Jelentkezz be Regisztrálj
Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok
Posted 2007. December 24. - 21:49
Posted 2007. December 24. - 20:51
A magyar nyelvû leírás meg nem kereskedõi jóindulat vagy figyelmesség kérdése, hanem törvény által elõírt kötelezettség. Maximum nem nyomtatva, hanem elektronikusan kapod.
Posted 2007. December 24. - 16:47
4 láncot használtam vetésforgóban, 200-300 km-enként váltottam
xt fogsor, 4 xt lánc, gebbhardt tányérok. 7000 km felett járnak, de még mindig tökéletes!
on
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2007. December 24. - 16:45
Posted 2007. December 24. - 15:49
én ezzel úgy voltam, hogy már 2éve szerettem volna pulzusmérõt.szeretnék egy megbízható pulzusmérõt vásárolni.
Sok lóvé nincs rá, így a Polar Cs100-al szemezgettem.
aldiban vettem is egyet pár ezer forintért, ami kb. arra volt jó, hogy meglássam milyen egy pulzusmérõ. nem volt túl pontos, tudása szinte nulla...
az átlag és max pulzuson kívül nem is nagyon tudtam meg semmit az edzés végén.
aztán most õsszel lett rá lehetõségem, hogy hozzáférjek egy 725-ös polar-hoz. nagyon szeretem. rengeteget tud!
lehet most Neked sincs szükséged nagy tudású órára, de ha majd egyszer a jövõben kelleni fog, akkor megint vehetsz újat. én úgy voltam vele, hogy egyszer veszek, de akkor jót...
5 évig így nézett ki a bringás naplóm:
Posted 2007. December 24. - 12:43
Sok lóvé nincs rá, így a Polar Cs100-al szemezgettem.
Használ valaki ilyet, mik a tapasztalatok vele? Ha jól tudom ehhez még nem adnak szoftvert amit számítógépre lehet tölteni, de nekem az talán nem is kell. majd az adatokat én felviszem a számítógépre s ott nyomon tudom követni az edzettségi állapotomat, max nem lesz szép magassági meg szívritmust tartalmazó grafikonom:)
A zerge oldalán néztem, ha onnan rendelek ugye adnak hozzá magyar nyelvû leírást?
Posted 2007. December 20. - 07:30
Posted 2007. December 18. - 16:44
(a 3 lábú mûszerrel mérõ emberek is ezekrõl a fali csapokról viszik a magasságot:))
Bandi...nyitott szemmel jársz, és mikor látsz a lakhelyed közelében ilyen kukásmellényes emberkéket akik bámulnak bele ilyen lábakon álló szerkezetbe de mégsem traffipaxos rendörök, akkor oda mész a földmérõ bácsikhoz és szépen udvariasan köszönsz aztán megkérdezed hogy lehetne e egy ilyen adatot megtudni....
b, beballagsz lakhelyeden a tanácshoz, az építési osztályra, kiváros a sorod és megkérdezed van e kéznél valahola a közeletekben kiadott építési engedély. és ugyan megmondanák e mennyi ott az annyi. Nekem megmondták
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2007. December 18. - 16:24
Bandi...nyitott szemmel jársz, és mikor látsz a lakhelyed közelében ilyen kukásmellényes emberkéket akik bámulnak bele ilyen lábakon álló szerkezetbe de mégsem traffipaxos rendörök, akkor oda mész a földmérõ bácsikhoz és szépen udvariasan köszönsz aztán megkérdezed hogy lehetne e egy ilyen adatot megtudni....jah, vágom. most már csak egy fix pontot kell keresnem, aminek tudom a magasságát
Te hol és hogy és mi alapján találtál fix pontot, aminek tudtad a magasságát
b, beballagsz lakhelyeden a tanácshoz, az építési osztályra, kiváros a sorod és megkérdezed van e kéznél valahola a közeletekben kiadott építési engedély. és ugyan megmondanák e mennyi ott az annyi. Nekem megmondták
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. December 18. - 15:32
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. December 18. - 14:59
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. December 18. - 14:01
jah, vágom. most már csak egy fix pontot kell keresnem, aminek tudom a magasságátA beállitásoknál adsz neki egy fix értéket ami tuti biztos,utána amikor meg elinditod a mérést,akkor nyomsz neki hosszan egy set gombot a magasságmérés opciónál.
Te hol és hogy és mi alapján találtál fix pontot, aminek tudtad a magasságát
Posted 2007. December 18. - 13:56
Polar magasságmérõjét hogy tudom kalibrálni?
tegnap világított rá egy kedves ismerõs, hogy nem árt néha belõni a pontos értéket
A beállitásoknál adsz neki egy fix értéket ami tuti biztos,utána amikor meg elinditod a mérést,akkor nyomsz neki hosszan egy set gombot a magasságmérés opciónál.
Remélem érthetö voltam:)
amúgy ez a müvelet nekem is majd egy évembe került:D
Posted 2007. December 18. - 13:21
tegnap világított rá egy kedves ismerõs, hogy nem árt néha belõni a pontos értéket
Posted 2007. November 15. - 14:36
Posted 2007. November 15. - 14:36
van gps topik a szabadonfutóban...Nem tudom hogy it, a térképek topicba, vagy új topicba legyen szó a GPSekrõl, azokra térképekrõl és BT-s GPS vevõkrõl. (Engem fleg utóbbi megoldás foglalkoztat most, javas szofttal.)
Szerintetek?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. November 15. - 14:33
Szerintetek?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. November 11. - 00:06
Majd úgyis jössz a csapatmegbeszélésre valamikor, odaadom akkor, csak szólj.
Posted 2007. November 10. - 17:47
nekem 725-höz kellene.
egy laza köszönömöt megejtenék, ha elektronikus formátumba eljuttatná nekem