Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3310 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Tudnátok ajánlani valami korrekt, de alap cuccot ajánlani olyan 8-10k körül?

sigma pc ezervalahányszáz (pc1600 pl.), vagy tizes széria
korrekt, zónázós
oder
Polar alapmodell.

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Tudnátok ajánlani valami korrekt, de alap cuccot ajánlani olyan 8-10k körül?
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Redsnake IL 400 típusú infrakábellel mûködik a 720-asom. Aki kábelt akar venni ezt megpróbálhatja kb 4-5 ezer forint. Lehet h csak nekem volt vele szerencsém.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
az nem sok szerintem,(az én Polar om 199oo volt 35 rõl leárazva)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

miért,a pc 15 mi pénz? a Hervisben szoktak jó akciók lenni,én is ott vettem Polart

Az 13.900 magyar pénz.
Vagy ajánljatok mást, ha ez nem jó.
Illetve a Sigmák mennyire pontosak? Honlap szerint EKG pontosságú ez speciel. Valójában?
Melyik Polart vetted?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
miért,a pc 15 mi pénz? a Hervisben szoktak jó akciók lenni,én is ott vettem Polart

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Szeretnék vásárolni egy pulzusmérõt. Kinéztem magamnak a Sigma PC-15-öt. Kinézetre is tetszik, meg a menüje is. Gondolkoztam Polar-ban, de horribilis az áruk :( Ez a Sigma jó választás lenne? (és nem csak bringázáshoz, hanem futáshoz is használnám)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

marosv

marosv

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
köszi a gyors ötletet Dante,...megpróbálom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Érdeklõdés szintjén megkérdezném, hogy melyik az az óra, amelyik magasságmérõs, csuklópántos órás(, ami esetleg bringára is rakható) és 'occsó'?
Nézegettem katalógusokat, de elvesztem bennük.

Hátha segít vkinek a kérdésem megválaszolása:
A legjobb kombinációnak most nekem az tûnik, hogy http://polarorak.hu/...doorSports.html innen óra. Pulzusmérés, magasság. És ha sebesességet is szeretnél a bringán, akkor arra meg vmi 'gazdaságos' Cateye, Sigma, bármi.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

aha! akkor megvan a bajom. nincs hozzá ez a kártyám, ugyanis kéz alól vettem és nem kaptam hozzá..lehet vmit ilyenkor tenni nem tudjátok?

Szériaszám alapján próbálj a finnektõl postai úton kérni egy ilyen kártyát, s mondd azt, hogy elhagytad. Szerintem sima ügy.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

A pulzushatárértékeket csak akkor tudom beállítnai, ha valamelyik edzésmódban beállítom? Mert a Basic beállításban nincsen ilyen...
Üdv:Thy

lehet teljesen félreértem a kérdést, de a Precision Perf. szoftverben az Options - Person Properties - Sport Zones - Edit nem erre való? Vagy nem ezt keresed?

marosv

marosv

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
aha! akkor megvan a bajom. nincs hozzá ez a kártyám, ugyanis kéz alól vettem és nem kaptam hozzá..lehet vmit ilyenkor tenni nem tudjátok?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Váááárjunk csak. A Polarhoz VILÁGGARANCIA JÁR. Azaz bárhol romlik el, az adott márkaképviselet KÖTELES javítani. Kis fehér kártya egyébként.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

marosv

marosv

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
sziasztok!
Volt már vki, aki külföldi szervízben (pl finneknél) javíttatta meg a hibás óráját?
Mivel külföldön vásárolt az órám, garanciában itthon nem foglalkoztak velem; ill. sajnos rossz tapasztalatom van az itthoni szervízzel...
köszi!

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

A 305 is barometrikusan méri a magasságot.

Ebben teljesen igazad van. Csupán az automatikus kalibrálás történik a GPS információk alapján.

Moratizo

Moratizo

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Érdekelne használ valaki Mavic órát gyorszáras jeladóval?
Itthon van forgalmazója?
Feltöltött kép
" Szárnyak nélkül nem könnyû repülni." Horatius

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

Az összemelkedés kb. 20%-kal többet mutat, mint a barometrikus CICLO Master CM434-nél.

A 305 is barometrikusan méri a magasságot.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Van vmi értelme pedálfordulatszámmérõ kiegészítõt venni a Sigmámhoz? Nem vezetek edzésnaplót, meg semmi ien tudományos izét, meg hát ugye nem is edzésbõl tekerek.

A kérdés, hogy szeretnéd e szállkásítani a lábadat vagy nem.Mert ha igen, akkor érdemes venni...én legalább is nem tudtam megsaccolni, hogy mennyire vagyok a 100tól....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Szerintem megválaszoltad. :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Van vmi értelme pedálfordulatszámmérõ kiegészítõt venni a Sigmámhoz? Nem vezetek edzésnaplót, meg semmi ien tudományos izét, meg hát ugye nem is edzésbõl tekerek.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"