Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nemtom nekem teljesen normálisak voltak. Én is meglepödtem, mert eddig ilyet sehol se tapasztaltam. Elmondtam mi a bajom megnézte, majd a kezembenyomta az árát.

nálam sem pampogtak,de nem pénzt,hane utalványt adtak,amit le kell vásárolni 3 honapon belül....

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Naszóval. Nagyjából megtanultam az órát, kb 3-4 nap azért kellett hozzá, hogy minden fukciójára rájöjjek. Ugy látom beletrafáltam a dologba, az én szintemre pont jó az óra, ezt még ki tudom használni majdnem 100%-ig, ha drágábbat/többet tudót vettem volna, azt már biztos nem. Maga az óra nagyon jól mûkszük, semmi probléma nem merült föl, igaz nem is szabad... Az adatátvitel hiba nélküli, egyedül én hibáztam, az elején, gondolván, hogy mivel hanggal megy át az adat, jó közel teszem a mikrofonhoz, hogy szinte hozzáérjen... Hát, nem... Egészséges távolságból egybõl átmegy, semmi gond nincs vele. Egyedüli "gondom", de ez már csak olyan szõrszálhasogatás, hogy neten lehet nézegetni a dolgaidat, de mondjuk ennek tudatában vettem az órát, szintén anyagi megfontolásból... Mert ugye a saját, gépi szoftveres, ami grafikusan is mutatja a dolgokat, hát az olyan óra nem ennyibe kerül. Összességében véve nagyon tetszik, és ajánlom mindenkinek a polar rs200-at, aki nem akarja keverni biciklis funkciókkal a pulzusmérõjét...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nemtom nekem teljesen normálisak voltak. Én is meglepödtem, mert eddig ilyet sehol se tapasztaltam. Elmondtam mi a bajom megnézte, majd a kezembenyomta az árát.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nekem is volt Dechatlonos órám, de pár honap után ugygondolta, hogy meghal a jeladoja. Visszavittem és teljesen korkten visszaadták a pénzt most meg várom, hogy Grosch meghozza a Polaromat Londonból:)

nekem valami csereutalványt adtak.pénzt szerettem volna én is...szólni kellett volna ezügyben?

-=B.B.B.=-

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Nekem is volt Dechatlonos órám, de pár honap után ugygondolta, hogy meghal a jeladoja. Visszavittem és teljesen korkten visszaadták a pénzt most meg várom, hogy Grosch meghozza a Polaromat Londonból:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Tegnap vettem 5000 Ft-ért a Dechatlonba pulzusmérõt. Elég egyszerû, de ahoz képest hogy ilyen olcsó elég jól mér.

Sik uton 24 Km/h sebeségnél kb 115-120 a pulzusom, emelkedõn ha már szenvedek 135-145 között van. Az adója melkasra csatlakoztatható egy kis vizzel felrakva nekem végig egyenletesen mért, a vevõje egy sima karóra amit a bicajlámpámra tettem a csuklom helyett igy végig látható volt ( egyébként ha jól láttam lehet valamilyen foglalatot venni hozzá amivel a kormányra lehet tenni.)

én meg szombaton vittem vissza a másikat amiben van kormánytartó is,semmit nem mutatott...

-=B.B.B.=-

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás

emelkedõn ha már szenvedek 135-145 között van.

Hehe. Sok van innen még.:) Ez még nem a szenvedés:)

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Tegnap vettem 5000 Ft-ért a Dechatlonba pulzusmérõt. Elég egyszerû, de ahoz képest hogy ilyen olcsó elég jól mér.

Sik uton 24 Km/h sebeségnél kb 115-120 a pulzusom, emelkedõn ha már szenvedek 135-145 között van. Az adója melkasra csatlakoztatható egy kis vizzel felrakva nekem végig egyenletesen mért, a vevõje egy sima karóra amit a bicajlámpámra tettem a csuklom helyett igy végig látható volt ( egyébként ha jól láttam lehet valamilyen foglalatot venni hozzá amivel a kormányra lehet tenni.)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nekem hajlitott kormany van, egyik oldalon a cateye ora, masikon a cateye lampa. Nem fer sehova, igy karon hordom. :)

egyik oldalon most a görgõ állítókarja,a másikon nekem is macskaszem :) de az oútit használom,a Speci pihen egyenlõre,nem tudom használni jelenleg...de azon elfér majd :)

-=B.B.B.=-

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem hajlitott kormany van, egyik oldalon a cateye ora, masikon a cateye lampa. Nem fer sehova, igy karon hordom. :)

wearlink van az enyémhez is :) elég nehezen lehet szétpatentolni ... tárolás itt is mûködik,de használni nem fogom .a kalória és a zsírégetés része még nem teljesen tiszta.vettem hozzá kormányadaptert(Alapból nem volt),de így már qrvazsúfolt a fedélzet :-D jah és 45e rõl 20e volt leárazva :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Nekem F11 van. Tetszik, nagyon is. :) Mivel szemelyi edzesterveket nem akarok az oraban tarolni, igy ezt a reszet eddig meg hanyagoltam, de minden mas jol mukodik, okosan van kitalalva, szoval remek. Azt pedig nagyon nem bantam meg, hogy direkt olyat kerestem, amihez a wearlink pant tartozik, baromi kenyelmes ez a szovet-gumi kombo. Az edzes felere annyira megszoktam, hogy fel sem tunt a viselete.

wearlink van az enyémhez is :) elég nehezen lehet szétpatentolni ... tárolás itt is mûködik,de használni nem fogom .a kalória és a zsírégetés része még nem teljesen tiszta.vettem hozzá kormányadaptert(Alapból nem volt),de így már qrvazsúfolt a fedélzet :-D jah és 45e rõl 20e volt leárazva :-)

-=B.B.B.=-

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem F11 van. Tetszik, nagyon is. :) Mivel szemelyi edzesterveket nem akarok az oraban tarolni, igy ezt a reszet eddig meg hanyagoltam, de minden mas jol mukodik, okosan van kitalalva, szoval remek. Azt pedig nagyon nem bantam meg, hogy direkt olyat kerestem, amihez a wearlink pant tartozik, baromi kenyelmes ez a szovet-gumi kombo. Az edzes felere annyira megszoktam, hogy fel sem tunt a viselete.

Polar M62 t vettem,abban szerintem nincs ilyen funksön :)

Enyim Paripa

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Mikrofon a gepbe dugva, ora melletesz, weblink progit elindit, Listen gomb megnyom, aztan az oran file menu-ben send es mar hallod is ahogy zizeg az ora. S mivel a mikrofon mellett teszi, a program ertelmezi amit kapott. Ennyi. Magyarul hanghullamokkal kommunikal egymassal az ora es a progi. Visszatoltes ugyanez. Sot, logot is cserelhetsz az oran, ugyanigy. Cicmergest hallasz a hangfalakbol es az ora veszi az adast.

Polar M62 t vettem,abban szerintem nincs ilyen funksön :)

-=B.B.B.=-

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hol a legolcsóbb mostanság a Polar infra usb-s?!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mikrofon a gepbe dugva, ora melletesz, weblink progit elindit, Listen gomb megnyom, aztan az oran file menu-ben send es mar hallod is ahogy zizeg az ora. S mivel a mikrofon mellett teszi, a program ertelmezi amit kapott. Ennyi. Magyarul hanghullamokkal kommunikal egymassal az ora es a progi. Visszatoltes ugyanez. Sot, logot is cserelhetsz az oran, ugyanigy. Cicmergest hallasz a hangfalakbol es az ora veszi az adast.

én már mindegy...hang alapon?az mi a véres vizelet?:) lehet nekem is Polar kellene macskaszem helyett

Enyim Paripa

Let the people speak

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Na aszondja:

Sonic Link:

Használható: S410, S510, S520, F6, F11, CS200, RS200 órákhoz

Ez az elsõ két irányú kapcsolat, itt nemcsak feltölthetjük adattal az órát, hanem edzés végeztével, magát az edzést visszatölthetjük a gépre, s ott szoftver segítségével, raktározhatjuk, kielemezhetjük. Szükségünk van egy hangkártyára a gépben, egy mikrofonra, és egy hangszóróra ehhez az audio kapcsolathoz.

Ennél többet ne kérdezz szombat reggel elõtt, péntek este 10 körül a kezeim közé... :D;)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

én már mindegy...hang alapon?az mi a véres vizelet?:) lehet nekem is Polar kellene macskaszem helyett

Hát nagyon pontosan én sem tudom... Hang alapú adatátvitel én ugy tudom...
macsakszem... :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Na szóval. tudsz vele adatot letölteni. De nem a szokásos polar program (100e ft-os órák) ami grafikont rajzol, hanem adatsorokat tudsz vele letölteni, hang alapon...

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

software ,de nem biztos :)
nézd meg a http://pulzusmeres.hu -t :)

Na szóval. tudsz vele adatot letölteni. De nem a szokásos polar program (100e ft-os órák) ami grafikont rajzol, hanem adatsorokat tudsz vele letölteni, hang alapon...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Hogy mit??? :D

software ,de nem biztos :)
nézd meg a http://pulzusmeres.hu -t :)

-=B.B.B.=-