Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt a fórumon, elnézést, ha olyant kérdezek, amiről esetleg már volt itt szó, de nem akarnék egy éves forgalmat átnézni.
A napokban vásároltam használtan egy Polar CS 500+ komputert. A pulzus limiter beállításával lenne problémám. Az életkor és egyéb személyes adatok alapján kiszámolja a max pulzust, ebből könnyen számítható az optimálisnak mondható pulzus intervallum. Elvileg ez elég is lenne, de mivel van a ketyerében olyan funkció, ami egy előre meghatározott protokoll bejárásával meghatározza a pillanatnyi fizikai állapot szerinti aktuális pulzuszónát, ezért gondoltam, hogy kipróbálom. Ez az "OwnZone" funkció.
A kézikönyvben le van írva, hogy mit kell tenni. Nem írom le részletesen, mert hosszú, aki tudja a választ a kérdésemre, az úgy is ismeri.
Nos el kell indítani a mérést és csinál öt, 1 perces szakaszból álló felmérést. Meg van adva, hogy az adott szakaszban milyen intenzitású mozgást kell végezni és milyen intervallumban kell tartani a pulzust. Az aktuális szakaszt jelzi a kijelzőn egy nyíllal, ebből is látszik, hogy hol is tart a processzus. A végén kiírja, hogy "updated", vagyis sikeresen lefutott a folyamat és meghatároz egy egyéni intervallumot.
Az a problémám, hogy nekem nem fut végig az 5 szakasz, az öt perces vizsgálat helyett 3 után kiírja, hogy "Updated". Nem hiszem, hogy valóban korrekt lenne így a végeredmény, mivel a két utolsó, intenzív mozgással töltött mérőszakasz hiányzik.
Tudna valaki segíteni, hogy mit csinálok rosszul?