Nézegettem a rajtlistát és észrevettem egy pár érdekes dolgot.
Erának és Natinak azért nem semmi szerencséje van!
Era ha beér, akkor is korcsoport dobogós, Natinak csak egy valakit kell megelõznie és szintén korcsoport dobogós.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

II. Mátra Maraton
Indította
bors
, 2003. május 06. 10:47
Írta 2003. szeptember 03. - 19:33

Írta 2003. szeptember 03. - 16:27

obsi!
Ha megfelel, akkor az autómban el lehet helyezni még cuccokat!
Bár szerintem nem fognak a faházból kilakoltatni csak azért, mert lejár az idõ!
Szegeden a panzióból sem lettünk csak úgy kirúgva!
Õrzött helyen maradt az autó, a csomagok stb.
OFF
Para!
Ûberkirály a teló! Még egy légyf*ng is megindítja. A variálható rúgóút meg egyszerûen szuper.
ON
Ha megfelel, akkor az autómban el lehet helyezni még cuccokat!
Bár szerintem nem fognak a faházból kilakoltatni csak azért, mert lejár az idõ!
Szegeden a panzióból sem lettünk csak úgy kirúgva!
Õrzött helyen maradt az autó, a csomagok stb.
OFF
Para!
Ûberkirály a teló! Még egy légyf*ng is megindítja. A variálható rúgóút meg egyszerûen szuper.
ON
Írta 2003. szeptember 03. - 16:09

obs.: az ilyen jellegû kérdésekre ITT nemigen kapunk választ. a rendezõség a jelexerint nem kíséri figyelemmel a fórumot... :-\
Írta 2003. szeptember 03. - 16:05

Para : nem feltétlen az utolsó maraton ... van még valami cegléd-maraton is bár arról még nem sok infó van.
Írta 2003. szeptember 03. - 15:25

Hali!
A verseny ideje alatt lesz valaki, vagy valami csomagmegörzõ féleség, ahol ott lehet hagyni a táskát??? Vagy hagyjuk a Campingben? Ötletek? (itt az összes cuccomra gondolok...)
???
A verseny ideje alatt lesz valaki, vagy valami csomagmegörzõ féleség, ahol ott lehet hagyni a táskát??? Vagy hagyjuk a Campingben? Ötletek? (itt az összes cuccomra gondolok...)
???
Írta 2003. szeptember 03. - 13:06

Hali Obsz...
Viszek mindenféle "mû" ;D kajákat is tartaléknak, ha már az én embereim csinálják...
Szóval paszta parti lesz az biztos.
Kb 1-2 körül indulok Szegedrõl és legkésõbb 5-6 körül fõzés. Elõtte tekernék egy picit. Majd jelentkezem, hogy tudok-e vinni valakit.
Viszek mindenféle "mû" ;D kajákat is tartaléknak, ha már az én embereim csinálják...
Szóval paszta parti lesz az biztos.
Kb 1-2 körül indulok Szegedrõl és legkésõbb 5-6 körül fõzés. Elõtte tekernék egy picit. Majd jelentkezem, hogy tudok-e vinni valakit.
Írta 2003. szeptember 03. - 12:30

kösz Para, az infók helytállóak 
most a biciklimért kell, hogy odamenjek, anélkül ugye nem lehet kerékpáros maratonon részt venni..
Hubertus, Vadász, Hörpi - 3 kocsma/étterem is van a kb. 400 fõs Répáshután ;D

most a biciklimért kell, hogy odamenjek, anélkül ugye nem lehet kerékpáros maratonon részt venni..
Hubertus, Vadász, Hörpi - 3 kocsma/étterem is van a kb. 400 fõs Répáshután ;D
Írta 2003. szeptember 03. - 11:24

Chessy,
Összeszámoltad már, hogy cirka hányan pályázunk a lecsóra? ;D Lehet mégsem olyan rossz ötlet az a bogrács... :
Végülis kempingfõzõvel is mûködik az... Gondolom...
És mikorra tervezed a fõzõcskézést? Mert akkor addigra szeretnék megérkezni... Ha kell, az elõkészületekben is szívesen részt veszek...
Ors: Az érkezés még nem tiszta, de amint az lesz, tudatom Veled!
Amar: nekem a 10:05 és a 12:05 a szimpi, de kíváncsi lennék Chessy idõpontjavaslatára...
Répáshuta az tök jó hely! Tavaly ott aludtunk egy hetet haverokkal bicajtúra címszó alatt! Az a lejtõ, ami bevisz a kulcsosházhoz a Miskolc-Eger útról, az gyilkos... Alig 1km, de 70re lazán fel lehet gyorsulni 2.1 gumival is... Csak aztán tudj fékezni! :
A legjobb a faluban a Hubertus kocsma (asszem így hívják..)! Mindenféle jófajta ital és nem is drága! ;D ;D ;D Reklám vége...
Ja, összekék számolni, hogy a 10:05 és 12:05 vonatokkal hányan akarunk menni, mert akkor megérné lehet egy bicajvagon, nehogy a kaller kiakaggyon... :
mint Szeged-Budapest 19:10 körüli vonaton...
Ez jó sok lett... 8)
Összeszámoltad már, hogy cirka hányan pályázunk a lecsóra? ;D Lehet mégsem olyan rossz ötlet az a bogrács... :

És mikorra tervezed a fõzõcskézést? Mert akkor addigra szeretnék megérkezni... Ha kell, az elõkészületekben is szívesen részt veszek...

Ors: Az érkezés még nem tiszta, de amint az lesz, tudatom Veled!
Amar: nekem a 10:05 és a 12:05 a szimpi, de kíváncsi lennék Chessy idõpontjavaslatára...
Répáshuta az tök jó hely! Tavaly ott aludtunk egy hetet haverokkal bicajtúra címszó alatt! Az a lejtõ, ami bevisz a kulcsosházhoz a Miskolc-Eger útról, az gyilkos... Alig 1km, de 70re lazán fel lehet gyorsulni 2.1 gumival is... Csak aztán tudj fékezni! :

A legjobb a faluban a Hubertus kocsma (asszem így hívják..)! Mindenféle jófajta ital és nem is drága! ;D ;D ;D Reklám vége...

Ja, összekék számolni, hogy a 10:05 és 12:05 vonatokkal hányan akarunk menni, mert akkor megérné lehet egy bicajvagon, nehogy a kaller kiakaggyon... :

Ez jó sok lett... 8)
Írta 2003. szeptember 03. - 10:44

Don: Geri Répáshután lakik/lakott/onnan származott és üllött el pestre :
;D ergo szüleihez megy haza asszem... 8)
Azé' elsõ úton össze ne törd a telód!
Lecsó partiból most kimaradok...
Jól nézem a naptáram, hogy az idei UTOLSÓ MARATONra megyünk vasárnap??
Bazzzzzzzz...
na mind1... majd jönnek a túrhák
:

Azé' elsõ úton össze ne törd a telód!

Lecsó partiból most kimaradok...
Jól nézem a naptáram, hogy az idei UTOLSÓ MARATONra megyünk vasárnap??
Bazzzzzzzz...
na mind1... majd jönnek a túrhák

Írta 2003. szeptember 03. - 10:18

Ors, te mész a Mátrakörre is?
Nem tudok semmiféle tésztapartiról, de az biztos, hogy a cheesy-féle lecsó partiról nem szeretnék lemaradni.
Nem tudok semmiféle tésztapartiról, de az biztos, hogy a cheesy-féle lecsó partiról nem szeretnék lemaradni.
Írta 2003. szeptember 03. - 10:08

GerMan!
Hova is mész tekonkrétan a Bükkben?
Mi ez a "Garázdálkodás" erre mifelénk?
;D ;D
Na megyek, kipróbálom az új telómat! ;D
Hova is mész tekonkrétan a Bükkben?
Mi ez a "Garázdálkodás" erre mifelénk?

Na megyek, kipróbálom az új telómat! ;D
Írta 2003. szeptember 03. - 08:52

Cheesy :-*
nyissz én a mátrakör utáni szombati tésztapartyra gondoltam vala, hogy a maraton után van é vami azt én nem tudom :

Lakótársaimnak izenem hogy majd egy értesítést az érkezéstek idõpontjáról pls - köfi
Írta 2003. szeptember 03. - 08:06

Írta 2003. szeptember 02. - 21:52

ha valaki szeretné Pestrõl autóval megközeliteni a Mátrát : Gyöngyösig szombat reggel el tudok vinni 2 embert biciklivel együtt. jelentkezni lehet priviben. én aztán megyek tovább a Bükkbe, majd délután vissza Sástóra a kempingbe.. 

Írta 2003. szeptember 02. - 21:51

Írta 2003. szeptember 02. - 21:32

Obsidian!
Köszi a lehetõséget! Élnék is a vele, mert eddig nem találtam jobbat! Majd nagyon szépen nézek a tulaj nénire (ha bácsi az gáz...) ;D
Ettõl vagy meglágyul a szíve, v. világgá szalad, de mindkét esetben tudok ott aludni...! ;D ;D ;D
Ja, és engem is érdekelne a szombati vonat!
Utána néztem a neten, és 3-t tudnék javasolni: 10:05; 12:05; 13:33 Mindegyik a Keletibõl. Ennél késõbbivel nem érünk oda vacsira!!!
A harmadikon van külön kerékpár szállító kocsi is, és megáll Kelenföldön is, mert Szombathelyrõl jön.
Én ezt találtam, lehet választani!!!
Üdv!
Amar
Köszi a lehetõséget! Élnék is a vele, mert eddig nem találtam jobbat! Majd nagyon szépen nézek a tulaj nénire (ha bácsi az gáz...) ;D
Ettõl vagy meglágyul a szíve, v. világgá szalad, de mindkét esetben tudok ott aludni...! ;D ;D ;D
Ja, és engem is érdekelne a szombati vonat!
Utána néztem a neten, és 3-t tudnék javasolni: 10:05; 12:05; 13:33 Mindegyik a Keletibõl. Ennél késõbbivel nem érünk oda vacsira!!!

A harmadikon van külön kerékpár szállító kocsi is, és megáll Kelenföldön is, mert Szombathelyrõl jön.
Én ezt találtam, lehet választani!!!
Üdv!
Amar
Írta 2003. szeptember 02. - 20:22

Nekem a met pont hu eddig kb 20 hétvégémet szúrta el az elõrejelzésével.
szvsz errõl ennyit
Inkább arra kell figyelni ,hogy a miniszoknyás lyány mit vakerol az idõjárásjelentésben a tv-ben.
szvsz errõl ennyit

Inkább arra kell figyelni ,hogy a miniszoknyás lyány mit vakerol az idõjárásjelentésben a tv-ben.

Írta 2003. szeptember 02. - 20:08

figyusz!
a met pont hu szerint napocska meg huszfok lesz... az meg jó... (hideg)
szoval aki lát ordítson! ok?!
a met pont hu szerint napocska meg huszfok lesz... az meg jó... (hideg)
szoval aki lát ordítson! ok?!
Írta 2003. szeptember 02. - 17:22

jeeeeeee!zOmbat,napsütés,és vasárnap szintén!QL ;D
Már csak az lehet gond,h a Kishölgy pont most kezd Lszontyolodni
Már csak az lehet gond,h a Kishölgy pont most kezd Lszontyolodni

Írta 2003. szeptember 02. - 16:52