Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3310 replies to this topic

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
A neve Polar FS1 . www.polarusa.com több infót itt találsz róla.
Méri a pulzusod és tartományt is lehet beállítani, valamint az idõt is mutatja.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én még a pulzusmees.hu-ról rendeltem polar s120-at 15ért, de a készletük kifogyott, most néztem..nekem 4 hét volt, mire kihozták, de idõben rendeltem, és most amúgy sincs olyan húdejó idõ:(...meg olvastam vmelyk ujságban vmi új és olcsó polarról, ami 7700 ft...de meg nem mondom h mi a tipusa, asszem talán az uj bikemagban van egy egész oldalas reklám róla...

g_prefect

g_prefect

törzsvendég

• fórumtag
  • 361 posts
Sziasztok! Húsz-ezer alatt tervezek pulzusmérõt venni. Utánna nézegettem, meg a fórumon is utánna olvasgattam: oké, hogy a Polar-ok valószínüleg pontosabbak, meg jobbak, de drágábbak is. Tekintve, hogy nem vagyok profi bicajos, a Sigma épp elégnek, és elérhetõnek is tûnik. Szerintetek PC 15, vagy Fit Watch? Mindkettõ kb 15.000.- Ft (Használja valamelyiket valaki esetleg?)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Megvan az óra! Nagyon tuti! Elvileg a leírása szerint a magasságmérõ a karon nem pontos mert a légnyomást és a hõmérsékletet veszi figyelmebe és a test hõ megzavarja. Vettem egy olcsó 3000Ft-os Viewcon márkájú IrDa USB portot mûködik!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Bár eddig az összes laptop beépített IRDA-val mûködött. Szóval csak a külsõ portokkal van hiszti, ha van laptopod, adj neki egy esélyt. Egyébként Zergétõl 7000 körül van infraport, az itthon az egyik legócsóbb. (már majdnem e-bay)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Még egy kérdés merült fel bennen. Ugye hát miért is adnának hozzá infra portot? Vajon csak a saját infra portjával vagy kommunikál egy sima PC-s infra portal is?

A gyári az, amelyikkel biztos, hogy megy. Valamint megy a notebook-okba építettekkel is.
Minden egyéb megoldás lutri.
(Én két USB-re dugható porttal próbáltam, végül megvettem a gyárit.)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Valószinûnek tartom, eddig mindent tudtunk szerzeni.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
VDO pulzusmérõs órához lehet kapni külön mellkasi pulzusmérõ jeladót? Lehet szükség lenne egy pótra... :(

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Még egy kérdés merült fel bennen. Ugye hát miért is adnának hozzá infra portot? Vajon csak a saját infra portjával vagy kommunikál egy sima PC-s infra portal is?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Semmi baj a magasságmérõvel, kicst idõjárásfüggõ, de egy gomb újrakalibrálni indulásnál és kész. Nyilván nem hozza egy 140ezer forintos Suunto hegymászóóra képességeit ezen a téren.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Sziasztok!
A kérdésem a következõ lenne venni akarok egy Polar 725X pulzusmérõt, csak hallottam a Polárokról olyan információt hogy a magasság mérésûk csapni való, nincs ez úgyben tapasztalatotok? Mi a véleményetek erröl a tipusról azon kívül hogy drága és a legprofibb?

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy Magyarországon hol van Crane márkaszervíz? Eltört a pulzusmérõ órám szíjrögzítõje és semelyik órás nem nyúl hozzá, azzal a címszóval, hogy az egész házat le kell cserélni, de ezt csak márkaszervízben csinálják.

Elõre is köszi a segítséget!
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

Hova lehet tenni a polar pedalfordulatmerojet, hogy tudja kozvetiteni a jelet az oranak? Lancvillara rakva a kormanyig nem jut el. Kozelebb rakva mukodik. Vagy csak elemet kell cserelni benne?

Legjobb ha a nyeregvázcsõre rakod, az elsõ váltó fölé.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Ennél lényegesen olcsóbban itthon nem talélsz újat, szerintem. Az ára ennyi +-3e forint

Hali!
Amennyire én tudom a Polar megjelöl egy ajánlott fogyasztói árat és emiatt jelentõsebb eltérésekkel nem fogsz találtkozni. Bár mint tudjuk Magyarország csodákra képes... :)

johnyiron

johnyiron

törzsvendég

• fórumtag
  • 475 posts

44e Ft nagyjából korrekt ár egy Polar S520-ért? (új, hazai beszerzés). Lehet valahol ennél jelentõsen olcsóbban kapni? Németországnál messzebre azért nem szivesen "mennék" érte... ;)

Ennél lényegesen olcsóbban itthon nem talélsz újat, szerintem. Az ára ennyi +-3e forint
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"

szume

szume

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 posts
Hova lehet tenni a polar pedalfordulatmerojet, hogy tudja kozvetiteni a jelet az oranak? Lancvillara rakva a kormanyig nem jut el. Kozelebb rakva mukodik. Vagy csak elemet kell cserelni benne?

Merida CX500

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
44e Ft nagyjából korrekt ár egy Polar S520-ért? (új, hazai beszerzés). Lehet valahol ennél jelentõsen olcsóbban kapni? Németországnál messzebre azért nem szivesen "mennék" érte... ;)

johnyiron

johnyiron

törzsvendég

• fórumtag
  • 475 posts
Ez teljesen normális, mindegyik érzékeny a magasfeszültségre.
Én pl. hülyét kaptam a balaton mellett egy hétig edzettem ott, az út hosszan a vasút mellett vezet, a pulzusom 226. Helyretette a max pulzus., átlag pulzus értékeket.
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts
Nemrég szerváltam egy cateye gyártmányú pulzusmérõs órát. A miap mentem egy vasútifelüljárón amikor megszûnt a kapcsolat az óra és a jeladó között. Ez normális? Más márkájú órákkal is elõfordul?

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
Tehát?
A pontos mérésnek meg kell fizetni az árát.Vagy így vagy úgy.A Polárnak nem ez lenne az elsõ ötlete a pénzlenyúlásra , lásd elemcsere (bár ezen változtattak).
SZvsz nem biztos , hogy megéri , ráadásul a névtelenek se kamu adatokat mutatnak.