Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

II. Mátra Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
568 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Én akkor is mondtam, hogy úgy tudom, a csapattagoknak EGYSZERRE KELL BEFUTNI, tehát ha külön-külön érkeztek be, nem számít eredménynek... :(

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Megnéztem a Csapat eredményeket, s mit látok, azt, hogy nem fejeztük be a versenyt >:(
Hát basszus, ezt meg honnan a g*cibõl veszik? Arra esküdni mernék, hogy a Büdibogarakat leelõztük.

Életem elsõ maratonja, örülök, hogy "simán" végig bírtam menni azt jönnek itt az okosak és kiderül, hogy még ott se voltunk? Azért mert akinek néznie kellett volna a befutó versenyzõket ott hahotázott azzal a két elbaszott, leselejtezett rádiós mûsorvezetõvel ahelyett hogy a dolgát tette volna?
Egész maraton alatt azt fontolgattam, hogy jövõre építek egy kis bicót amivel lehet indulni ilyen versenyeken, de nem, bekaphatják!

Palmer aki soha többet nem indul maratonon (a Mátrán biztos)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
nem akartam én gyorsabb lenni, de minek vártam volna rátok (na jó, Lorka miatt szívesen, de...) ;) :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Prefi:

Igen, azok valóban mi voltunk.
Egy kis kiigazítás:

és vagy az elsõ, vagy a második elõzésnél mondtam a bringás hölgynek, hogy "így könnyû"

Hidd el, senkinek sem könnyû "így"! ;)

Ja és:

hát ennyi
Aztán meg defektszerelés közben ti is elszáguldottatok mellettem :'(

Látod siettél, mert gyorsabb akartál lenni. Gyorsabb is lettél. De így aztán végül mégsem.

B.

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
JrAgeBee: segítek!
Szal én 3:24:xx-el érkeztem be, és így lettem 40ik a Classicon. Remélem segített ;)

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
Engem sem zavar ,hogy a hölgyeké fent van ... ;)

bye

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Nem tudom, hogy ki nézte az eredménylistát és kinek tünt fel, hogy mindenkinek rajta van a születési dátuma ami személyes adat és nem emlékszem, hogy aláíratták volna velünk, hogy felhasználhatják.
Bár engem nem zavar de lehet, hogy 1-2 hölgynek nem tetszik a dolog elvégre náluk ez kényesebb kérdés ;D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
asszem én is megtaláltam magam (el voltam veszve ??? )

http://kep.tar.hu/to...844&pid=3344829

a második bicós abban a szép szinû sisakban
/fölösleges megnézni, úgyse láttok belõle(m) semmit, meg lehet hogy nem is én vagyok ::) :P :-X /

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
na megvagyok a tommifotón!!!

ez volnék én:
http://kep.tar.hu/to...56&beginnum=120

azér mozdult be mert gyorsan mentem... ;D
ja én a meridamezes vagyok!

dongoh

dongoh

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Még egy apróság: max sp 68 volt a túra végén, és ez ez elsõ DH-n került bele, lehetséges ez? Nektek mit mutatott?

PS Gratulálok mindenkinek, embertpróbáló volt.

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
SEGÍTSÉG
a haverom olyan 3:15-3:30idõvel érkezett be! nincs meg az eredménye, ezért aki látta ki elõtt utánn körül ért be szóljon! 867-es rsz, lila sisak póló, piros swcs-woodlands... esetleg ha képen van meg...
thx

dongoh

dongoh

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Új vagyok, így pár szó magamról. Kb. két éve montizom, elsõként a tavalyi DM-et tettem le, ami nekem hazai pálya, hiszen a Pilis lábánál lakom. Igazából a felfeléket szeretem, csak nem bírom ;) Tovább nem fényezem magam, inkább mondok párat a versenyrõl...
Eletem legjobb maratonja volt, bar eddig elég kevésen indultam. Az elit nagyon kemény volt, de sikerült befejezni, fantasztikus volt a pályavezetés. Szerintem az, hogy nagyon rázós volt inkább adottság, mintsem rossz vagy jó, hiszen az a montizás célja, hogy ott megyünk ami van, a szabadban, szabadon, legalábbis nálam, és ezért élvezhettem végig minden percét.
Ha valakinek megfordulnék a fotóalbumában, kérem ossza meg velem az élményt. Infó: rsz: 156, bringa: piros nõi vázas hatalmas zöld békával a kormányon.
Még1kérés: Galyatetõre egy elites lánykával másztam, rövid vörös hajú, nem tudjátok ki lehet? Barnás narancssárgás bringája van, sajnos másra nem emlékszem.

Üdv, dongoh

akosvaradi

akosvaradi

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Elõször is én is mindenkinek gartulálok, akinek sikerült teljesítenie ezt a maratont!

Nekem ez volt az elsõ, és bár nem minden ment rendben, azt hiszem, hogy nem az utolsó! Hosszú beszámolót nem írnék, ezt már nálam tapasztaltabbak megtették.
Mindössze annyit tennék hozzá, hogy nekem az 50 km helyett 60-at sikerült mennem. Ennek oka az a már mások által is említett betonútra kiérvén balra (Parádsasvár), vagy jobbra (Mátraháza) dilemmát követõ rossz választás. Pontosítanom kell, mert nem is volt dilemma. Egy társunkkal egyetemben kirongyoltam az útra, persze egybõl balra, valahogy úgy jött ki a dolog. Végül lementünk Parádsasvárig, ez 5 km, vissza szintén 5. Felfelé több embert visszafordítottam, gondolom, õk sem örültek. Ez a kis kitérõ kb. 45 percet jelentett, bõ 200 hely visszaesést, no meg rendes lábgörcs tüneteket a végére, amibõl némi tolás lett az utolsó erdei részen.
Ezt leszámítva tetszett!!!

Mindenkinek további jó tekeréseket kívánok: Ákos

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás

Prefi:
fotókat légyszi Atomnak told át!
tamas.ardo@bikemag.hu

Mi van? Milyen fotókat? Szerintem valamit félrenéztél...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
huhh...

passz...
írj neki egy emilt ez esetben, oxa? 8)

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Para: elfér ott neki 300 mega? Ezek a képek nem picik, csak CD-n fog menni a dolog.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Pixel:
fotókat légyszi Atomnak told át!
tamas.ardo@bikemag.hu

a sportpályánál meg köszönhetõen az íccakai gyorsgépelésemnek lemaradt a sportpályát toldalék... köff...

PéeF

7omi

7omi

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
JrAgeBee
Én voltam.
Feladás okai
1: Egy kõ beszorult a küllõk és a teló közé. ???
2: Kormányon át fejjel tompítottam az esést :'(.(már jól vagyok ;))
3: http://kep.tar.hu/to.../pic3333172.jpg :o

Képek itt (még nem 100%):http://kep.tar.hu/to...ml?aid=27592844

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
nem tudjátok ki volt az a skacc aki az utolsó fahídnál fényképezett, és azt mondta fel kellett adnia, fehér mezben volt....

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Bruce, ennyire emlékszem:
pörgetek fölfelé szerintem tök jó tempóban, kicsit sem megeröltetõen. Hátranézek, látom hogy jön egymás mellett két bringás
pörgetek fölfelé szerintem tök jó tempóban, kicsit sem megeröltetõen. Hátranézek, látom hogy jön egymás mellett két bringás összekapaszkodva
pörgetek fölfelé szerintem tök jó tempóban, kicsit sem megeröltetõen. Hátranézek, látom hogy jön egymás mellett két bringás összekapaszkodva, és mindjárt beérnek. Lehúzódom, hogy csak menjenek
aztán megelõztetek, de vmi meghibásodhatott a gépezetben, mert szerintem lassultatok, és én visszaelõztem (nem szoktam vérszemet kapni ha megelõznek), és elmentem, és vagy az elsõ, vagy a második elõzésnél mondtam a bringás hölgynek, hogy "így könnyû" (az itatónál láttam a rajtszámát, és hogy õ Lorka, meg láttam Kalát is, rád viszont nem nagyon emléxem)

hát ennyi
Aztán meg defektszerelés közben ti is elszáguldottatok mellettem :'(

Prefix