Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3310 replies to this topic

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

clio:
szerintem ne vidd a szaunába, elvagy Te ott nélküle is! :-)))

szam

Mé, küldesz valakit egy erõvágóval a szekrényemhez? ;)
Egyébként megkérdeztem régebbi Polar felhasználót, és bírja az óra a szaunát.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

háát nme a pulzusmérés miatt vittem volna be, hanem azért, hogy ne lopják ki a szekrénybõl :D
végül nme szaunáztam. Amúgy a swatch órák pl teljesen jól bírják a szaunát. Én igazából a kijelzõt féltem. Nem tom, hogy afolyadékkristályok (ha jól tudom), amit szólnának hozzá. Igaz a +5 fokot sem igen kedvelik. Viszotn gondoltam arra is, hogy finn gyártmány, azok meg ugyi szaunáznak állandóan és onnan meg ki a hidegbe. gondolod, hogy edzés végén még vacakolnak azzal, hogy jóó, akkor most Polár le, mert "gagyi" és nme bírja a meleget, gõzt. Szóval nme tudom...

clio:
szerintem ne vidd a szaunába, elvagy Te ott nélküle is! :-)))

szam

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Mindenesetre ezt az árkategóriát én nem kockáztatnám. A szaunában a szintdiagrammnak már végképpen nincs értelme. :)

A szaunával annyi a gáz, hogy hirtelen viszed teljesen más közegbe. Na most ez nem biztos, hogy kibírja az összes tömítés - lehet, hogy kis késéssel hõtágulnak (egymáshoz képest), s ha ezalatt akár egy csepp víz beszivárog... Arról nem is beszélve, hogy 90-110 fok nem üzemi hõmérséklet.

háát nme a pulzusmérés miatt vittem volna be, hanem azért, hogy ne lopják ki a szekrénybõl :D
végül nme szaunáztam. Amúgy a swatch órák pl teljesen jól bírják a szaunát. Én igazából a kijelzõt féltem. Nem tom, hogy afolyadékkristályok (ha jól tudom), amit szólnának hozzá. Igaz a +5 fokot sem igen kedvelik. Viszotn gondoltam arra is, hogy finn gyártmány, azok meg ugyi szaunáznak állandóan és onnan meg ki a hidegbe. gondolod, hogy edzés végén még vacakolnak azzal, hogy jóó, akkor most Polár le, mert "gagyi" és nme bírja a meleget, gõzt. Szóval nme tudom...

evvagyokén

TÉGY!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
említettem ,hogy a Te kütyüd testvéreit nem láttam ott ;) de egy próbát megért...

enté,mondtam Nekik, hogy ez merre,hány méter és emilben küldtek használatit.gondolom ezért árulták az eredeti ár feléért

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Banyek
Irtam a Dechatlon-os ürgének, akinek TripleB megadta a mail cimét, de nem jártam sikerrel. Nagyon segitökész volt meg minden, de nálunk nem árusitanak CS300-ast, ugyhogy nincs nekik használatijuk sem.
Ugyhogy még mindig várom a lelkes CS300-as tulajok jelentkezését :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Hotmaat,mikor vettem az M62t a Decathlon ban akkor a tag megnézte, hogy tényleg nincs e benne magyar használati...

Küldenék egy e-mailt a fogyasztóvédelemnek. Hátha lenne hatása.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

degáz... azt hittem, hogy ennél azért normálisabb a fickó

Valamennyire megérthetõ, hiszen ezzel kereskedik és neki ez pénz.
Mondjuk pont asszonynak vettem pulzusméröt és otthagytam 30e-t ugyhogy megtehette volna, hogy aztmondja, hogy figyelj má átküldöm.
Azt akkor most itt lennék neki én mint pozitiv reklám.

De én nem hibáztatom érte, hogy nem küldte át.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

Probálkoztam, de pont õ mondta, hogy 5000ft. Én meg mondtam, hogy ja akkor köszi.

degáz... azt hittem, hogy ennél azért normálisabb a fickó

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Kábé 10 nyelven letölthetõ a Polar weboldaláról a PDF. Egyetlen idegen nyelvet sem beszélsz? Vagy a környezetedben sincs senki, aki esetleg angolul, németül stb és tudna segíteni? (5000-et tényleg nem ér...)

De birok angolul. Csak gondoltam azért jobb ha megvan magyarul is, mert hátha valamit elforditottam magamnak.
Pont ez az idegesitõ, hogy Angolul, Németül, stb...... letölthetõ, de a magyarért van képük elkérni 5000-et.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kábé 10 nyelven letölthetõ a Polar weboldaláról a PDF. Egyetlen idegen nyelvet sem beszélsz? Vagy a környezetedben sincs senki, aki esetleg angolul, németül stb és tudna segíteni? (5000-et tényleg nem ér...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

zerge is árulja a polar-okat, sõt az árlistájában azt írja, hogy van is neki ez a modell készleten, szerintem õ segít neked, hogy lemásolhasd, írj neki mail-t!

http://www.zerge.info/arak.php

Probálkoztam, de pont õ mondta, hogy 5000ft. Én meg mondtam, hogy ja akkor köszi.

TripleB: Megköszönném.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ma kiderül. Az necces, hogy vajh szaunát kibírja-e vagy inkább zárjam be a szekrénybe?

Mindenesetre ezt az árkategóriát én nem kockáztatnám. A szaunában a szintdiagrammnak már végképpen nincs értelme. :)

A szaunával annyi a gáz, hogy hirtelen viszed teljesen más közegbe. Na most ez nem biztos, hogy kibírja az összes tömítés - lehet, hogy kis késéssel hõtágulnak (egymáshoz képest), s ha ezalatt akár egy csepp víz beszivárog... Arról nem is beszélve, hogy 90-110 fok nem üzemi hõmérséklet.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
zerge is árulja a polar-okat, sõt az árlistájában azt írja, hogy van is neki ez a modell készleten, szerintem õ segít neked, hogy lemásolhasd, írj neki mail-t!

http://www.zerge.info/arak.php

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Hotmaat,mikor vettem az M62t a Decathlon ban akkor a tag megnézte, hogy tényleg nincs e benne magyar használati...viszont a soroksári áruházban nem láttam olyan cuccot, mint a Tied. a srác emilcímét megadhatom,aki vezeti azt a részleget

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

Mert rosszul értettéetk, é spont azt mondta, hogy NEM volt olyan cálasz, hogy..... szal nme ajánlotta fel senki ;)

Jaaaa, akkor érthetõ:)

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

Úszás kinyírja, nem? Legalábbis ahogy én úszom...:)

Hát remélem nem. Én úsztam már 720-assal (kölcsönös). az ajánlják, hogy víz alatt ne nyomjuk meg a gombokat, mert azt nem szereti. REmélem nem nyomja be a "menetvíz" ;). Ma kiderül. Az necces, hogy vajh szaunát kibírja-e vagy inkább zárjam be a szekrénybe?

evvagyokén

TÉGY!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

Mert rosszul értettéetk, é spont azt mondta, hogy NEM volt olyan cálasz, hogy..... szal nme ajánlotta fel senki ;)

Bizony ám, de örömmel venném, ha lenne.
De ugy látszik, hogy nincs túl sok embernek ilyenje.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts

azt kérdezte, hogy aki felajánlotta Neked, hogy átküldi, attól mér nem fogadtad el.

evvagyokén

TÉGY!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
azt kérdezte, hogy aki felajánlotta Neked, hogy átküldi, attól mér nem fogadtad el.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Valaki esetleg birtokolja a Dechatlon mail cimét?
Mert lehet én vagyok balga, de nem találom.