Van több íz, nekem jelenleg egy eper-banán, illetve egy erdei gyümölcs ízû gélem van itthon.
Para!
Neked külön félreteszek egyet (?) mármint sört.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

II. Mátra Maraton
Indította
bors
, 2003. május 06. 10:47
Írta 2003. szeptember 04. - 14:15

Írta 2003. szeptember 04. - 14:12

legyen 1 próbaképpen, de hogy milyen izû ?? még kezemben sem volt soha olyan ... rád bízom a választást !
Írta 2003. szeptember 04. - 14:06

oxa Orsi... 1 débé? Milyen ízben? egyáltalán ebben van több íz? :
Don: az faca... remélem lesz is még, nem mint multkor BM elõtt, amikor fülig vigyorral konstatáltam, hogy egyáltalán kaptam, Én balga meg még válogatni akartam... :
8)

Don: az faca... remélem lesz is még, nem mint multkor BM elõtt, amikor fülig vigyorral konstatáltam, hogy egyáltalán kaptam, Én balga meg még válogatni akartam... :

8)
Írta 2003. szeptember 04. - 14:04

Kedden még volt a Pro-bike-ban POWERGEL is.....
Egy karton Borsodi Világos már megvan, csak menjünk már!
Egy karton Borsodi Világos már megvan, csak menjünk már!
Írta 2003. szeptember 04. - 14:00

;D nkarcsik- nem mondod ?! ;D
Para, valahogy majd "ütközünk"

és köszönöm :-*
Most hívtak hogy ugrott a féváltókarom :'( :'( :'(
Írta 2003. szeptember 04. - 13:28

ors: nem tudom bvan-é a PROBIKEban powerbar, powergel tuti, ha holnap megyek és látok, vegyek Neked?
érkezni csak vas reggel fogok, szal akkor ha vigyek, vhogy feltrétlen ütköznünk kell... 8)
érkezni csak vas reggel fogok, szal akkor ha vigyek, vhogy feltrétlen ütköznünk kell... 8)
Írta 2003. szeptember 04. - 13:09

Találkoztam egy lánnyal és Ö azt mondta, hogy nyiregyházán lehet kapni. ;D ;D ;D
Írta 2003. szeptember 04. - 10:11

Igen Lens, indulok a mátrakörön, de lehet ez lesz a vesztem 
aprop, nem akar nekem hozni vki póverbárt Bprõl??
Falun nem lehet ilyeneket kepni :
:-\

aprop, nem akar nekem hozni vki póverbárt Bprõl??
Falun nem lehet ilyeneket kepni :

Írta 2003. szeptember 04. - 07:50

Don: királyság... akkkor legközelebb háropmkõrõl lefele a te lihegésed szeretném folytonosan ösztönzõleg hallani a hátam mögül...
majd marci elõtt azért Én is megnyomiznám... :
cegléd maraton: nos, amennyi infót nyomattak a szervezõk, nem nagy jövõt jósolok Nekik, sajna... manapság minden üzlet alapja, hogy TUDJANAK RÓLAD... és mivel egy maraton igazán üzlet... :
PéeF...

cegléd maraton: nos, amennyi infót nyomattak a szervezõk, nem nagy jövõt jósolok Nekik, sajna... manapság minden üzlet alapja, hogy TUDJANAK RÓLAD... és mivel egy maraton igazán üzlet... :

PéeF...
Írta 2003. szeptember 04. - 07:13

Idõjáráselõrejelzés, szombat éjjel változzó idõ, viszont vasárnap egész nap derült idõ ;D 8)
Hurá!!!
Hurá!!!

Írta 2003. szeptember 04. - 03:18

Reméljük, h. nem lesz gond! Most a legtöbb bringás egy helyre megy (mert szerintem leszünk egy páran!), és ez talán megemeli egy kicsit a toleranciaküszöböt! :-\
Ezért kell majd min. 1 órával hamarabb kimennünk!!!
Egyébként idáig én még csak fényképen láttam full XTR gépeket, most majd jól megnézem õket…! ;D ;D
És szerintetek melyik vonaton lesznek kevesebben??? ???
Ezért kell majd min. 1 órával hamarabb kimennünk!!!
Egyébként idáig én még csak fényképen láttam full XTR gépeket, most majd jól megnézem õket…! ;D ;D
És szerintetek melyik vonaton lesznek kevesebben??? ???
Írta 2003. szeptember 03. - 23:30

hali L-boy!
mi meg utaztunk már ennél népesebb társasággal is,és elég szívás volt.a barátnõm és én még befértünk vhogy,bár pár menõ arc elég csúnyán nézett,amikor a full IKSZTÉER bicójuknak mertük támasztani a koszos hátunkat a földön ülve.de amikor felsegítettünk 1 kissé késõn érkezõ bringást is,ami miatt át kellett pakolni a bicókat,akkor Lszabadult a pokol...
de isten adja,h neked legyen igazad,és nem lesz gáz
Thezdiör:ház sástó kempingben lefoglalva
Megköszönnéma VUELTA-nak h EZER segítõkészek voltak! :-* :-* (ja, és tök aranyos a kutyájuk
)
mi meg utaztunk már ennél népesebb társasággal is,és elég szívás volt.a barátnõm és én még befértünk vhogy,bár pár menõ arc elég csúnyán nézett,amikor a full IKSZTÉER bicójuknak mertük támasztani a koszos hátunkat a földön ülve.de amikor felsegítettünk 1 kissé késõn érkezõ bringást is,ami miatt át kellett pakolni a bicókat,akkor Lszabadult a pokol...

de isten adja,h neked legyen igazad,és nem lesz gáz

Thezdiör:ház sástó kempingben lefoglalva
Megköszönnéma VUELTA-nak h EZER segítõkészek voltak! :-* :-* (ja, és tök aranyos a kutyájuk

Írta 2003. szeptember 03. - 22:25

Thez! Az infóid a MÁV-ról majdnem pontosak! Sajnos... 
Az elõbb beszéltem a Keletiben lévõ ügyeletes tiszttel, és azt mondta, h. próbáljuk meg személyesen a vezérigazgatóságon írásban kérni, de szerinte nem sok az esély rá, mert min. 1 héttel elõbb kell és 30-40 kerékpár alatt a fülük botját sem fogják rá mozdítani! Magyarul: oldjuk meg ahogy tudjuk!!! >
Mellesleg én már utaztam tizedmagammal kerékpárral, és csodák-csodája felfértünk!
Én az elõbb felsorolt érveim alapján a korábbit javaslom (10:05)! Döntsön a többség!!!
Na, jócakát, holnap 3-kor kelek!
Amar

Az elõbb beszéltem a Keletiben lévõ ügyeletes tiszttel, és azt mondta, h. próbáljuk meg személyesen a vezérigazgatóságon írásban kérni, de szerinte nem sok az esély rá, mert min. 1 héttel elõbb kell és 30-40 kerékpár alatt a fülük botját sem fogják rá mozdítani! Magyarul: oldjuk meg ahogy tudjuk!!! >

Mellesleg én már utaztam tizedmagammal kerékpárral, és csodák-csodája felfértünk!

Én az elõbb felsorolt érveim alapján a korábbit javaslom (10:05)! Döntsön a többség!!!
Na, jócakát, holnap 3-kor kelek!

Amar
Írta 2003. szeptember 03. - 22:08

hááát, majd meglássuk. a kocsit(keékpárszállitó bály máv) buktuk, mert egy hónappal korábban kell jelezni az igényt, és nem 10 bicósra... a többség ugyis kocsival megy. tehát menjünk oda korábbi vonatho', és próbáljunk felszállni ;D legalább lesz ott idõnk feltérképezni a helyet...
Írta 2003. szeptember 03. - 21:55

Az a "13 akárhányas" 13:33-kor van bent a Keletiben és 14:05-kor indul tovább (amint már tegnap este írtam...) Felõlem mehetünk azzal is,az 15:57-re van lent Gyöngyösön, amivel épp beesünk vacsira (ha nem akarunk hegyi idõfutamot nyerni!) ;D ;D
De ezzel is csak annyit nyerünk szállítás ügyben, h. nem Pesten, hanem csak Vámosgyörkön esik hanyatt a kaller!!! ;D ;D
Én személy szerint szeretnék vmelyik korábbival felmenni (10:05, v. 12:05).
Fõleg, mert még nem neveztem, és inkább szombat du.-n tenném ezt meg mint vasárnap reggel a tumultusban!
Én szívesen megyek vonattal, ha többen is megyünk együtt, de ha a többség a késõbbi vonatot preferálja, akkor viszont inkább igénybeveszem German autós ajánlatát!! De azért megérdeklõdném a MÁV-nálaz esetleges plusz kocsit!
Amar
De ezzel is csak annyit nyerünk szállítás ügyben, h. nem Pesten, hanem csak Vámosgyörkön esik hanyatt a kaller!!! ;D ;D
Én személy szerint szeretnék vmelyik korábbival felmenni (10:05, v. 12:05).
Fõleg, mert még nem neveztem, és inkább szombat du.-n tenném ezt meg mint vasárnap reggel a tumultusban!
Én szívesen megyek vonattal, ha többen is megyünk együtt, de ha a többség a késõbbi vonatot preferálja, akkor viszont inkább igénybeveszem German autós ajánlatát!! De azért megérdeklõdném a MÁV-nálaz esetleges plusz kocsit!
Amar
Írta 2003. szeptember 03. - 21:06

ha jól sejtem, a krikkTEAM és a szedd alá team is megy vonattal. szal ez 5 fõ.(lorka,Rózsi, Rózsi_öccs, kala, én...) de egy 13óra akárhányas vonaton van kerékpárszállító is...
Írta 2003. szeptember 03. - 21:01

A Pestrõl vonattal jövõ brigádnak szerintem a 10:05-t kéne becéloznia! Szerintem minnél hamarabb lent vagyunk annál jobb, és azért ehhez már nem kell túl korán kelni. Mellesleg Vámosgyörkön a 12:05-nél mindössze 6 perc átszállási idõ van, ami a csapat méretét figyelembe véve elég szûkös (egyénileg nem lenne gond)! A korábbi vonatnál erre 17 perc áll a rendelkezésünkre!
És tényleg jó lenne tudni egy nagyjáboli létszámot az esetleges kerékpárszállító-kocsi érdekében! (Mint írtam, eredetileg nincs rajta!) Bár nem tudom, h. nem vagyunk-e már elkésve ez ügyben! Én vállalom, h. felhívom a MÁV-ot, ha kapok egy létszámot! Mivel holnap dolgozom, ezért nincs módomban géphez ülni,de ha kapok egy sms-t, akkor bentrõl tudok ingyen telefonálni kb. 13h-ig!
Obsidian!
A többiek tudnak az esetleges pogyázásomról?
(Ha több felé oszlik, kevesebb az egy fõre jutó összeg...!!!)
Amar 06-30-403-0773
És tényleg jó lenne tudni egy nagyjáboli létszámot az esetleges kerékpárszállító-kocsi érdekében! (Mint írtam, eredetileg nincs rajta!) Bár nem tudom, h. nem vagyunk-e már elkésve ez ügyben! Én vállalom, h. felhívom a MÁV-ot, ha kapok egy létszámot! Mivel holnap dolgozom, ezért nincs módomban géphez ülni,de ha kapok egy sms-t, akkor bentrõl tudok ingyen telefonálni kb. 13h-ig!
Obsidian!
A többiek tudnak az esetleges pogyázásomról?

(Ha több felé oszlik, kevesebb az egy fõre jutó összeg...!!!)

Amar 06-30-403-0773
Írta 2003. szeptember 03. - 20:35

Írta 2003. szeptember 03. - 19:56

Ja.
Majd a kajaszag után megyünk és biztosan meglesz a csapat!
Egyébként meg 06-30-412-0984. csak hogy ne légy egyedül!
Egyébként meg úgy döntöttem, viszek egy karton sört!
Majd a kajaszag után megyünk és biztosan meglesz a csapat!
Egyébként meg 06-30-412-0984. csak hogy ne légy egyedül!

Egyébként meg úgy döntöttem, viszek egy karton sört!
Írta 2003. szeptember 03. - 19:52

'Estét!
Tehát mivel telcsiszámokat nem ír senki rajtam kívül (30/278 83 57), mi meg már holnap indulunk tegeregni, akkor egy utolsó pontosítás.
Találka: Sástó kemping szombat du. 5-6 óra, Cheesy fõztje körül...? ;D
Üdv
Tehát mivel telcsiszámokat nem ír senki rajtam kívül (30/278 83 57), mi meg már holnap indulunk tegeregni, akkor egy utolsó pontosítás.
Találka: Sástó kemping szombat du. 5-6 óra, Cheesy fõztje körül...? ;D
Üdv