Azt még lefelé kerekítik, szal ingyen
ja, tényleg:whacky:
Ott én nem az árat és a márkanevet említem, hanem a technikát,Balu: lehetnél következetes az aláírásodhoz...
...
fejlesztés, fejlesztés, fejlesztés, innováció...vagy nem ez az aláírásod lényege? ahhoz tartsd magad, légyszi, és gondolkozz, hogy mindez pénzbe kerül.
Ja, biztos aranyból lenne a wc csészém, már brahiból is, hogy elmondhassam én még azt is le.....m"egy csomó terméknél csak a nevet fizeted meg" - érdekes, ezt csak olyanoktól hallani, akik irigykednek a másikra, mert õ megengedheti, hogy olyat vegyen. ergo ezzel az irigykidéssel elismerik, hogy õk is olyat vennének, ha lenne mibõl...
Az már más kategória amelyik kardio-görbét tud rögzíteni.Balu!
..A polár tud lényegében EKG pontosságot...
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Használtan, jajó hülye is vagy, én megvettem 64ért :p
Polar EKG ppontosságú - +/-10 ütés élsportolóknál bizony sokat számíthat, fõleg hosszútávú versenyen- nehezebb kezelni, több funkció, számítógépes adatfldolgozás, nagyobb memória, ...cserébe drágább.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
egy monoblokk az egész, jön belõle a kanóc a kormányon levõ bazi nagy kijelzõhöz, amin vagy 7 adat megjeleníthetõ egyszerre, valamint hátsó keréken méri a sebességet.Más: most nézegettem a neten ezeket az Ergomo névre keresztelt hajtókarba épített izéket. Ezek tulajdonképpen mik is? Akinek van ilyenje írjon már róla, mert érdekel a dolog.
jó hülye is vagy, én megvettem 64ért :pMost ütöm a fejem a falba' hogy miért dobtam ki 80ezret a 725Xre...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
a suzuki motor is ugyanúgy mûködik, mint egy bmw...de egy bmw motor mégis jobban húz, tovább bírja, környezetbarátabb.
Más: most nézegettem a neten ezeket az Ergomo névre keresztelt hajtókarba épített izéket. Ezek tulajdonképpen mik is? Akinek van ilyenje írjon már róla, mert érdekel a dolog.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->