Jelentkezz be Regisztrálj
Merida
Írta 2008. augusztus 27. - 18:14
egész évben maximum 1x, ha volt baj a tárcsafékkel a bringázásaink során. pedig megfordultam párszor pár helyen...
milyen tárcsaféked van?
a bowdenesek (amiknek egyik oldalon fix, másik oldalon mozog a fékpofája) hajlamosak cicergésre, ellenben egy jó beállítás megoldja a problémát.
a hidraulikusoknál pedig az a helyzet, hogy játszani kell a tökéletes beállításig és akkor kiválóan fog mûködni
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. augusztus 27. - 18:02
Írta 2008. augusztus 27. - 17:39
Sziasztok!
Vettem egy TFS 900D típusú gépet kb. 3hónapja!
Imádom nagyon klassz, de van pár dolog ami az elsõ perctõl kezdve zavar!
A HANGOK, amelyeket bringázás közben át kell élnem!
Lehet hogy hülye vagyok és idióta dolog azt képzelni, hogy 300ezer az biztosíték lehet egy csendes kikapcsolódáshoz!
Kérlek homályosítsatok fel 1-2dologban
1. az elsõ kerék felöl jövõ csörömpölés, ami szerintem a fékbetét hangja, nagyon zavar!
2. akkor a féktárcsa ami egyszer beleér a betétbe, ilyenkor hülye hangja van, máskor meg semmi!
Szóval nem akarok én senkit kihozni a sodrából a hangokkal, de kérlek válaszoljatok nekem ez természetes, hogy egy 3kilós bringa csörög csattog!
HA HÜLYE vagyok gyorsan írjátok meg és belenyugszom, megyek tovább csörögni budapest útjain!
Ja és még nem is voltam vele durva terepen, csak aszfalt persze millió úthibával!
Segítsetek, aki vágja a témát az írjon már légyszi!
A tárcsafékek lelkivilága olyan, hogy aszfalton szeretnek csörömpölni, ehhez szokj hozzá, sose lesz teljesen néma
Terepen ez általában nem jön elõ.
Esetleg nézd meg, nincs-e nyolcas a tárcsában, ami egy óvatlan letámasztástól már belemászhat. Ez orvosolható.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2008. augusztus 27. - 17:24
Vettem egy TFS 900D típusú gépet kb. 3hónapja!
Imádom nagyon klassz, de van pár dolog ami az elsõ perctõl kezdve zavar!
A HANGOK, amelyeket bringázás közben át kell élnem!
Lehet hogy hülye vagyok és idióta dolog azt képzelni, hogy 300ezer az biztosíték lehet egy csendes kikapcsolódáshoz!
Kérlek homályosítsatok fel 1-2dologban
1. az elsõ kerék felöl jövõ csörömpölés, ami szerintem a fékbetét hangja, nagyon zavar!
2. akkor a féktárcsa ami egyszer beleér a betétbe, ilyenkor hülye hangja van, máskor meg semmi!
Szóval nem akarok én senkit kihozni a sodrából a hangokkal, de kérlek válaszoljatok nekem ez természetes, hogy egy 3kilós bringa csörög csattog!
HA HÜLYE vagyok gyorsan írjátok meg és belenyugszom, megyek tovább csörögni budapest útjain!
Ja és még nem is voltam vele durva terepen, csak aszfalt persze millió úthibával!
Segítsetek, aki vágja a témát az írjon már légyszi!
Írta 2008. augusztus 25. - 18:21
Hi
Melyik vazmeret a megfelelo 185cm-hez?
Koszonom elore is.
Az lemaradt hogy crosshoz es fitness kerekparhoz szeretnem tudni mert tobbfele meretfajtak vannak L,48cm,19
Írta 2008. augusztus 25. - 16:55
Írta 2008. augusztus 25. - 14:25
Szia Ati46
Mint írtam : Októberben lesz új 2009-es !
Többi gép már itt, meg jövõ héten is jönnek, de az általad keresett gép csak OKt !
Üdv Tamás
Igen te az S-Presso-t írtad, én meg a Speeder i8-at kérdeztem.
Akkor majd Októberben érdeklõdöm.
Köszönöm a választ.
Attila.
Írta 2008. augusztus 25. - 14:03
Mint írtam : Októberben lesz új 2009-es !
Többi gép már itt, meg jövõ héten is jönnek, de az általad keresett gép csak OKt !
Üdv Tamás
Írta 2008. augusztus 22. - 13:50
Akkor Speeder 8i már nincs az országban 1sem?
Új modell lesz belõle?
Írta 2008. augusztus 22. - 10:58
2008-as S-Presso lehet még talán ProBike és Wilker...2009-es S-Presso érkezése Október !
Floating Disc : Az Enduro ( One-Five-O ) és All Mountain ( Trans Mission Carbon 5000 & 3800 / Trans Mission HFS 3000 ) gépeken lesz rajta !
A gépek 2 héten belül megérkeznek és mennek tesztre BikeMag és Velo. Illetve a kimelt Merida Kereskedésekben TesztProgram : Te Magad is tesztelheted !
Üdv : MERIDA
Asszem kettõ maradt...ill. csak egy az is Pesten valahol , kérdezd a bikefunt
Ezt találtam a fékfüggetlenítõ rendszerrõl sajna csak németül http://www.mountainb...ng.240046.2.htm
Írta 2008. augusztus 22. - 07:06
Hy
Nem tudja valaki, melyik kereskedõnél, üzletben lehetne megnézni, megtapogatni egy SPEEDER i8-t.
Mert nagyon megtetszett.
Élõben is megnézném, hátha úgy hozza a sors........
Asszem kettõ maradt...ill. csak egy az is Pesten valahol , kérdezd a bikefunt
Ezt találtam a fékfüggetlenítõ rendszerrõl sajna csak németül http://www.mountainb...ng.240046.2.htm
www.kannmatti.kepeim.hu
Írta 2008. augusztus 22. - 00:15
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. augusztus 21. - 17:37
Nem tudja valaki, melyik kereskedõnél, üzletben lehetne megnézni, megtapogatni egy SPEEDER i8-t.
Mert nagyon megtetszett.
Élõben is megnézném, hátha úgy hozza a sors........
Írta 2008. augusztus 21. - 08:15
Írta 2008. augusztus 20. - 21:19
Írta 2008. augusztus 20. - 21:12
Írta 2008. augusztus 20. - 21:06
Lehet ilyet pótoltatni külön?Vagy a vázakhoz gyártott kormánycsapágyból egyet megvenni?
Vagy megtudni melyik az a boltban kaphato FSA modell ami kombatibilis a mostanival?