Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

II. Mátra Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
568 hozzászólás a témában

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Van több íz, nekem jelenleg egy eper-banán, illetve egy erdei gyümölcs ízû gélem van itthon.
Para!
Neked külön félreteszek egyet (?) mármint sört.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

legyen 1 próbaképpen, de hogy milyen izû ?? még kezemben sem volt soha olyan ... rád bízom a választást !

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
oxa Orsi... 1 débé? Milyen ízben? egyáltalán ebben van több íz? ::)

Don: az faca... remélem lesz is még, nem mint multkor BM elõtt, amikor fülig vigyorral konstatáltam, hogy egyáltalán kaptam, Én balga meg még válogatni akartam... ::)

8)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Kedden még volt a Pro-bike-ban POWERGEL is.....
Egy karton Borsodi Világos már megvan, csak menjünk már!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

;D nkarcsik- nem mondod ?! ;D

Para, valahogy majd "ütközünk" ;) 8)
és köszönöm :-*

Most hívtak hogy ugrott a féváltókarom :'( :'( :'(

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
ors: nem tudom bvan-é a PROBIKEban powerbar, powergel tuti, ha holnap megyek és látok, vegyek Neked?
érkezni csak vas reggel fogok, szal akkor ha vigyek, vhogy feltrétlen ütköznünk kell... 8)

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Találkoztam egy lánnyal és Ö azt mondta, hogy nyiregyházán lehet kapni. ;D ;D ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Igen Lens, indulok a mátrakörön, de lehet ez lesz a vesztem :)

aprop, nem akar nekem hozni vki póverbárt Bprõl??
Falun nem lehet ilyeneket kepni ::) :-\

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Don: királyság... akkkor legközelebb háropmkõrõl lefele a te lihegésed szeretném folytonosan ösztönzõleg hallani a hátam mögül... ;) majd marci elõtt azért Én is megnyomiznám... ::)

cegléd maraton: nos, amennyi infót nyomattak a szervezõk, nem nagy jövõt jósolok Nekik, sajna... manapság minden üzlet alapja, hogy TUDJANAK RÓLAD... és mivel egy maraton igazán üzlet... ::)

PéeF...

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Idõjáráselõrejelzés, szombat éjjel változzó idõ, viszont vasárnap egész nap derült idõ ;D 8)
Hurá!!! :D

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Reméljük, h. nem lesz gond! Most a legtöbb bringás egy helyre megy (mert szerintem leszünk egy páran!), és ez talán megemeli egy kicsit a toleranciaküszöböt! :-\
Ezért kell majd min. 1 órával hamarabb kimennünk!!!
Egyébként idáig én még csak fényképen láttam full XTR gépeket, most majd jól megnézem õket…! ;D ;D
És szerintetek melyik vonaton lesznek kevesebben??? ???

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hali L-boy!
mi meg utaztunk már ennél népesebb társasággal is,és elég szívás volt.a barátnõm és én még befértünk vhogy,bár pár menõ arc elég csúnyán nézett,amikor a full IKSZTÉER bicójuknak mertük támasztani a koszos hátunkat a földön ülve.de amikor felsegítettünk 1 kissé késõn érkezõ bringást is,ami miatt át kellett pakolni a bicókat,akkor Lszabadult a pokol... :P
de isten adja,h neked legyen igazad,és nem lesz gáz ;)
Thezdiör:ház sástó kempingben lefoglalva
Megköszönnéma VUELTA-nak h EZER segítõkészek voltak! :-* :-* (ja, és tök aranyos a kutyájuk :) )

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Thez! Az infóid a MÁV-ról majdnem pontosak! Sajnos... :(
Az elõbb beszéltem a Keletiben lévõ ügyeletes tiszttel, és azt mondta, h. próbáljuk meg személyesen a vezérigazgatóságon írásban kérni, de szerinte nem sok az esély rá, mert min. 1 héttel elõbb kell és 30-40 kerékpár alatt a fülük botját sem fogják rá mozdítani! Magyarul: oldjuk meg ahogy tudjuk!!! >:(
Mellesleg én már utaztam tizedmagammal kerékpárral, és csodák-csodája felfértünk! :o
Én az elõbb felsorolt érveim alapján a korábbit javaslom (10:05)! Döntsön a többség!!!
Na, jócakát, holnap 3-kor kelek! :P
Amar

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hááát, majd meglássuk. a kocsit(keékpárszállitó bály máv) buktuk, mert egy hónappal korábban kell jelezni az igényt, és nem 10 bicósra... a többség ugyis kocsival megy. tehát menjünk oda korábbi vonatho', és próbáljunk felszállni ;D legalább lesz ott idõnk feltérképezni a helyet...

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Az a "13 akárhányas" 13:33-kor van bent a Keletiben és 14:05-kor indul tovább (amint már tegnap este írtam...) Felõlem mehetünk azzal is,az 15:57-re van lent Gyöngyösön, amivel épp beesünk vacsira (ha nem akarunk hegyi idõfutamot nyerni!) ;D ;D
De ezzel is csak annyit nyerünk szállítás ügyben, h. nem Pesten, hanem csak Vámosgyörkön esik hanyatt a kaller!!! ;D ;D
Én személy szerint szeretnék vmelyik korábbival felmenni (10:05, v. 12:05).
Fõleg, mert még nem neveztem, és inkább szombat du.-n tenném ezt meg mint vasárnap reggel a tumultusban!
Én szívesen megyek vonattal, ha többen is megyünk együtt, de ha a többség a késõbbi vonatot preferálja, akkor viszont inkább igénybeveszem German autós ajánlatát!! De azért megérdeklõdném a MÁV-nálaz esetleges plusz kocsit!

Amar

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ha jól sejtem, a krikkTEAM és a szedd alá team is megy vonattal. szal ez 5 fõ.(lorka,Rózsi, Rózsi_öccs, kala, én...) de egy 13óra akárhányas vonaton van kerékpárszállító is...

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
A Pestrõl vonattal jövõ brigádnak szerintem a 10:05-t kéne becéloznia! Szerintem minnél hamarabb lent vagyunk annál jobb, és azért ehhez már nem kell túl korán kelni. Mellesleg Vámosgyörkön a 12:05-nél mindössze 6 perc átszállási idõ van, ami a csapat méretét figyelembe véve elég szûkös (egyénileg nem lenne gond)! A korábbi vonatnál erre 17 perc áll a rendelkezésünkre!
És tényleg jó lenne tudni egy nagyjáboli létszámot az esetleges kerékpárszállító-kocsi érdekében! (Mint írtam, eredetileg nincs rajta!) Bár nem tudom, h. nem vagyunk-e már elkésve ez ügyben! Én vállalom, h. felhívom a MÁV-ot, ha kapok egy létszámot! Mivel holnap dolgozom, ezért nincs módomban géphez ülni,de ha kapok egy sms-t, akkor bentrõl tudok ingyen telefonálni kb. 13h-ig!

Obsidian!
A többiek tudnak az esetleges pogyázásomról? :D
(Ha több felé oszlik, kevesebb az egy fõre jutó összeg...!!!) ;)
Amar 06-30-403-0773

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Gabi: Te egy igazi úr vagy! ;D ;D
Valamit én is kitalálok addigra...

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Ja.
Majd a kajaszag után megyünk és biztosan meglesz a csapat!
Egyébként meg 06-30-412-0984. csak hogy ne légy egyedül! ;)
Egyébként meg úgy döntöttem, viszek egy karton sört!

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
'Estét!

Tehát mivel telcsiszámokat nem ír senki rajtam kívül (30/278 83 57), mi meg már holnap indulunk tegeregni, akkor egy utolsó pontosítás.
Találka: Sástó kemping szombat du. 5-6 óra, Cheesy fõztje körül...? ;D

Üdv ;)