Oké, akkor ismét kiderült, hogy 176 centimmel határon vagyok két méret között, nagyszerû. Azt esetleg tudjátok, hogy HFS és TFS változat van valami különbség? Geo ugyanaz, gondolom, tag, festés nyilván más, de ezen kívül?
A One-Twentynél már nincs külön TFS és HFS, épp nézem a Bikefun katalógust. Minden alu One-Twenty 6061 Racelite nevû vázanyagból készül, ami a korábbi években és más modelleknél a TFS-nek felel meg.
Ettõl függetlenül, 1-2 éve még a HFS váz az Prolite-66 anyagból volt (6066 T6 alu, ha jól emlékezem) kézi varratokkal, a TFS pedig 6061-es alu gépi varratokkal. Most meg ki tudja, hogy van...
De nem kell ezzel foglalkozni, hogy TFS vagy HFS, 5 év garancia van rá, oszt' csókolom! Nem kell túlragozni, jó ez! :-> Én arra figyelnék csak, hogy Fox RP2/RP23 tag legyen benne, ne valami olcsóbb (X-Fusion). DT Swiss M210-et nem ismerem, németek szerint nem olyan finom mozgású, mint a Fox. X-Fusion-t próbáltam tavalyi Ninety-Six-ben, annak a geójához kitûnõ szerintem, mivel nehezen indul meg és jól lehet vele mászni, de ennél a One-Twenty váznál szerintem nem lehet túl jó (nem próbáltam!).