szvsz ez még jobb is mint a thule mert nem takarja a rendszámot!
lehet hogy mégsem vas, majd megnézem holnap...
de kis 307-es hátán 3 bicóval lobogott meg zúgott 130-nál...140 még belefér de többel nem kell kockáztatni...
ja és a vonóhoroghoz is oda van kötve ha leszakad...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Kerékpárszállítás autóval - tetõn, hátul vagy bent?
Indította
templar
, 2002. április 02. 15:12
Írta 2005. május 22. - 22:14
Írta 2005. május 22. - 22:10
3 bicó csak 70ig ment:-D
2 bicó(egy 25 kilós déhágép meg az én 15 kilós polarxem) 140ig megy.
és bírja...
csak mert egy thulere rá van írva ez a 4 betû....
nem jobb annyival amennyivel drágább.
szerintem.
2 bicó(egy 25 kilós déhágép meg az én 15 kilós polarxem) 140ig megy.
és bírja...
csak mert egy thulere rá van írva ez a 4 betû....
nem jobb annyival amennyivel drágább.
szerintem.
Írta 2005. május 22. - 22:08
azért próbáld ki három bringával 130-nál, ijesztõ lobog mint a gyõzelmi zászló
vasból? akkor hanyatt esne a verda
vasból? akkor hanyatt esne a verda
Írta 2005. május 22. - 21:57
alu akkor fárad, ha erõset kap, vagy hajlong:-)
ez egyiket se teszi, ma is tesztelgettem hazafelé.. kamaraerdei kanyar 2 géppel 80al...
hibátlanul bírja.
ez egyiket se teszi, ma is tesztelgettem hazafelé.. kamaraerdei kanyar 2 géppel 80al...
hibátlanul bírja.
Írta 2005. május 22. - 21:54
Írta 2005. május 22. - 21:52
én csak attól félek hogy elfárad az alu és akkor megkínálom a mögöttem jövõt 3 bringával de tényleg jó ez a tescó csomitartó
Írta 2005. május 22. - 13:11
és sedanra, no meg kisbuszra:_D
legyen hátul hova beakadnia, ennyi.
nekem a 140et is vitte simán pályán(M0):-D
kimozogja rendesen, 3 bicóval együtt(2 vega + 1 kisbicó)
legyen hátul hova beakadnia, ennyi.
nekem a 140et is vitte simán pályán(M0):-D
kimozogja rendesen, 3 bicóval együtt(2 vega + 1 kisbicó)
Írta 2005. május 22. - 13:10
jaja, teljesen tökéletes
csak 130km/h-nál azért már rendesen cibálja a szél meg zúg nagyon
ja majdnem minden csapotthátú autóra felmegy;)
csak 130km/h-nál azért már rendesen cibálja a szél meg zúg nagyon
ja majdnem minden csapotthátú autóra felmegy;)
Autist Team:)
Írta 2005. május 22. - 11:42
olasz és német gyártmányú tartó, szinte bárhol, auchan tesco brico store..
9000-10000e ft között van az ára nagyjából, nekem is ez van.
suzura is felmegy, max a színrefújt lökössel lesznek apró problémák, de azt ruhadarabbal, vagy gumidarabbal könnyû megoldani!
itt egy kép:
http://www.carstylin....jpg?1115551481
9000-10000e ft között van az ára nagyjából, nekem is ez van.
suzura is felmegy, max a színrefújt lökössel lesznek apró problémák, de azt ruhadarabbal, vagy gumidarabbal könnyû megoldani!
itt egy kép:
http://www.carstylin....jpg?1115551481
Írta 2005. május 22. - 11:24
Sziasztok!
Ismét fel szeretném hozni a témát.
Három bájkot szeretnék vinni meg egy síboxot.
Kis 5éves suzukival
Van egy trekkking egy mali boa meg egy 20"-as trial
Két utóbbinak 72cm kormánya van.
A hajtókar rögzítéses tartók elég biztonságosak ?
Szerintetek fel lehet rakni kis suzira a hátulra akasztható
tartót ?
Hol lehet ilyeneket beszerezni (KIVÉVE THULE ára miatt )
Elõre is köszi
Xrider
Ismét fel szeretném hozni a témát.
Három bájkot szeretnék vinni meg egy síboxot.
Kis 5éves suzukival
Van egy trekkking egy mali boa meg egy 20"-as trial
Két utóbbinak 72cm kormánya van.
A hajtókar rögzítéses tartók elég biztonságosak ?
Szerintetek fel lehet rakni kis suzira a hátulra akasztható
tartót ?
Hol lehet ilyeneket beszerezni (KIVÉVE THULE ára miatt )
Elõre is köszi
Xrider
Írta 2005. május 21. - 08:58
szeretnék egy thule freeway 968 kerékpár tartót venni kicsiny fiat punto autómhoz. a kérdésem az ,hogy szükséges e ehhez vásárolnom rendszámtáblatartót amin vannak lámpák is vagy ez még szabályos kereteken belül van ennélkül is. valamint ha szükséges vennem milyen módon tudom azt csatlakoztatni.
nem szeretnék a rendõrbácsiékkal vitatkozni...
Írta 2005. május 21. - 01:08
Akinek van Thule FreeRide 575-ös tartója, megmondaná hogy lehet ezzel a vázat rögzíteni? A teszkós féle csavaros-tekerentyûs megoldással, vagy valami egyszerûbb módon?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. április 06. - 16:49
szeretnék egy thule freeway 968 kerékpár tartót venni kicsiny fiat punto autómhoz. a kérdésem az ,hogy szükséges e ehhez vásárolnom rendszámtáblatartót amin vannak lámpák is vagy ez még szabályos kereteken belül van ennélkül is. valamint ha szükséges vennem milyen módon tudom azt csatlakoztatni.
nem szeretnék a rendõrbácsiékkal vitatkozni...
Írta 2005. április 02. - 20:12
http://dolog.uw.hu/kocsika.jpg
http://dolog.uw.hu/kocsika2.jpg
igy néz ki vala, és funkcionalitásilag tökéletes.
http://dolog.uw.hu/kocsika2.jpg
igy néz ki vala, és funkcionalitásilag tökéletes.
Írta 2005. február 10. - 11:36
Nekem a corsa-ba öt bringa Persze szétszedve
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt
Írta 2005. február 10. - 11:23
Ez egy thule ClipOn, sima hátsó ajtóra való szállító.
Egyébként a rekordom szállításban kilenc bringa. (persze nem a seiben, hanem még a renátába(6 belül 3 kint))
Egyébként a rekordom szállításban kilenc bringa. (persze nem a seiben, hanem még a renátába(6 belül 3 kint))
Írta 2005. február 09. - 23:49
vagy egyszerûen ne menj 130-al, ha a tetõn ott van a bicaj:/
Áhhh, azelött 6 évig bírta az ugyanolyan szériájú tartó, sõt még többet is......
Nem a sebességgel volt a gond, hanem a tartó anyagával...
'09 Merida FLX Carbon Team, '08 Rock Shox Reba WorldCup Carbon, '08 Mavic Crossmax SLR, 970-es XTR, Ritchey Carbon WCS, KCNC, Selle Italia
Írta 2005. február 09. - 22:56
Írta 2005. február 09. - 22:53
vagy egyszerûen ne menj 130-al, ha a tetõn ott van a bicaj:/
Ezt Rave által is használt 16 ezres vonóhorgos tartót lépcsõs hátúra is fel lehet szerelni?
Ezt Rave által is használt 16 ezres vonóhorgos tartót lépcsõs hátúra is fel lehet szerelni?
Írta 2005. február 09. - 22:24
Azzal a zöld végû olcsóbb tartóval...
De én már 6 éve egy ilyen zöld végût használtam minden gond nélkül, ekkor ez el kezdett rohadni, és folyt a rozsdás lé a verdára... Mondom ez így nem lesz jó, vettem egy másik ugyanolyan csomagolású, ugyanolyan tartót. Ezt egyszer használtam, utána az ominózus eset napján másodszorra, de az elsõ használatnál biztos úgy megszorítottam a csavarját, hogy a "pofája" kinyílt (a másikat is ugyanígy használtam 6 évig, és nem nyílt ki....) tehát kinyílt, és a 2/A úton elszállt a bringa ballra.. Megállt a másik oldalon, a padkán, még szerencse, hogy nem jöbb szembe senki. És NEM lett semmi baja!!!
Sztem azért, mert az ülésre és a két szarvra érkezhetett, így az ülés olyan volt, minha megégett volna + letörött a pálcáiról, a szarvak teteje egy kicsit megkopott, de ma is ezeket használom, a nyerget meg vissza cseréltettem gariba...
Viszont a verda...
Amikor ledõlt az ereszcsatornát benyomta az SPD, és a bal hátsó ajtót meghúzta & benyomta kissé a szarv, ahogy lebillent, ez még javításra vár...
Tehát tanulság:
A régi zöld végû az király, az ujjat ne vegyétek meg, az sz@rabb anyagból van. Vagy mivel az alja szokott rohadni, javaslat: Új megvesz, és az alját kicserélem a rohadóssal, de ami fogja a bringát az marad. (az nem is szokott rohadni)
Azóta vettem egy Thule "rák szerû ollós megfogós" tartót, de egyszerübb, ha bevágom a csomagtartóba (>500 L ), csak akkor használom az ujjat, ha tele van a kocsi.
De én már 6 éve egy ilyen zöld végût használtam minden gond nélkül, ekkor ez el kezdett rohadni, és folyt a rozsdás lé a verdára... Mondom ez így nem lesz jó, vettem egy másik ugyanolyan csomagolású, ugyanolyan tartót. Ezt egyszer használtam, utána az ominózus eset napján másodszorra, de az elsõ használatnál biztos úgy megszorítottam a csavarját, hogy a "pofája" kinyílt (a másikat is ugyanígy használtam 6 évig, és nem nyílt ki....) tehát kinyílt, és a 2/A úton elszállt a bringa ballra.. Megállt a másik oldalon, a padkán, még szerencse, hogy nem jöbb szembe senki. És NEM lett semmi baja!!!
Sztem azért, mert az ülésre és a két szarvra érkezhetett, így az ülés olyan volt, minha megégett volna + letörött a pálcáiról, a szarvak teteje egy kicsit megkopott, de ma is ezeket használom, a nyerget meg vissza cseréltettem gariba...
Viszont a verda...
Amikor ledõlt az ereszcsatornát benyomta az SPD, és a bal hátsó ajtót meghúzta & benyomta kissé a szarv, ahogy lebillent, ez még javításra vár...
Tehát tanulság:
A régi zöld végû az király, az ujjat ne vegyétek meg, az sz@rabb anyagból van. Vagy mivel az alja szokott rohadni, javaslat: Új megvesz, és az alját kicserélem a rohadóssal, de ami fogja a bringát az marad. (az nem is szokott rohadni)
Azóta vettem egy Thule "rák szerû ollós megfogós" tartót, de egyszerübb, ha bevágom a csomagtartóba (>500 L ), csak akkor használom az ujjat, ha tele van a kocsi.
'09 Merida FLX Carbon Team, '08 Rock Shox Reba WorldCup Carbon, '08 Mavic Crossmax SLR, 970-es XTR, Ritchey Carbon WCS, KCNC, Selle Italia