versenyzõi hozzáállás: itt bevallom, nagy erõfeszítésembe tellik, hogy szalonképes maradjak, de hihetetlen bunkók is voltak - volt, akit már 20x elõztem meg fölfelé, de lefelé õ meg 20x visszaelõzött, de úgy, hogy ebbõl 5x kilökött - nem tudom, hogy nem veszi észre magát az ilyen ember (több is volt), én egyenletes tempót mentem, SEHOL sem szálltam le (elvrõl van szó), még az össznépi tolásoknál sem, de lefelé (éppen ezért), óvatosabban mentem - míg aki feltolja (láttam, hogy tolja), az meg lefelé nyomja neki 60-al; egyébként a többség nagyon rendes volt, sajnálatos, hogy néhány tunya vadállat miatt keserû szájízt is hagyott bennem (nem baj, a váltókanalat vissza lehetett hajlítani :-\)
ami viszont ÓRIÁSPOÉN volt - a srác, aki Csepel Kempinggel végignyomta! teljesen kiakadtam, fõleg, mivel Visegrádon éppen szakadt, amikor beért, nem tudom, hogy a zúzós lejtõkön (tudjátok, ahol pallókból volt kirakva az út

) mit mûvelt, mindenesetre gratula neki!