hát dehogynem!
polárt sose! hidd el, én gyártottam bele a transzpondert...
Sigma Rox 9-em van (több funkció mint a 6-os de a ház azt hiszem ugyanaz pepitában). Estem már vele, mert az néztem hogy hány fokos lejtöön megyek. (7%), de nem lett semmi baja, bent maradt a tartóban. Ez azt is jelenti, hogy az ilyen információk egy picit kicsik, persze meg lehet szokni (nekem nagyon friss volt, talán ha a második tekerésnél történt a baj, szóval nem az óra volt a hibás hanem én).
Ha bekapcsolom az éjszakai fényt akkor elsötétül a kijelzöö, ez egyértelmüü hiba, de nem nagyon zavar. Többen panaszkodnak kisebb-nagyobb elektronikus hibákra, de gondolom a polar sem hibátlan.
Az öv kényelmes, de mostanában két tekerésnél is volt, hogy mikor alsó fogásban tekertem, nem vette a szívfrekvenciát. Egyszer megoldotta egy menüváltás, de másodszorra már nem, akárhogy igazgattam menet közben az övet. Ez most vagy öv, vagy óra probláma, esetleg olyankor a jeladó rössz szögben sugároz?? Még nem értem rá kitesztelni.
elég szorosan a mellkasodon volt a jeladó? vagy nem voltál annyira megizzadva hogy jó kontakt legyen?
nekem is 9.0 van most már 4. éve, csak jót tudok mondani róla.
éjszakai fényt kb sose használtam bringázás közben, de szerintem csak friss elemmel működik megfelelően. talán ez az egy baja van.
ha váltok ismét sigmnát veszek 10.0-t vagy ha addigra lesz 10.1-et, kizárólag Bike24-ről, mert a hazai kereskedőkhöz képest nevetséges áron adják a Sigmákat.
ja, és Sigmánál van support, bármiben tudnak segíteni, akár telefonon is felhívnak ha PC-s gondod van, és emilre is egyből válaszolnak.
szóval nem csak terméket kapsz, de szolgáltatást is...nem mindegy!!