Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
[glow=red,2,300]F R I S S[/glow]

Friss infó a Merida 2005-ös fejlesztéseirõl: Elkezdik nyomni a karbon vázakat. Egyik változat a MISSION C, össztelós monti, monoque vázzal, LRS rendszerrel, új asszimertikus lengõkarral ami 6061 aluból lesz, SL légrugóval beépítve. Súlya 2400 g, rugóstaggal.

Lesz merevvázas is, CARBON TEAM néven, ugyanazzal a monoque technológiáva, 1400 g-os súlyban.

Az országúti is kijön Merida néven, villával együtt 1670 g-os súlyban (M).

A HFS rendszert kiterjesztik a Matts HFS, Matts Sport modellekre is.

És talán a karbon típusok komplett bringaként is elõfordulnak majd. Azt nem tudom a Magnézium vázak kínálatban maradnak-e. Nem biztos!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Nagyon szép, használd egészséggel!
Nekem sajna erre már nem maradt pénzem, ugyhogy majd évvége tájára halasztom. A váz viszont péteken meglesz! 8)

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Na, sikerült feltolnom a képeket:

http://kep.tar.hu/bi.../pic4549581.jpg

Hali!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nekem az idei design valahogy nem tetszik. De a 2003-as bringák festése valami iszonyat jó volt...
Tényleg olvastátok a cikket a HFS-rõl?

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Ma voltam kedvenc szegedi bicikliboltomban és láttam a kék 2004-es Matts Speed vázat. Hát az a váz egy csoda. Életemben nem láttam még ilyen szép fényezést és úgy összességében ilyen szép vázat. Az eladó szerint sokkal jobb, mint a 2002-es matts vázak(neki eddig ilyen volt). Az interneten és a lánckatalógusban található képek nem adják vissza, hogy hogy néz ki élõben a váz. Na kiábrándoztam magam, sajnos csak májusban lesz ilyen biciklim...

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Alex:
Az LX hajtómmûvet vasárnap éjszaka szereltem fel, így sajna még nem udtam kipróbálni. :(
Egyébként nagyon pipec, csak azt sajnálom, hogy a csillag préseléssel vagy mivel van rögzítve és nem bontható mint az STX-RC-n. Persze ez csak rinyálás.
Nagyon szép a cucc!

De amint lesz idõm, letesztelem! :D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Nekem is nagyon tetszik, és az is fontos a számomra hogy jól is nézzen ki egy váz, azon túl hogy jó minõségû. Ez pedig tényleg királyul néz ki! 8)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
ja v.mi ilyesmire emlékeztem én is. Különben a színe gyönyörû. Ezt most nagyon eltalálták. ;)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
54900 HUF
-5% a bikmakkos kártyával ugyebár :)

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
ha jól tudom akkor az a váz 56 ropi ami nem is sokkal több ,mint a tavalyi matts alapvázaké.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Egyre jobban hajlok rá hogy újítsak egy Matts Race Pro issue vázat. Eddig még csak jókat halottam róla, bár a Bikemag-ban azt írta Atom hogy elég nehéz.

litespeed: Tudom a Trans-Mission egész más mint a merevvázas, de neked nem tûnt túl nehéznek a gép?

Serviceman: Pont LX hajtómûben gondolkodok én is, neked bevált? Kipróbáltad már?

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 hozzászólás
  • LocationBudapest
Ugyan a barátomé, de mentem már a 2004-es Trans-Mission Elite-el. Hihetetlen jó, bár nekem kicsit böszme érzést keltett ::). Olyan mintha a sportkocsimból átültem volna egy versenykamionba, de tényleg hihetetlen jóó. Nem pogózik és szépen kisímítja a terepet. Az én merevfarú aluvázam után ég és föld a különbség. Ez így kicsit közhelyesnek hangzik, de így van. Ennyi!

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Én tegnap csavaroztam 2004-es LX hajtómûvet és váltókat a 2003-as Meridámra. Az ér? ;D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Na mi a helyzet? Nem olvassa senki ezt a topicot, vagy csak nem vett még senki 2004-es gépet? :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Sziasztok!
Van már valakinek 2004-es Meridája?
Szivesen hallanék róla tapasztalatokat.
Az újságban elég eltérõ vélemények voltak róla a Pro Issue tesztben és a HFS teszben.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
Én láttam hegyet két hete elmentem a Sneebergig kocsival meg vissza... ;D

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
De én már október óta nem láttam igazi hegyet közelrõl!!!!!!!!!!!!!
Még szinte be sem árattam a szép új MERIDÁMAT!!!!
Viszont így elmondhatom hogy zsír új...... ;D

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Én fullon vagyok már egész hónapra nem úgy ,mint fizetésbõl. ::)

De szeretném már én is ha nem esne ennyit az esõ, és nem fujna 75-80 km -es szél.

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

Mikor lesz már idõm tekerni egy jót igazi hegyen?????

Bocs.
Full of irodaimunka.
Pedig még csak szerda van.

Mateqrov

Mateqrov

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Hát ja ;D