Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

II. Mátra Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
568 hozzászólás a témában

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Sokat nem ér, mert rögtön az elején felmászol a tetõre! ;D

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
cewasztok!

És ha esik is ... a Kékes-TETÕ ott lesz felettünk.. ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Ahoy...
vissaztérve az idõjárásra.... :-\ most néztem meg Kékes-tetõ, és Galyatetõ idõjárását vissazmenõleg 27éig...
höhhh... a legjobb poén: deka csapadék sem volt... :-X
egyenlõre ennyit a sártapaszról...

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Csinálok neked húsmenteset is. Csak gyere.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Én jártam arra kb több mint 10 éve s akkor még valóban volt közös helyiség
- na most ezzel sokat lendítettem a dolgon ::)

Húsmentes cucc nem lesz ? ... :(
Nem baj ott lesz nekem a tésztaparty :P

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Chessy: ;D ;D 8)

Amar!
Mint mondottam volt megteltünk, de ha a többieknek nincs ellene kifogása, és be tudunk valahogy dumálni (csempészni), és persze fizikailag is kivitelezhetõ a dolog (avagy elférsz -e), akkor elalhatsz nálunk! Majd meglássuk!!! ;)

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
A bogrács nagyon jó ötlet ;D, de nem tudom fûteni :'(. Szerintem ebben a klassz esõs idõben még a fa is vizes lesz.
Maradjunk a kemping fõzõnél. Amúgy azt hallottam, hogy a kempingben van közös fõzõ hely. Ha lehet, azt fogom használni.
Gyulai a legjobb!!!

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Chessy!

A bogrács nem lenne egy elfogadható alternatíva??? Csak mert abban aránylag nagy mennyiségben lehetne fõzni... Mondjuk én könnyen jártatom a szájecskámat, mert a pesti albérletembõl megyek, itt meg nem igazán tárolok semmi bográcsféleséget... :-X
Ja, meg mondjuk a tüzifa kérdés is érdekes lehet, tekintve a nyirkos idõjárást... Már le is beszéltem magam... :-[ Mondjuk ötletnek akkor sem volt rossz! 8)
ps.: kolbit viszek, meg kenyeret is... gyulai létemre nehogy má' kolbit ne vigyek! ;D

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hali Nyissz,

Egy kis gyulai vagy csabai kolbász a legjobb. Fõleg a kemény, száraz. Nehogy szétföjjön.
A kis gázmelegítõ ide kevés, de jó tudni, hogy lesz.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
a nyemá esõ a mátrában meg saját tapasztalatok alapján jobban nem lehet hinni, mint máshol...
trükkös hegy...

7fok reggel?
hm...
Én meg azt hittem jó poén lesz a termokesztyû... :-X :(

de nézzük a jó oldalát: nagyon kellemes, friss tekerésben lesz részünk, nem lesz szükség annyi vízre, és izzadni sem fogunk...

8)
PéeF

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Ühhhh!!!

Megnéztem a met.hu-t... Be fog fagyni a ...-unk is! Kb 7 fokot mutat az a bigyó reggelre... Meg ködös párást... :o
De a befutó környékén már remélhetõleg a 20 fogot nyaldossa a hõmérõ... :D
Ja, és esõnek jelen helyzetben nincs nyoma... De ugye a hegyekben ez semmit nem jelent... ;D

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
cheesy: nem vagyok egy szakácsalkat, így lehet, h írtó nagy b@romságot kérdezek, de milyen kolbászt vigyünk a lecsóba? Ja és mennyit? 2 vékonyszál emberke menne.
Ja és Markill kis gázmelegító lesz nálunk, amivel kis fémbögrékben szoktunk magunknak konzervet melegíteni - ha ez segít :D

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Azért elviszem a 2 belsõt, ha már egyszer van! Meg a javító készletetet és a patronos pumpát!

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás
Bagi: én felhívtam a kempinget, és azt mondták, hogy sátorhely annyi van, amennyit találunk ;) Akárhova fel lehet állítani a sátrat, nincsenek kijelölt helyek (akár a lecsósüst mellé is ;) )
Árakat már írtam vhol, de megismétlem:
600Ft/éj/fõ -> diák
900Ft/fõ/éj+250Ft/fõ/éj -> munkásember, vagy munkanélküli

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

Hát nem feltétlen kell 2pótbelsõ, de ajánlott... no meg a jó pumpa, a folt szett, és az imbusz készlet...
;)

PéeF

amar

amar

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Sziasztok!

Ez lesz az elsõ maratonom (montim is csak fél éve van...), szóval nem vagyok túl tapasztalt e téren!
Az eddigi hozzászólásokból helyesen szûrtem le, h. min. 2 pót belsõt érdemes vinni? ... nagyon bíztató... :)
És csak a helyszínen fogok majd nevezni, mert idáig bizonytalan volt, h. tudok -e menni. Remélem ezzel nem lesz gond!
Üdv!
Amar

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

Az elmúlt napok kellemes késõ õsziessége tuti megtette a maga hatását, vagyis fincsi kis sározás is lesz, bár ahogy a mátrát ismerem fõként a vízmosások mélysége és hossza lesz az, ami idegeire fog menni pár embernek... a kõ halmokon kívül természetesen ::)

részemrõl azt hiszem mindenféleképp beaplikálom a tatyóba a hosszú ujjú mezt is... kitudja... még a végén a terrmokesztyûért fognak vacogni az ujjaim... ::)

8)

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hali,

A kajáról annyit, hogy mindent viszek hozzá. Tésztát vagy tarhonyát (tudom az is tészta ;D) és kolbászt veszek-viszek.
Fûszerek vannak. Ha valaki kocsival jön, az hozhatna egy kemping gázfõzõt meg egy lábast hozzá. Én viszek, de ha nagy az érdeklõdés, akkor többet kell fõzni.
Ja kenyeret nem viszek. Azt hozzon akinek kell.
Na meg tányér és kanál!
20-9203-512.

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
hi!
én csk a verseny napján megyel le....
egy emmaus - feliratú mikrobusszal megyünk, én merida mezben leszek... ha valaki lát és felismer kiabáljon rám hogy hali. ax tisza marcin is mellettetek ültem csak nem tudtam hogy ti vagytok

szoval aki meglát at kérem ordítson hogy hello bence!!!!!!

ja a csjunk a cspatból kiütötte magát úgyhogy most a juniorban nyerek...
;D ;D

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Cheesy: Akkor én is beneveznék másodmagammal a szombat esti lecsóra... ::) De bármi alapanyag vagy fûszer kell, jelezd és viszünk azt is.
És javaslatom, hogy megint cserélgessünk itt tel.számokat, mint a Caprine maraton elõtt, hogy biztos mindenki megtalálja a másikat.
Valamint, nagy lenne (persze megfelelõ szgk. ellátottság esetén), ha az ínyenclecsó után átugranánk Egerszalókra fürcsizni és dumcsizni-ismerkedni egyet, mondjuk néhány üveg pezsgõ társaságában... :-)
Merthogy biztos vagyunk még szépszámmal, akik nem ismerik egymást.
Kezdetnek itt a számom: 30/278 83 57

Még egy kérdésem van: Van az adott napon sátrazási lehetõség a sástói kempingtáborban? Biztos? :)

Üdv: Bagi