Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3310 hozzászólás a témában

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Hát azért, ha olcsóbban kell akkor is jókat találni. Pl. nekem sigma PC15ös pulzusmérõm van + lábfordulatmérõs cateye.

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Janes, osztom Konásandrás nézetét, hidd el, ha tényleg komolyan gondolod, akkor nem érdemes végigjárni a szamárlétrát. Szóval Polar. Igaz, meg kell adni az árát. De ami tényleg nagyon jó, és sokat tud, az nagyon drága, amire Te utalgatsz, az a tudás a cs400 -ban van benne, az meg már... szóval sok. Nekem most van egy friss cs200 cad, de még nincs tapasztalatom, de rs100 és rs400-ról bõven, és ezekben nem lehet csalódni. Zerge nagyon jó, tudom ajánlani, én is vásároltam tõle, midazonáltal van most olyan online bolt, ahol most az órád mellé kapsz egy elvileg 20eft-s csúcsforma szoftvert...keress rá, ha érdekel.
A magyar nyelvû leírás meg nem kereskedõi jóindulat vagy figyelmesség kérdése, hanem törvény által elõírt kötelezettség. Maximum nem nyomtatva, hanem elektronikusan kapod.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
off
4 láncot használtam vetésforgóban, 200-300 km-enként váltottam
xt fogsor, 4 xt lánc, gebbhardt tányérok. 7000 km felett járnak, de még mindig tökéletes!
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Mi ez a sok új lánc felirat?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

szeretnék egy megbízható pulzusmérõt vásárolni.
Sok lóvé nincs rá, így a Polar Cs100-al szemezgettem.

én ezzel úgy voltam, hogy már 2éve szerettem volna pulzusmérõt.
aldiban vettem is egyet pár ezer forintért, ami kb. arra volt jó, hogy meglássam milyen egy pulzusmérõ. nem volt túl pontos, tudása szinte nulla...
az átlag és max pulzuson kívül nem is nagyon tudtam meg semmit az edzés végén.
aztán most õsszel lett rá lehetõségem, hogy hozzáférjek egy 725-ös polar-hoz. nagyon szeretem. rengeteget tud!
lehet most Neked sincs szükséged nagy tudású órára, de ha majd egyszer a jövõben kelleni fog, akkor megint vehetsz újat. én úgy voltam vele, hogy egyszer veszek, de akkor jót...

5 évig így nézett ki a bringás naplóm:
Feltöltött kép

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
szeretnék egy megbízható pulzusmérõt vásárolni.
Sok lóvé nincs rá, így a Polar Cs100-al szemezgettem.
Használ valaki ilyet, mik a tapasztalatok vele? Ha jól tudom ehhez még nem adnak szoftvert amit számítógépre lehet tölteni, de nekem az talán nem is kell. majd az adatokat én felviszem a számítógépre s ott nyomon tudom követni az edzettségi állapotomat, max nem lesz szép magassági meg szívritmust tartalmazó grafikonom:)
A zerge oldalán néztem, ha onnan rendelek ugye adnak hozzá magyar nyelvû leírást?

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
...vagy feltekersz a Kékesre a köhöz,az is egy tuti pont...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Kolléga jól mondja, de még egy C verzió is van a biztos magasság kiderítésére. Munkám miatt csinálok ilyen méréseket naponta, így tényleg az a legbiztosabb, hogy bemész a helyi földhivatalba és ott kérsz infot magassági alappontról. Ezek ilyen tárcsa szerû, fém vackok a ház falában, lehet találkoztál már ilyesmivel. Neked ebbõl a pontos helye (hogy megtaláld a tárcsát, de ez X utca Y házszám déli/észak/nyugati/keleti falában található) és a MAGASSÁGA kell Baltiban. Nem mindenhol van ilyen fali csap, hiába van a nyilvántartásban feltüntetve (kiszedik és nem szólnak a földhivatalnak, hogy kiszedték), de templomok falában szinte 100%, hogy találsz:) Kiadják bárkinek, de sajnos nem ingyen (de nem hinném, hogy ha elmondod nekik a problémádat, akkor ezért pénzt kérnének). Szal helyi templomon ilyen tárcsát keress, ha van, akkor be a földhivatalba, elmondod, hogy ez a nyûgöd és hogy az általad nézett templomon van ilyen csap és a balti magasságát árulják már el.

(a 3 lábú mûszerrel mérõ emberek is ezekrõl a fali csapokról viszik a magasságot:))

Bandi...nyitott szemmel jársz, és mikor látsz a lakhelyed közelében ilyen kukásmellényes emberkéket akik bámulnak bele ilyen lábakon álló szerkezetbe de mégsem traffipaxos rendörök, akkor oda mész a földmérõ bácsikhoz és szépen udvariasan köszönsz aztán megkérdezed hogy lehetne e egy ilyen adatot megtudni....:)

b, beballagsz lakhelyeden a tanácshoz, az építési osztályra, kiváros a sorod és megkérdezed van e kéznél valahola a közeletekben kiadott építési engedély. és ugyan megmondanák e mennyi ott az annyi. Nekem megmondták

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

jah, vágom. most már csak egy fix pontot kell keresnem, aminek tudom a magasságát :)

Te hol és hogy és mi alapján találtál fix pontot, aminek tudtad a magasságát

Bandi...nyitott szemmel jársz, és mikor látsz a lakhelyed közelében ilyen kukásmellényes emberkéket akik bámulnak bele ilyen lábakon álló szerkezetbe de mégsem traffipaxos rendörök, akkor oda mész a földmérõ bácsikhoz és szépen udvariasan köszönsz aztán megkérdezed hogy lehetne e egy ilyen adatot megtudni....:)

b, beballagsz lakhelyeden a tanácshoz, az építési osztályra, kiváros a sorod és megkérdezed van e kéznél valahola a közeletekben kiadott építési engedély. és ugyan megmondanák e mennyi ott az annyi. Nekem megmondták
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Oszt' ha nyomkorászod a lámpa gombot rajta folyamatosan, akkor mindig a startpontra bekalibrálja. Ez ideális esetben az a hely, ahol laksz. Mert ugyé annak a magassága nem annyira változik.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Andriska, ezt a bûvös dolgot úgy hívják, hogy térkép.
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A beállitásoknál adsz neki egy fix értéket ami tuti biztos,utána amikor meg elinditod a mérést,akkor nyomsz neki hosszan egy set gombot a magasságmérés opciónál.:D

jah, vágom. most már csak egy fix pontot kell keresnem, aminek tudom a magasságát :)

Te hol és hogy és mi alapján találtál fix pontot, aminek tudtad a magasságát

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Polar magasságmérõjét hogy tudom kalibrálni?
tegnap világított rá egy kedves ismerõs, hogy nem árt néha belõni a pontos értéket

A beállitásoknál adsz neki egy fix értéket ami tuti biztos,utána amikor meg elinditod a mérést,akkor nyomsz neki hosszan egy set gombot a magasságmérés opciónál.
Remélem érthetö voltam:)
amúgy ez a müvelet nekem is majd egy évembe került:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Polar magasságmérõjét hogy tudom kalibrálni?
tegnap világított rá egy kedves ismerõs, hogy nem árt néha belõni a pontos értéket

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A techben kerestem, sorry :prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
http://forum.bikemag...9&highlight=GPS

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem tudom hogy it, a térképek topicba, vagy új topicba legyen szó a GPSekrõl, azokra térképekrõl és BT-s GPS vevõkrõl. (Engem fleg utóbbi megoldás foglalkoztat most, javas szofttal.)
Szerintetek?

van gps topik a szabadonfutóban...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Nem tudom hogy it, a térképek topicba, vagy új topicba legyen szó a GPSekrõl, azokra térképekrõl és BT-s GPS vevõkrõl. (Engem fleg utóbbi megoldás foglalkoztat most, javas szofttal.)
Szerintetek?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Beszkenneljem? O.o

Majd úgyis jössz a csapatmegbeszélésre valamikor, odaadom akkor, csak szólj.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
valaki keresett anno valamelyik polarhoz magyar leírást.
nekem 725-höz kellene.
egy laza köszönömöt megejtenék, ha elektronikus formátumba eljuttatná nekem :)