Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pulzusmérõk és egyéb nyalánkságok

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3310 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Lehet benne elemet is cserélni... Szét kell húzni. Elvileg otthon is cserélhetõ.

Nem csak az S szériásokét lehet? Nekem CS van. Zerge azt írja a honlapján, hogy ez utóbbiban nem cserélhetõ.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Lehet benne elemet is cserélni... Szét kell húzni. Elvileg otthon is cserélhetõ.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
off:
Bikertigger: ha rendes ember nem is, de szeretem a jóféle zenebonát ;)
on:

A pedál fordulat mérõt pedig csak cserélni lehet ugye? Elemcserére nincs lehetõség?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Itt sok rendes ember van, Mike ;)

Epyc - igen, valszeg merül az elem
"Nice boys don't play rock and roll"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
off

Epyc, az avatarodon látom Te egy rendes ember vagy :)

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ha már csapásszám mérõ! Tegnap-ma tapasztaltam a következõt: Outi kormányra (bal oldalra) felrakva az óra, baloldalon a sebesség szenzor és a pedál fordulat mérõ. Eddig ment minden szépen. Átraktam a fordulatmérõt egyik keróról a másikra, majd amikor visszaraktam ismét az outira, akkor egy fél óráig mûködött, utána az óra elvesztette a jelet. Átraktam az órát a felsõ csõre, ott vett minden jelet hibátlanul. Lehet ez amiatt, hogy a pedál fordulat mérõben merül az elem és így már kisebb távolságban mûködik?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szerintem fog mûködni.
nekem is két sebességmérõm van, a csapásszámmérõt meg tépõzárral teszem hol ide, hol oda...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Olyat lehet a cs200-al,hogy veszek még egy bringás jeladót,és hol erre,hol arra a bringára teszem fel az órát?
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

figyelek ám:D
és kapcsolható PC-hez?

nem kapcsolható, de 7 edzést tart meg a memóriájában (zónák,átlagpulzus, maxpulzus, kalória, idõtartam), plusz csinál heti, havi meg ujrainditasonkenti összegzest is
maximum 15 másodpercbe fáj mire feldobom az excel táblámba.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

van még olyan itt, akinek folyton "ráfrissít" a ppt5 a naptárra?
(újra és újra betölti vagy 3-4x a napokat egyenként, cellánként balról jobbra soronként))

Nekem is ezt csinálja... Nem tudom miért van, van amikor csak 2X, van mikor többször is...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

"tavaly nyáron vettem egy sigma onyx pro órát" :D

figyelek ám:D
és kapcsolható PC-hez?

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

akkor az onyx széria sem kapcsolható PC-hez?
devil nemtudom neked melyik onyx van, de a fit-et már 16-ért megkapod

"tavaly nyáron vettem egy sigma onyx pro órát" :D

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
akkor az onyx széria sem kapcsolható PC-hez?
devil nemtudom neked melyik onyx van, de a fit-et már 16-ért megkapod

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

tavaly nyáron vettem egy sigma onyx pro órát, használtam is lakitelek-tõserdõ magasságában de semmi elváltozást nem tapasztaltam. mért rendesen, teszi a dolgát szépen. 21 ezerért szerintem jó vétel volt.

csak azzal a pulzusmérõs/km órával volt gond xxx2600 as-sal. nelem ilyen 3ft-os alap sigma órám volt, azt az sem zavarta mikor a 20 kV-os gyûjtösin alatt mászkáltam vele.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

sylverdevil

sylverdevil

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Én azt hallottam a Sigma órákról, hogy a vezeték nélküli adatátvitelt zavarják egyes magyarországi tv adótornyok (lakiteleki) és ezért az ország egyes területein használhatatlanok. De ha jól tudom a németek már dolgoznak egy új frekvenciás jeladón, vagy lehet már meg is oldódott ez a probléma.

Jól látom, hogy PC-vel nem kapcsolható össze?

tavaly nyáron vettem egy sigma onyx pro órát, használtam is lakitelek-tõserdõ magasságában de semmi elváltozást nem tapasztaltam. mért rendesen, teszi a dolgát szépen. 21 ezerért szerintem jó vétel volt.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Én ezen felül azért is által el a Wirelesstõl, hogy ne bombázzon a rádió hullámokkal amíg a kormányra tehénkedem...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Én azt hallottam a Sigma órákról, hogy a vezeték nélküli adatátvitelt zavarják egyes magyarországi tv adótornyok (lakiteleki) és ezért az ország egyes területein használhatatlanok. De ha jól tudom a németek már dolgoznak egy új frekvenciás jeladón, vagy lehet már meg is oldódott ez a probléma.

a most kapható szérián már javították...

Barnabás_CC

Barnabás_CC

vendég

• fórumtag
  • 211 posts

Sigma BC 2006 DTS-es bringaórát használt már valaki?

http://www.sigmaspor...?punkt=features

Üdv. Barnabás

Colors Budapest Hostel

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
van még olyan itt, akinek folyton "ráfrissít" a ppt5 a naptárra?
(újra és újra betölti vagy 3-4x a napokat egyenként, cellánként balról jobbra soronként))

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Azt nem tudom,de néha nekem is csak 5-10 próbálkozásra sikerül.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!