Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Köszi Tomi! Kihagytam azt, hogy magyar nyelven. ingliss nem az erõsségem... :(
Azér' köszi mégegyszer!

A DEMO-hoz nem kell angol nyelv :) Csak nyomogatod :) Rákattintasz egy órára, majd bejön az oldal róla. Ott a képe alatt a "Demo"-t választod és játszol :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Köszi Tomi! Kihagytam azt, hogy magyar nyelven. ingliss nem az erõsségem... :(
Azér' köszi mégegyszer!
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Neten nem nagyon találtam sigma órákat árral, képpel, infóval ellátva.

A Sigma órák "kipróbálhatóak" a honlapon :)
ITT
Árat meg úgy találsz itthon, ha rákeresel konkrétan.
Amúgy a PC-15-ös az 13 ropi volt. Ez jó viszonyítási alap.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Köszi a gyors választ! Gondolom a CS100-as típusra gondoltál. Elég jó, így elsõ blikkre. Csak ezt ugye futáshoz nem tudom használni. Igaz ez nem elsõdleges szempont.
(Esetleg tapasztalata valakinek ezzel az órával kapcsolatban? :o )

Inkább újpárti vagyok, de ez az s150 tényleg megkímélt(nek látszik).

Milyen sigma-k vanak ilyen árban?
(Neten nem nagyon találtam sigma órákat árral, képpel, infóval ellátva.)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
25e-ért már kaphatsz egész korrekt polart, vagy jobbfajta sigmát.

nyálazd át ezt az oldalt:

http://www.zerge.info/ora.php

esetleg ha nem ódzkodsz a használt cuccoktól, akkor a piacter.bikemag.hu n található egy használt (bár egészen újnak tûnik) polar s150-es kerékszenzorral, hátha...

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Nagyjából átolvastam a topikot, és arra jutottam, hogy jó dolog ez a pulzusmérés. Szóval én is befektetnék egy ilyen ketyerébe. Így elsõre nem kívánok nagy összeget ráfordítani. (20, max 25e) Ennyi pénzbõl milyet lehet, vagy inkább milyet érdemes venni? A tulajdonságokról csak annyit, hogy nincsenek nagy igényeim, és lehet, hogy Ti, tapasztalt felhasználók jobban tudjátok, mire van szüksége egy kezdõnek.
max annyi, hogy nem lenne hátrány, ha futásra is használhatnám. (Nem kell hogy egyben sebességet is mérjen, nem kell hogy az adatokat feltölthessem pc-re... Tényleg csak egy kezdõ órára gondoltam.)
Szóval légyszíves segítsetek! :)
Köszi!

kabuto

kabuto

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Van valakinek Polar s720-asa?És cserélt már benne elemet?Nekem nem mûködik az a rész amikor mérés közben a jobb alsó gombal váltanám.Egész pontosan vált de nem mutatja az átlag ill. max pulzus százalékát csak a pill.pulzust.Ez mitõl lehet?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Nincs nekik usb-s,talán már nem is gyártanak.Amikor volt az meg 12E volt szóval majdnem ott leszek ha megveszem még ezt az átalakitót 5-ért.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Na ez kellene nekem,de felhivom öket mindjárt,hogy van-e nekik usb-s.Ma bejártam az összes számtech-boltot és nem kaptam sehol,söt volt aki azt mondta nem is létezik ilyen...Hm.Köszi az infót!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Tondach:
küldd vissza és mondd meg, hogy neked egy USB-s kellene..hátha bejön. amúgy meg:

http://www.ebolt.hu/...TION=X#22usbser

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Igen,azóta ráébredtem,hogy nekem egy soros-usb átalakitó kell,de ma végigjártam a boltokat és sehol sincs...

szmöre

szmöre

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás
Létezik, én is ilyet használok.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Srácok!
Rendeltem egy Polar infrát ami ma meg is érkezett.A gond az,hogy nem usb-s a csatlakozója hanem valami 9 pólusú akármi.Namármost ilyen bemenet a laptopomon sajnos nincsen.Létezik valami usb átalakitó vagy muszáj legy olyan gépet keresnem amin van ilyen csatlakozó?Pedig már teljesen ráizgultam,hogy ma átpalokom a fájlokat az órából...

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Természetesen számol összkilométert. A sportágak kategorizálhatóak így a megtett km is. Ha letöltöd az ingyenes "SportTracks" software-t még több lehetöséged lesz de, mint írtam a készülékhez adott "Training Center"-ben is müködik a szétválasztás.

mape72

mape72

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Szia

Én is most töröm a fejem az Edge 305 vásárlásán de azt olvastam valahol róla hogy össz kilométert nem számol.Igaz ez? Ha nem csak kerékpározásra használod hanem terepfutásra is akkor szét lehet-e választani hogy külön számolja az össz. futott és bringázott kilómétereket?

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
http://zerge.info -t néted?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
http://www.pulzusmer...home.php?cat=29
Ennél olcsóbban van infra valahol?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Szevasztok!

Nem tudom hányan használjátok futásra is az órát, de én imént raktam fel a PolarPP sw 4.03.45 update-t és jól el is
kókányolta az edzéseim. Történik ugyanis hogy eddig rendesen csinált egy pace görbét a
futóedzéseimbe, ha kitöltöttem kézzel a távolságadatokat. Na most ezt jól elfelejtette. Szerinte ha
10 percet futok 2km-en akkor 0perces tempóban futottam :S.
Gyanítom hogy a footpodos móka kavart be... de azért ez így gáz. Pláne hogy downgradelni nem is
nagyon lehet (macerás).

Valaki tud megoldást? Vagy fogalmazzam az angol levelet a supportnak...

Üdv:
Rás

Valaki megoldást?

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Köszi.
Én is ezzel a Hervisessel szemezek, ennyi pénzért egész jónak tûnik.
Latolgatni tízszer kell, dönteni csak egyszer.

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Hervisben múlt héten vettem 5k-ért egy pulzusmérõt. Sztem teljesen korrekt, tud átlagot,max-ot,kcal-t számolni van rajta világítás, 5000-ért megérte.