nálam sem pampogtak,de nem pénzt,hane utalványt adtak,amit le kell vásárolni 3 honapon belül....Nemtom nekem teljesen normálisak voltak. Én is meglepödtem, mert eddig ilyet sehol se tapasztaltam. Elmondtam mi a bajom megnézte, majd a kezembenyomta az árát.
Jelentkezz be Regisztrálj
Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok
Posted 2006. November 22. - 13:03
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2006. November 22. - 02:24
Posted 2006. November 21. - 10:25
Posted 2006. November 21. - 09:59
nekem valami csereutalványt adtak.pénzt szerettem volna én is...szólni kellett volna ezügyben?Nekem is volt Dechatlonos órám, de pár honap után ugygondolta, hogy meghal a jeladoja. Visszavittem és teljesen korkten visszaadták a pénzt most meg várom, hogy Grosch meghozza a Polaromat Londonból:)
-=B.B.B.=-
Posted 2006. November 21. - 08:53
Posted 2006. November 20. - 21:05
én meg szombaton vittem vissza a másikat amiben van kormánytartó is,semmit nem mutatott...Tegnap vettem 5000 Ft-ért a Dechatlonba pulzusmérõt. Elég egyszerû, de ahoz képest hogy ilyen olcsó elég jól mér.
Sik uton 24 Km/h sebeségnél kb 115-120 a pulzusom, emelkedõn ha már szenvedek 135-145 között van. Az adója melkasra csatlakoztatható egy kis vizzel felrakva nekem végig egyenletesen mért, a vevõje egy sima karóra amit a bicajlámpámra tettem a csuklom helyett igy végig látható volt ( egyébként ha jól láttam lehet valamilyen foglalatot venni hozzá amivel a kormányra lehet tenni.)
-=B.B.B.=-
Posted 2006. November 20. - 21:04
emelkedõn ha már szenvedek 135-145 között van.
Hehe. Sok van innen még. Ez még nem a szenvedés:)
Posted 2006. November 20. - 21:00
Sik uton 24 Km/h sebeségnél kb 115-120 a pulzusom, emelkedõn ha már szenvedek 135-145 között van. Az adója melkasra csatlakoztatható egy kis vizzel felrakva nekem végig egyenletesen mért, a vevõje egy sima karóra amit a bicajlámpámra tettem a csuklom helyett igy végig látható volt ( egyébként ha jól láttam lehet valamilyen foglalatot venni hozzá amivel a kormányra lehet tenni.)
Posted 2006. November 19. - 23:06
egyik oldalon most a görgõ állítókarja,a másikon nekem is macskaszem de az oútit használom,a Speci pihen egyenlõre,nem tudom használni jelenleg...de azon elfér majdNekem hajlitott kormany van, egyik oldalon a cateye ora, masikon a cateye lampa. Nem fer sehova, igy karon hordom.
-=B.B.B.=-
Posted 2006. November 19. - 22:56
wearlink van az enyémhez is elég nehezen lehet szétpatentolni ... tárolás itt is mûködik,de használni nem fogom .a kalória és a zsírégetés része még nem teljesen tiszta.vettem hozzá kormányadaptert(Alapból nem volt),de így már qrvazsúfolt a fedélzet :-D jah és 45e rõl 20e volt leárazva :-)
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2006. November 19. - 22:25
Nekem F11 van. Tetszik, nagyon is. Mivel szemelyi edzesterveket nem akarok az oraban tarolni, igy ezt a reszet eddig meg hanyagoltam, de minden mas jol mukodik, okosan van kitalalva, szoval remek. Azt pedig nagyon nem bantam meg, hogy direkt olyat kerestem, amihez a wearlink pant tartozik, baromi kenyelmes ez a szovet-gumi kombo. Az edzes felere annyira megszoktam, hogy fel sem tunt a viselete.
wearlink van az enyémhez is elég nehezen lehet szétpatentolni ... tárolás itt is mûködik,de használni nem fogom .a kalória és a zsírégetés része még nem teljesen tiszta.vettem hozzá kormányadaptert(Alapból nem volt),de így már qrvazsúfolt a fedélzet :-D jah és 45e rõl 20e volt leárazva :-)
-=B.B.B.=-
Posted 2006. November 19. - 21:55
danke hogy tetszik az MW széria?
Polar M62 t vettem,abban szerintem nincs ilyen funksön
Let the people speak
Posted 2006. November 19. - 21:27
danke hogy tetszik az MW széria?Mikrofon a gepbe dugva, ora melletesz, weblink progit elindit, Listen gomb megnyom, aztan az oran file menu-ben send es mar hallod is ahogy zizeg az ora. S mivel a mikrofon mellett teszi, a program ertelmezi amit kapott. Ennyi. Magyarul hanghullamokkal kommunikal egymassal az ora es a progi. Visszatoltes ugyanez. Sot, logot is cserelhetsz az oran, ugyanigy. Cicmergest hallasz a hangfalakbol es az ora veszi az adast.
Polar M62 t vettem,abban szerintem nincs ilyen funksön
-=B.B.B.=-
Posted 2006. November 19. - 17:38
Posted 2006. November 19. - 17:17
én már mindegy...hang alapon?az mi a véres vizelet? lehet nekem is Polar kellene macskaszem helyett
Let the people speak
Posted 2006. November 16. - 00:20
Sonic Link:
Használható: S410, S510, S520, F6, F11, CS200, RS200 órákhoz
Ez az elsõ két irányú kapcsolat, itt nemcsak feltölthetjük adattal az órát, hanem edzés végeztével, magát az edzést visszatölthetjük a gépre, s ott szoftver segítségével, raktározhatjuk, kielemezhetjük. Szükségünk van egy hangkártyára a gépben, egy mikrofonra, és egy hangszóróra ehhez az audio kapcsolathoz.Ennél többet ne kérdezz szombat reggel elõtt, péntek este 10 körül a kezeim közé... ;)
Posted 2006. November 16. - 00:01
én már mindegy...hang alapon?az mi a véres vizelet? lehet nekem is Polar kellene macskaszem helyett
Hát nagyon pontosan én sem tudom... Hang alapú adatátvitel én ugy tudom...
macsakszem...
Posted 2006. November 15. - 23:29
én már mindegy...hang alapon?az mi a véres vizelet? lehet nekem is Polar kellene macskaszem helyettNa szóval. tudsz vele adatot letölteni. De nem a szokásos polar program (100e ft-os órák) ami grafikont rajzol, hanem adatsorokat tudsz vele letölteni, hang alapon...
-=B.B.B.=-
Posted 2006. November 15. - 20:04
software ,de nem biztos
nézd meg a http://pulzusmeres.hu -t
Na szóval. tudsz vele adatot letölteni. De nem a szokásos polar program (100e ft-os órák) ami grafikont rajzol, hanem adatsorokat tudsz vele letölteni, hang alapon...
Posted 2006. November 15. - 19:08
-=B.B.B.=-