Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Sziasztok !

A német Bike Sport News oldalán egy kis anyag EuroBike kiállításról - Merida Stand, újdonságok 2009.

http://www.bikesport...neue-bikes.html

Üdv Merida

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Köszi szépen!Azért egy Csepellel nem szívesen versenyeznék :lol1:

Na jó azé nem Csepelre gondoltam :)
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Köszi szépen!Azért egy Csepellel nem szívesen versenyeznék :lol1:

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás
Háááát biztos drága lesz a 2009-s csapat, nem fogom lecserélni a vázamat, de szívesen kipróbálnám a transmisson 3000 gépet azzal a bizonyos fék függetlenítõvel , de Veszprémbe tuti, hogy nem fog eljutni egyetlen egy tesztgép sem :(

Ja a 880-s alkalmas kezdeni ill.belépni a versenyek világába, de szerintem aki jó annak mindegy milyen gép van alatta.
www.kannmatti.kepeim.hu

adamszeged

adamszeged

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Az országúti modelljei a meridának (pl road 880) változni fog majd?Árban kb mire lehet számítani?
És még kérdezném,hogy ez a Merida road 880 megfelelne kezdõ versenyzéshez?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Vajon mennyi lesz az ára az alu 96 váznak?

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

A Trans-Mission_HFS_3000-D-n kívül lesz még aluvázas verzió?
Külön vázként melyikeket lehet majd kapni az alu-k közül(feltéve, ha lesz még min,1 HFS)

Nekem is eszembe jutott, hogy valószínû drágább lesz a floating disc miatt, azt esetleg lehet tudni hogy mennyivel (%)

Korábban volt szó a 2009-es modellekrõl. Írtad, hogy egy-két héten belül megérkezik mindegyik (kiv.: S-presso) és néhány megy tesztre, stb. Akkor még idén tudok venni '09-es vázakat?

Küldtem egy privátot is.

köszi

Szia !
A Trans Mission 3 csoportból áll 2009-ben:
1. Trans Mission Carbon 5000 & 3800
2. Trans Mission HFS 3000
3. Trans Mission TFS 900/500/300

Igen a Trans Mission HFS 3000 váz drágább lesz a Floating Disc miatt, hivatalos árlista csak késõbb !

2009-es bringák közül már jó pár megjött és kapható ! A magazinok már kaptak is tesztre , illetve az üzletelben októbertõl már lesz korlátozott számban TesztBike. Amit tesztelhetõek lesznek : A Floating Disc-es modellek : One-Five-O széria, Trans Mission széria , illetve az új Ninety-Six és Freddy !

Vázak : CycloCross és Scultura, Ninety Six Carbon vázak már szept 3.hete ! A többi váz október vége !

Üdv : Merida

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

A Trans Mission szériában 1 tipushoz csak 1 szín tartozik ! Lesz belõle a paletta csúcsán 2 Carbon verzió is !
Üdv Merida

A Trans-Mission_HFS_3000-D-n kívül lesz még aluvázas verzió?
Külön vázként melyikeket lehet majd kapni az alu-k közül(feltéve, ha lesz még min,1 HFS)

Nekem is eszembe jutott, hogy valószínû drágább lesz a floating disc miatt, azt esetleg lehet tudni hogy mennyivel (%)

Korábban volt szó a 2009-es modellekrõl. Írtad, hogy egy-két héten belül megérkezik mindegyik (kiv.: S-presso) és néhány megy tesztre, stb. Akkor még idén tudok venni '09-es vázakat?

Küldtem egy privátot is.

köszi

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Gondoltam :)
Korábban linkelték a 2009-es gépeket, A carbon szó itt vázanyagra utal?
Trans-Mission_HFS_3000-D
remélem lesz más színben is.

A Trans Mission szériában 1 tipushoz csak 1 szín tartozik ! Lesz belõle a paletta csúcsán 2 Carbon verzió is !
Üdv Merida

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

MERIDA-BikeFun!

Jövõre az AM gépek át lesznek nevezve Trans Mission-nak?
A szezonvégi akció fog-e még bõvülni?
Azért kérdezem, mert szeretnék venni egy AM-3000-es vázat és nem tudom, hogy év vége felé hozzá tudok-e majd olcsóbban jutni a mostani 170k helyett!?

Szia h0o2a7j6 !
Igen a Merida 2009-ben az AM családot Trans Mission név alatt futtatja ! A 2008-as vázak nem lesznek akciósak, mert elfogytak. Talán még 1-2 Meridás Kereskedésben lehet találni...Az új váz viszont a Floating Disc miatt drágább lesz!
Üdv Merida

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Gondoltam :)
Korábban linkelték a 2009-es gépeket, A carbon szó itt vázanyagra utal?
Trans-Mission_HFS_3000-D
remélem lesz más színben is.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

Ezt most poénnak szántad ugye?
:)

Igen , bocsi...... semmi pénzért nem válnék meg tõle nagyon szuper a gép.
A 2009-s gépek nem tetszenek annyira fék izé ide vagy oda , ezek az új vázak nem olyan kecsesek... :)
www.kannmatti.kepeim.hu

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

Ja biztos hozzá fogsz jutni olcsóbban , ha eladom az enyém :D

Ezt most poénnak szántad ugye?
:)

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.458 hozzászólás

MERIDA-BikeFun!

Azért kérdezem, mert szeretnék venni egy AM-3000-es vázat és nem tudom, hogy év vége felé hozzá tudok-e majd olcsóbban jutni a mostani 170k helyett!?

Ja biztos hozzá fogsz jutni olcsóbban , ha eladom az enyém :D
www.kannmatti.kepeim.hu

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
MERIDA-BikeFun!

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
egy dolog, egyszer nekem is sikerült idegbajos állapotba kerülnöm emiatt, pedig banális dolog. szorítsd meg a küllõn a km-óra mágnesét...
el nem tudtam képzelni, mi lehet az, aztán megvilágosodtam.
nálam jellemzõen egyenetlen útszakaszon csinálta, de mivel nem ultra-smoothra van belõve a teló, ezért az aszfalt repedései is elõcsaltak belõle szép kis hangokat.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Szerintem nagyon jó kis bringa a TFS 900.

Amikor be szoktam állítani a féket, akkor elõször laza csavarokkal behúzom a fékkart, majd meghúzom a csavarokat. Általában ilyenkor még nem jó. Ha fény felõl benézel a betét és a tárcsa közé, akkor az egyik oldalon nagyobb a rés. Ahol kisebb, oda be kell tenni 1 vagy 2 réteg sima fénymásoló papírt. Utána kell meghúzni a nyerget rögzítõ csavarokat. Ha meg nyolcas van a tárcsában azon simán lehet egyengetni kicsit a hüvelykujjaddal.

Iceman77

Iceman77

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
PTamás!

Köszönöm a választ megpróbálom megszokni vagy lecserélem a fékbetéteket vagy az egész féket!

Amúgy kinek mi a véleménye a TFS 900-ról!
Szívesen veszek hideget-meleget szeretnék minnél többet megtudni róla, hogy sokáig jó legyen!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Off
Nem kell sokat játszani,felengedett csavaroknál féket behúzni és aztán meghúzni azokat, ennyi :)
On

off
az alátétekkel való buzerálásra gondoltam. ott azért el lehet pepecselni az idõt :)
on

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Off
Nem kell sokat játszani,felengedett csavaroknál féket behúzni és aztán meghúzni azokat, ennyi :)
On

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy