Sziasztok!
Polar CS600-am van, használtan vettem tavaly Zerge boltjában. Néha amikor feltöltöm a fájlt a polarpersonaltrainer.com-ra, azt látom, hogy nincs pulzusgörbe. Hiába megvan az átlag-, max- és min. pulzus, számított kalória, szintemelkedés, hőmérséklet stb., valamiért nem rajzol pulzusgörbét (és így training load értéket sem kalkulál, nullának veszi). Sőt, még az is megvan, hogy melyik pulzuszónában mennyi időt töltöttem, egyszerűen nem értem, akkor pulzusgörbe miért nincs.
Lehet valamit kezdeni ezzel, akár utólag, akár megelőzni valahogy a problémát? Elég bosszantó.
Valahol be lehet állítani, hogy milyen görbéket mutasson. Lehet, hogy ott ki van kapcsolva (bár miért is lenne kikapcsolva)...
Nincs kikapcsolva. Próbáltam egyébként ki-be kapcsolgatni, hogy mutassa/ne mutassa a pulzusgörbét, ill. egyebet pl. szintgörbét, de így se "javult meg", nem került elő.
Azt is kipróbáltam, hogy töröltem a fájlt a polarpersonaltrainer-ből, és újra feltöltöttem az óráról, hátha a feltöltés során veszett el az adat, de nem, másodjára is ugyanúgy töltődött fel.