Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Merida

- - - - -

• Please log in to reply
1982 replies to this topic

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

PÜ olvasd el kérlek, ha nemment akkor elküldöm megint :on:

Ill. írtam még e-mail-t is még 2 napja egy altavizslás címrõl de arra nem érkezet válasz.

Köfke

Szia !
Olvastam persze, írtam is rá !
Sõt ma méledre is írtunk !
A kérésed megoldható, van minden alkatrészünk a régi vázakhoz és az újakhoz is!

Üdv

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts

Ha nem haragszol, válaszolok én: csak S van raktáron. A 2009-s szürkébõl van M.

Nem haragszom.:)
Köszönöm a választ.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

MERIDA-BikeFun

Érdeklõdnék hogy 2008-as (matt ezüst) Speeder T1 M-es méretben van-e még raktáron?

Ha nem haragszol, válaszolok én: csak S van raktáron. A 2009-s szürkébõl van M.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
MERIDA-BikeFun

Érdeklõdnék hogy 2008-as (matt ezüst) Speeder T1 M-es méretben van-e még raktáron?

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 posts

Merida

PÜ olvasd el kérlek, ha nemment akkor elküldöm megint :on:

Ill. írtam még e-mail-t is még 2 napja egy altavizslás címrõl de arra nem érkezet válasz.

Köfke

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 posts
Múlt héten vettem egy Merida Crossway 20 bringát,ez az elsõ "normális" bringám.Kicsit fúrcsa,hogy a váz alatt futó bovdenek keresztezik egymást,miért?Nem lett volna egyszerûbb egymással párhuzamosan elvezetni?

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Szia Mtbsrác,

Természetesen van minden alkatrészünk a régi vázakhoz. Keress Magadnak 1 Merida Kereskedõt és rajta keresztül rendeld meg !

Üdv, jó Szervízt
Merida

Hali!

Merida Trans-Mission 2006-os vázhoz lehet kishonunkban kapni külön alkatrészt? Értem itt hátsó kis lengõkart ami a két vázelemet összefogja,
hátsórész vagy esetleg csapágyakat a vázhoz. Éves generál lenne rajta és
mennék pestre is miatta meg másmiat is. Köszi a válaszokat.

Bikertigger betettem ideis ahogy mondtad. Próba szerencse. ;)

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hali!

Merida Trans-Mission 2006-os vázhoz lehet kishonunkban kapni külön alkatrészt? Értem itt hátsó kis lengõkart ami a két vázelemet összefogja,
hátsórész vagy esetleg csapágyakat a vázhoz. Éves generál lenne rajta és
mennék pestre is miatta meg másmiat is. Köszi a válaszokat.

Bikertigger betettem ideis ahogy mondtad. Próba szerencse. ;)

Ironbob

Ironbob

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
azt akarom kérdezni (tudom hogy nem ezen a forumon kellene) hogy egy 08 as merida sub 40-v t vegyek vagy egy 08 as kelly's quartz ot
elöre is köszi

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
igen, ezaz, hogy sokkal nagyobb hírverést csinálnak a marketing miatt pl 20 grammal könnyítenek speciel 1 merida vázat, és úgy kezelik mint az 1 kg t pedig ha valami az elég kevés :D és megérezni 100% hogy nemlehet.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ahogy láttam a sajtótájékoztatóról a beszámolókat a multivan merida racing csapatáról és a gépekrõl, hát nagyon elgondolkoztam, ha már a kerékpároknál is a forma-1 nél hangzatos technikai újításokat hozzák szóba. Lassan a bringáknál is az lesz mint a számítógépeknél....olyan szinten fejlesztenek és korszerûbb dolgok lesznek, hogy nemlehet követni a sem anyagilag(ez már jelen van) sem fejlesztésileg(hétköznapi embereknek), nekem 4 éves merida vázam van, és semmi baj nincs vele, azért meg hogy elmondhassam hogy új vázam van ne veszek másikat :D

és kb pont ugyanott vagyunk mint pár éva a számtecben. 10% fejlesztés 90% marketing...aztán van aki bekajálja
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts

Ha elégedett vagy vele akkor ne is cseréld le......felesleges
mondjuk én fertõzött vagyok :D engem érdekel minden újdonság és ha tehetem akkor megveszem, de most nem tom megvenni az új AM3000D-t, pedig kipróbálnám:)...erõsebb váz, fék függetlenítés stb.

énis megvenném az újdonságokat ha tele lennék lével :D....de amíg nemvehetem meg azt amire aztmondom hogy megérte ennyit költeni, addig ezt fejlesztgetem:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
"Változó keresztmetszetû nyeregvázcsõ, mely a csapágyháznál 40 mm-es átmérõvel indít, majd végül 27,2-es nyeregcsövet fogad" Végre szerephez jut a józan ész is..
az idézet a 2010es Merevfarúról szól.

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts
Ha elégedett vagy vele akkor ne is cseréld le......felesleges
mondjuk én fertõzött vagyok :D engem érdekel minden újdonság és ha tehetem akkor megveszem, de most nem tom megvenni az új AM3000D-t, pedig kipróbálnám:)...erõsebb váz, fék függetlenítés stb.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
ahogy láttam a sajtótájékoztatóról a beszámolókat a multivan merida racing csapatáról és a gépekrõl, hát nagyon elgondolkoztam, ha már a kerékpároknál is a forma-1 nél hangzatos technikai újításokat hozzák szóba. Lassan a bringáknál is az lesz mint a számítógépeknél....olyan szinten fejlesztenek és korszerûbb dolgok lesznek, hogy nemlehet követni a sem anyagilag(ez már jelen van) sem fejlesztésileg(hétköznapi embereknek), nekem 4 éves merida vázam van, és semmi baj nincs vele, azért meg hogy elmondhassam hogy új vázam van ne veszek másikat :D

Kann Matti

Kann Matti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,458 posts

Max. szombaton kiderül, lesz e tag. Egyébként a manitou Radium RL rövid verziója mindenhol 35e körül mozog, ennek ellenére is olyan sokba kerülhet a 320as szemtávú, ahogy mondtátok? Mert max 60-húzósan70 még belefér lélektanilag, de ha ettõl több, akkor inkább veszek egy null km-es AM3000D-t ugyanilyen lockolható radium taggal (kicsi) 110ért :D Lehetnek olyan smucigok a bótok, hogy kispórolják belõle a kormányra pakolható remote rendszert? Mert végülis ez lenne a veleje a dolognak.

AM3000D-ben Fox RP23-s van, te a Misson 3000D-re gondoltál abban tényleg Manitou van.
Kill the Hill:szok: vagy fordítva?
www.kannmatti.kepeim.hu

AS_Pauly

AS_Pauly

vendég

• fórumtag
  • 110 posts
Max. szombaton kiderül, lesz e tag. Egyébként a manitou Radium RL rövid verziója mindenhol 35e körül mozog, ennek ellenére is olyan sokba kerülhet a 320as szemtávú, ahogy mondtátok? Mert max 60-húzósan70 még belefér lélektanilag, de ha ettõl több, akkor inkább veszek egy null km-es AM3000D-t ugyanilyen lockolható radium taggal (kicsi) 110ért :D Lehetnek olyan smucigok a bótok, hogy kispórolják belõle a kormányra pakolható remote rendszert? Mert végülis ez lenne a veleje a dolognak.
"No pain - No gain"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Húúú, igggen jó ára van, a francba :D Egyébként köszi a felsötétítést! Hány cég csinál lrs rendszerrel bringát, ill. hány "fedõcége" van a meridának?

csak õk 2en

igazából csak az LRS modellek a közösek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

AS_Pauly

AS_Pauly

vendég

• fórumtag
  • 110 posts
Húúú, igggen jó ára van, a francba :D Egyébként köszi a felsötétítést! Hány cég csinál lrs rendszerrel bringát, ill. hány "fedõcége" van a meridának?
"No pain - No gain"

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Ha jól látom a Centurion a mai napig nyomatja az LRS vázakat DT taggal, ezért még mindig lehet kapni, de még mindig nem olcsó
Itt pl. van XM180-as:
http://www.vaust.com...af97b0e6d8f5d02