a BikeFun egészen pontosan a 2007.modelévtõl kezdi tevéknységét. Ez annyit jelent, hogy már idén õsztõl folymatosan érkeznek a 2007. évi modellek, így az új UMF bringák és vázak is. Talán érdemes várni.
A forgalmazók köre remélhetõleg nem sokat változik. Szerintem 99%-ban marad. Pécsett pl. nincs okunk változtatásra.
És ez most mit jelent hogy új forgalmazója van? Az oldaluk mikortól lesz érvényes? És most így a bikefun partnerüzletei nem ugyanazok lesznek mint a velotrade-é?
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?
Azt láttam hogy a hardy team átütõ tengelyes, de a disc-hez nem volt írva, most akkor az átütõs, vagy nem? (Azért írtam új üzenetet, mert nem volt ott a módosítom gomb.)
A hátsó váltó nem? Asszem az is lx meg xt. Meg azon van láncvezetõ is! De nekem az egy lánctánéros nem jön be. Viszont a villa klassz a team-en. Nem tudod, hogy mekora a rugóútja a két telónak? Asszem az olcsóbbé a 130mm-es. Most már csak jó jeyeket kell szereznem és megkapom.
Ha esetleg talász akcioban akkor a hardy 1 teamen is gondolkozhatnál...elég faszán van szerelve, és az minden durvulást birni fog... Bár a hardy 1 is jol mutat..