Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3310 replies to this topic

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
A CS200-ról Soniclinkkel nem tudom feltölteni az adatokat. lehet a mikrofonnaé van baj?

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
ÁÁááá, köszönöm-köszönöm :D
"Nice boys don't play rock and roll"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Áhá!
Altitude funkció úgy aránylik a magasság diagramm rajzolásához, mint __a pulzus kijelzése__ a scatterogram rajzolásához. Tehát amelyiket át lehet vinni gépre, az elvileg tudja mind a Scatterogramot. De az infrások tuti. CS400,CS600, S710, S720, S625(X), S725(X) ezek biztosan.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
altitude funkció úgy aránylik a magasság diagramm rajzolásához, mint ???????? a scatterogram rajzolásához :D
Magyarul szeretném tudni annak a funkciónak a nevét az órán, amibõl a scatterogramot meg tudom nézni (látni akarom, hogy tudje-e azt a funkciót az általam kinézett polar)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Zozoo, lehet azért nem értem a kérdést, mert reggel van, de nem értem :)

A scatterogram az az ember szívfrekvenciaváltozékonyságát ábrázolja. Nem külön funkció...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Hi, mi a neve annak az órafunkciónak, amelybõl a scatterogram készül?

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
azt lehet tudni,hogy a cs200 milyen kHz-n prüttyög?Van két beállítási lehetõség:
44.100 vagy 22,050
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Negatív:(
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
háát, megfogtál.
próbálj meg neki valamit beállítani, hátha sikerül...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Konásandrás!
Feltelepítettem a PolarPro Traainert.A SonicLink beállításoknál csak a cs 410-510-520 szerepel,mint lehetõség.Lehet,hogy akkor a cs200-at nem lehet feltölteni?Vagy belehet csapni?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Sigma BC 2006 DTS-es bringaórát használt már valaki?

http://www.sigmaspor...?punkt=features

Kár, hogy nem tud pedálfordulatot mérni, mert így feature terén bõven megéri az árát. Még annyi a kérdés, hogy naplózza e az edzés adatokat és hogy azokat le lehet-e menteni pc-re?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 posts
Sigma BC 2006 DTS-es bringaórát használt már valaki?

http://www.sigmaspor...?punkt=features

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Igen,azt kipróbáltam.Nekem simán ment.Vissza még nem.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Én is ezt vettem nemrég.Élesben még nem próbáltam,de szerdán megyek Spinnigelni,ott majd beüzemelem.Itt majd szép fokozatosan elsajátítom a pulzusmérõs edzés alapjait,aztán kérek majd valamilyen iránymutató edzésprogramot magamnak,aztán:GYÍ!!

Te használtad már a Soniclinket?

Regeltem a PolarPersonaltrainer-re s próbáltam feltölteni adatokat csipogott is a polar azt jelezte adatátvitel rendben, de a webre mégse töltötte fel.:mad:

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Én is ezt vettem nemrég.Élesben még nem próbáltam,de szerdán megyek Spinnigelni,ott majd beüzemelem.Itt majd szép fokozatosan elsajátítom a pulzusmérõs edzés alapjait,aztán kérek majd valamilyen iránymutató edzésprogramot magamnak,aztán:GYÍ!!

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Nna, végülis rendeltem egy polar CS 200-ast Zergétõl.:)

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Polar Cs100-at használ v.ki? tapasztalatok +/- róla esetleg?
Gondolkodom egy ilyenen.

Én 1 éve használom, mindent tud ami egy alap pulzusmérõ+computernek tudni kell. A pulzusmérés pontos, ha az elektromos vezetékeket kerülöd.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Polar Cs100-at használ v.ki? tapasztalatok +/- róla esetleg?
Gondolkodom egy ilyenen.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 posts
Jó napot Urak!

Rég jártam erre.

A CS600 még mindig tökéletes. Nagyon vigyázok rá. Lehet,h szerzek Zergétõl egy kis tartó táskát hozzá. Spinningre is azt hordom magammal (még).

Mostanában nem tekerek a szabadban és spinningre sincs nagyon idõm, így marad a futás a környezõ erdõkben vagy a Duna partján. Ehhez szereztem egy RS400-as futó órát. Kipróbáltam ezt is a gagyi 1.400 forintos USB-s infrával és az RS400 is megy vele. Elõször kicsit megijedtem, mert nem látta a PPT, de aztán rájöttem, hogy nem jól tartottam az órát. Van valakinek tapasztalata ezzel a tipussal? Esetleg egy eladó wearlinkes jeladója nincs vkinek? Sajnos az RS400 nem W.I.N.D.-es így a CS600 wearlink-jével nem tudom használni.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nekem így sikerült:
Feltöltött kép

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu