clio:
szerintem ne vidd a szaunába, elvagy Te ott nélküle is! :-)))
szam
Mé, küldesz valakit egy erõvágóval a szekrényemhez?
Egyébként megkérdeztem régebbi Polar felhasználót, és bírja az óra a szaunát.
clio:
szerintem ne vidd a szaunába, elvagy Te ott nélküle is! :-)))
szam
Vigyázat! Nagyfeszültség!
evvagyokén,
háát nme a pulzusmérés miatt vittem volna be, hanem azért, hogy ne lopják ki a szekrénybõl
végül nme szaunáztam. Amúgy a swatch órák pl teljesen jól bírják a szaunát. Én igazából a kijelzõt féltem. Nem tom, hogy afolyadékkristályok (ha jól tudom), amit szólnának hozzá. Igaz a +5 fokot sem igen kedvelik. Viszotn gondoltam arra is, hogy finn gyártmány, azok meg ugyi szaunáznak állandóan és onnan meg ki a hidegbe. gondolod, hogy edzés végén még vacakolnak azzal, hogy jóó, akkor most Polár le, mert "gagyi" és nme bírja a meleget, gõzt. Szóval nme tudom...
Mindenesetre ezt az árkategóriát én nem kockáztatnám. A szaunában a szintdiagrammnak már végképpen nincs értelme.
A szaunával annyi a gáz, hogy hirtelen viszed teljesen más közegbe. Na most ez nem biztos, hogy kibírja az összes tömítés - lehet, hogy kis késéssel hõtágulnak (egymáshoz képest), s ha ezalatt akár egy csepp víz beszivárog... Arról nem is beszélve, hogy 90-110 fok nem üzemi hõmérséklet.
evvagyokén,
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Küldenék egy e-mailt a fogyasztóvédelemnek. Hátha lenne hatása.Hotmaat,mikor vettem az M62t a Decathlon ban akkor a tag megnézte, hogy tényleg nincs e benne magyar használati...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
degáz... azt hittem, hogy ennél azért normálisabb a fickó
Probálkoztam, de pont õ mondta, hogy 5000ft. Én meg mondtam, hogy ja akkor köszi.
Kábé 10 nyelven letölthetõ a Polar weboldaláról a PDF. Egyetlen idegen nyelvet sem beszélsz? Vagy a környezetedben sincs senki, aki esetleg angolul, németül stb és tudna segíteni? (5000-et tényleg nem ér...)
zerge is árulja a polar-okat, sõt az árlistájában azt írja, hogy van is neki ez a modell készleten, szerintem õ segít neked, hogy lemásolhasd, írj neki mail-t!
http://www.zerge.info/arak.php
Ma kiderül. Az necces, hogy vajh szaunát kibírja-e vagy inkább zárjam be a szekrénybe?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Mert rosszul értettéetk, é spont azt mondta, hogy NEM volt olyan cálasz, hogy..... szal nme ajánlotta fel senki
Úszás kinyírja, nem? Legalábbis ahogy én úszom...
evvagyokén,
Mert rosszul értettéetk, é spont azt mondta, hogy NEM volt olyan cálasz, hogy..... szal nme ajánlotta fel senki
azt kérdezte, hogy aki felajánlotta Neked, hogy átküldi, attól mér nem fogadtad el.
evvagyokén,
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu